Lego Dimensions År 2 Udgivelse: Hvad du behøver at vide - Artikler

Lego Dimensions År 2 Udgivelse: Hvad du behøver at vide

Verden af ​​legetøj-til-liv-spil blev lidt større, når Lego Dimensioner ankom på butikshylder. Spillet, der indeholder små Lego-figurer, som spillerne kan slippe ind i deres spil for at færdiggøre puslespil og overtage fjender, lykkedes i sit første års eksistens, forekommer det. I det mindste kommer det tilbage til en anden ferie sæson af spil og opgraderinger, en luksus, der ikke gives til andre langlivede legetøj-til-liv-spil. Det andet års ekspansion er passende navngivet Lego Dimensioner År 2.

Warner Brothers Interactive annonceret Lego Dimensioner År 2 i en pressemeddelelse tidligere i år. Udvidelserne på det oprindelige spil inkluderer nye pakker fra legendariske Warner Brothers franchises - ligesom Harry Potter - store opgraderinger i gameplay og en helt ny historie fra udvikleren TT Games.Læs: Lego Dimensioner Indtryk: Fantastisk, Vittig og Worrisome

Her er hvad du behøver at vide om Lego Dimensioner År 2 frigøre.

Lego Dimensioner Year 2 Spil og bekræftede tegn

Vortech har spredt sine kræfter gennem hele universet Lego Dimensioner tegn i vane. Spillere skal stoppe ham gennem en blanding af kamp, ​​platforming og puslespil. Det er historien om, at Lego Dimensioner År 2 er kick-off story pack bringer med det. Spillere skal snappe op de kræfter, som Vortech har sluppet løs og bruge dem til at stoppe ham.

TT Games er udvikleren bag den nye År 2 indhold. Warner Brothers Interactive er tilbage for at udgive spillet og låne det et imponerende udvalg af figurer fra tv, film og tegneserier.

Three Story Packs er bekræftet for Lego Dimensioner År 2 frigøre. De deltager i pakkerne, der allerede var tilgængelige. Det Ghostbusters Story Pack er den der drejer rundt Vortech. Det bliver tilsluttet af Fantastisk Beats og hvor de kan finde dem engang imellem denne sommer og næste sommer.Lego Batman Movievil få sin egen Stocy Pack i februar 2017. The Ghostbusters Story Pack vil indeholde de stykker, spillere skal bygge Zhu's Chinese Restaurant på deres Toy Pad; Abby Yates, et tegn i filmen kommer også med denne Story Pack. Legetøjet kan genopbygges til at danne Ectozer og The Perfecto.Spillere kan bruge pakken til at rive åbne nye dimensioner gennem deres Toy Pad. Alle mini figurer, som spillerne køber til spillet, kan gå til en tema Battle Arena, hvor de kan kæmpe tre andre spillere på deres konsol. Battle Arenas kommer med forskellige tilstande og særlige kræfter, der matcher deres specifikke ejendom. For eksempel mini-tal købt fra Harry Potter universet vil låse op en Harry Potter-tema kamp arena Spillere kan frit streame temaområder for hver franchise, hvilket lyder som en tiltrængt funktion, der er inspireret af hub-verdenerne af Disney Infinity.

Lego Dimensioner År 2 Udgivelsesdato

Det Lego Dimensioner År 2 Udgivelsesdato er planlagt til 27. september. På den dato vil enhver, der har forudbestilt den År 2 indhold eller planer om at købe det kan det. Som andre franchises i Toys-to-Life-genren er kompatibilitet nøglen. Enhver, der købte sjove pakker og figurer sidste år, kommer til at bruge dem i det nye indhold, siger Warner Brothers. "Alle ekspansionspakker giver spillerne fortsat kompatibilitet med at bruge alt fra bølger 1-9 ombytteligt," bekræfter studiet i sin pressemeddelelse om Lego Dimensioner År 2 lancering.

Spillere vil ikke blive tvunget til at købe et nyt sæt tegn eller en ny starterpakke, to ting der kan skade et spil for denne type. Derudover Lego Dimensioner gamepad, der tillod spillerne at transportere bestemte figurer og køretøjer i det første spil, stikker også.Lego Dimensioner År 2 kommer til hver platform, der allerede har en version af det oprindelige spil. Det omfatter Microsofts Xbox One og Sony PS4. Andre platforme omfatter Xbox 360, Sony PS3 og Nintendo Wii U.

Alle Lego Dimensions Year 2 Packs

Fantastiske dyr og Lego Dimensioner er de eneste to franchises at få Lego Dimensioner År 2 udgiv historie pakker. Når det er sagt, er der masser af andre franchises, egenskaber og tegn, der får add-ons til spillet. Nogle af dem er fra film produceret og distribueret af Warner Brothers. Andre er populære tv'er i deres egen ret.

Bekræftede klassiske tv-shows inkluderer Eventyr tid Level Pack og A-Team Fun Pack. Der er en Umulig mission Level Pack kommer også sammen med a Harry Potter Team Pack. Spillet får pakker fra Lego Batman Movie, The Goonies, Sonic The Hedgehog, Teen Titans Go, Lego City Undercover, Knight Rider, The Powerpuff Girls, Gremlins, Beetlejuice og E. T. Det ekstra-terrestriske.Det Et hold Sjov Pack, Eventyr tid Level Pack, Harry Potter Team Pack, Umulig mission Level Pack, Eventyr tid Team Pack og Ghostbusters pack vil alle starte den 27. september. Historiepakken er tilgængelig for forudbestilling hos GameStop nu for $ 49,99. Teampakkerne er tilgængelige for $ 24.99. Lego Dimensioner År 2 Niveaupakker er 29,99 dollar. Sjove pakker er de billigste, på $ 11,99 hver.

Held og lykke med Lego Dimensioner År 2 udgivelse. Franchisen kan have været sent til legetøj-til-liv-festlighederne, men det fortsætter med at tilføje nye franchises, der forbedrer den samlede oplevelse.