Er Spectrum Mobile det værd? Hvad du behøver at vide i 2019 - Artikler

Er Spectrum Mobile det værd? Hvad du behøver at vide i 2019

Spektrum er ikke kun til dit hjem Internet eller TV længere. Spectrum Mobile er en mobiltelefon plan, der ønsker at sælge dig celle service fra samme firma, du får din internet og tv fra. De er målrettet mod brugere på udkig efter billig mobiltelefon service. Priserne starter ved $ 14 pr. GB eller $ 45 pr. Måned for ubegrænset, og de lover stor dækning og mange funktioner.

Vi går igennem, hvad du skal vide, før du tilmelder dig, eller inden du skifter til Spectrum Mobile fra Verizon, AT & T eller et andet almindeligt mobiltelefonfirma. Vi hjælper dig også med at beslutte, om Spectrum Mobile er det værd.

Med et kig på Spectrum Mobile dækning og Spectrum Mobile anmeldelser, plus de oplysninger, du har brug for at vide om hvilke telefoner du kan bruge, de tilgængelige funktioner og nøgleinformation om Spectrum Mobile WiFi, kan du bestemme, om dette er det værd for dig.

Læs: Hvordan gemmer $ 100 på spektret

Spectrum Mobile Ads fokuserer på at gå steder, streaming, uploading af videoer, live-streaming og oprettelse af indhold med billigere planer. Ellers fortæller Ellen dig om, og andre gange ser du simpelthen en teenager, der nyder en smartphone derhjemme.

Spectrum hævder du kan spar op til 40% hver måned i forhold til Sprint, AT & T og T-Mobile. Ud over at bruge LTE-netværket, når du er mobil, kan du også bruge Spectrum WiFi-hotspots, der ikke bruger nogen af ​​dine dataplaner.

Spectrum Mobil DækningDette er Spectrum Mobile dækningskortet.

Mens de ikke kommer ud og siger det, er Spectrum Mobile meget sandsynligt, der kører på Verizons LTE-netværk. Spectrum Mobile siger, at det bruger "nationens største og mest pålidelige LTE-netværk." De sammenligner heller ikke besparelser til Verizon. dækningskortet er også Verizon rødt.

Hvis du allerede har Verizon, eller hvis du kender nogen, der gør det, kan du få en præcis følelse af, hvor godt Spectrum Mobile dækning er i dit hjem, arbejde, skole og andre steder, du rejser.

Du kan også indtaste din postnummer på Spectrum Mobile hjemmeside for at kontrollere lokal dækning, før du skifter.

Spectrum Mobile WiFiSpectrum Mobile WiFi får dig tilsluttet uden at bruge din WiFi.

En af fordelene ved at bruge Spectrum Mobile forbinder Spectrum WiFi hotspots i stedet for at bruge din dataplan. Selv om dette ikke er et stort problem med den ubegrænsede plan, er det en stor opadvendt at bruge en pay per GB plan på Spectrum Mobile.

Du kan finde Spectrum WiFi rundt om i landet med WiFi-navnet Spectrum WiFi eller CableWiFi. Hvis du ser disse allerede, vil du kunne oprette forbindelse til dem med din telefon på Spectrum Mobile.

Brug dette værktøj til at søge efter Spectrum WiFi i nærheden af ​​dig.

Spectrum Mobile Plans

Du skal være en Spectrum Internet-kunde til at bruge Spectrum Mobile. Hvis du ikke bruger Spectrum til din internetadgang til hjemmet, kan du ikke bruge Spectrum Mobile til dine mobiltelefoner. Hvis du er en ny Spectrum Internet-kunde, kan du kun få to linjer i de første 30 dage, og derefter op til fem linjer efter.

Spectrum Mobile planer omfatter en ubegrænset for $ 45 om måneden eller en $ 14 pr. GB forudbetalt plan, der er en fristende mulighed, hvis du planlægger at bruge WiFi, der er en del af denne plan. Med begge planer skal du betale ekstra gebyrer og skatter oven på de angivne priser.

Med den ubegrænsede plan kan du se reducerede hastigheder efter 20 GB brug i en faktureringsperiode. Du kan bruge din telefon som mobil hotspot uden ekstra omkostninger. Med den ubegrænsede plan får du 5 GB fuld hastighed hotspot brug og derefter nedgraderes til 600 kbps for resten af ​​cyklen. Med pay-per-GB-indstillingen får du ingen hastighedsbegrænsninger, men du betaler den normale $ 14 pr. GB.

Alle planer streamer video på 480P, hvilket er DVD-kvalitet. Der er ingen mulighed for at streame på 720P, 1080P eller 4K, når du er på LTE.

Hvis du annullerer dit hjem Internet via Spectrum, er der en ekstra $ 20 pr. Måned, Spectrum WiFi-hastigheder er begrænset til 5 Mbps, og du kan ikke tilføje yderligere linjer. Den første GB debiteres på forhånd, pr. Faktureringsperiode.

Spectrum Mobile Anmeldelser

Samlet set er Spectrum Mobile anmeldelserne gode når det gælder tilslutning, hastighed og prisfastsættelse. En bruger delte et super hurtigt Spectrum Mobile Speed-resultat, andre som dækningen på WiFi-hotspots og Verizon-dækningen, når du er væk fra dem.

En klage på Howard Forums begynder glad for at supporten er baseret i Amerika, men så er det frustreret, at det tog 6 timer på telefonen at få en returlabel. Tjenesten er stadig ret ny, så der er ikke en overflod af anmeldelser til rådighed.

Spectrum Mobiltelefoner & iPhoneDu kan få de nyeste enheder på Spectrum Mobile.

Den gode nyhed er, at du kan købe de nyeste smartphones på Spectrum Mobile. Den dårlige nyhed er, at du ikke kan medbringe din egen telefon til Spectrum Mobile med et SIM-kortsæt. Du kan købe følgende enheder på Spectrum Mobile fra $ 7,50 til $ 45,84 i måneden;

 • iPhone XS
 • iPhone XS Max
 • iPhone X
 • iPhone 8
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone 7
 • iPhone 7 Plus
 • Galaxy Note 9
 • Galaxy S9
 • Galaxy S9 +
 • Galaxy S8
 • Galaxy S8 +
 • LG K30

Der er nogle rygter, som Spectrum Mobile planlægger at tilbyde, medbring din egen enhedsplan, men intet er kommet til fruition endnu. En bruger rapporterer, at de købte den billigste telefon på Spectrum Mobile og dukkede SIM'en ind i deres iPhone X, og det fungerede.

Spectrum Mobile Features

Med Spectrum Mobile får du de samme funktioner, som du gør på de fleste større luftfartsselskaber. Du får LTE-forbindelse, hvilket betyder hurtige hastigheder, men video er begrænset til 480P streaming kvalitet. Du bør få fuld opløsninger, når du er tilsluttet WiFi.

Du kan også bruge din telefon som et hotspot på Spectrum Mobile uden at betale ekstra gebyrer. Du vil se hastigheder spredt efter at 5 GB mobil hotspot bruger hver faktureringscyklus.

Er Spectrum Mobile det værd?

Har du brug for et pålideligt celle netværk med billigere priser og mulighed for at oprette forbindelse til WiFi hotspots over hele landet? Hvis du er okay med at købe en ny telefon, bør du overveje Spectrum Mobile.

Du får Verins netværk, gode planmuligheder, amerikansk baseret kundesupport og standardfunktionerne. Ulempen er, at du ikke kan medbringe din egen telefon, er begrænset til 480P video streaming og du skal være en Spectrum Internet-kunde derhjemme. Det sidste punkt er ikke et stort problem for mange brugere, da i mit by Spectrum er det eneste valg for højhastigheds internet.

20 overraskende ting du kan købe på Wish App

Falske Guldstænger


$ 3.00 fra Wish

Du kan købe falske guldstænger på Wish App. Disse små guldstænger er designet til at ligne ægte guld. Med en MSRP på $ 54 behøver du kun at betale $ 3 for at få en oz af falsk guld, der er designet til at ligne ægte guld.

Beskrivelsen står foran hvad du får. Selvom billedet viser Credit Suisse og ser ud til at vise markeringer, at dette er ægte guld, er det identificeret som en replik-souvenirmøde.

De fleste anmeldelser tyder på, at dette er en god prank gave at give til nogen. En ægte 1 oz bar af guld som denne kan købes på eBay for betydeligt mere.