iPhone 6 vs Galaxy S3 Video: 5 nøgleforskelle - Artikler

iPhone 6 vs Galaxy S3 Video: 5 nøgleforskelle

IPhone 6 er Apples nye iPhone, der skal ankomme i efteråret med en større skærm, der kan friste nogle Android-brugere til at skifte til iPhone. Samsung Galaxy S3 er to år gammel, og mange brugere er klar til en opgradering, hvilket betyder at iPhone 6 er på radaren, så meget som Galaxy S5 og LG G3 er. Denne iPhone 6 vs Galaxy S3 sammenligning hjælper dig med at finde ud af, hvad Apples nye iPhone tilbyder, og hvordan den sammenligner med telefonen i lommen.

I denne iPhone 6 vs Galaxy S3 sammenligning bruger vi en iPhone 6 mock-up, som et firma i Kina lavet baseret på iPhone 6 rygter og lækkede skemaer og en Verizon Galaxy S3. Galaxy S3 er ligesom den i din hånd, og iPhone 6 leverer et lignende udseende til, hvad Apple skal annoncere i efteråret.Læs videre for at se, hvordan disse to enheder stabler op i vores iPhone 6 vs Galaxy S3 sammenligning.

IPhone 6 kan ende op en smule tyndere og nogle af de rygter iPhone 6 specs kan ændre sig, men det overordnede design og størrelse kan meget vel forblive det samme som denne mock-up. Out iPhone 6 vs Galaxy S3 sammenligning fokuserer på 4.7-tommer iPhone 6, som svarer til Galaxy S3 størrelse.

Læs: Galaxy S3 Tips & Tricks

Ud over de store afsnit, der er beskrevet nedenfor, vil iPhone 6 tilbyde længere software support og opdateringer end Galaxy S3 gør nu, og den kommer frem med iOS 8, den nyeste version af Apples software.

Du kan indhente de nyeste iPhone 6 rygter, hvis du er interesseret i mere om denne nye iPhone i vores iPhone 6 rygte og release date roundup. Hvis du tror, ​​du vil holde fast ved Android, så tjek hvordan Galaxy S3 sammenligner med Galaxy S5 og Galaxy S4.

iPhone 6 vs Galaxy S5 Video Sammenligning

Den korte iPhone 6 vs Galaxy S3 video nedenfor løser de store forskelle mellem disse to smartphones, hvilket kan hjælpe potentielle købere med at beslutte, om iPhone 6 er den rigtige telefon til at opgradere til dette år.

Skærmstørrelse

Samsung Galaxy S3 har en 4,8 tommer skærm med en opløsning på 1280 x 720. Dette er en størrelsesmæssig skærm og en rimelig opløsning, selvom en, som Samsung boostede i Galaxy S4 og Galaxy S5. Displayet giver en god brugeroplevelse, men den er ikke så skarp som iPhone 5'erne, og iPhone 6 skal levere et større boost.En 4,8-tommers Galaxy S3 vs iPhone 6 med en 4,7-tommers skærm.

Rapporter indikerer, at iPhone 6 vil tilbyde en 4,7-tommers skærm med en opløsning på 1704 x 960. Dette er højere end Galaxy S3, som skal levere skarpere tekst og fotos. Dette stemmer måske ikke overens med Galaxy Note 4s 2560 x 1440 opløsning, som rygter tyder på, at Samsung vil tilbyde, men det er et godt skridt fra Galaxy S3.

Apple vil bruge safir i displayet i henhold til mange rygter, som forhindrer mange ridser og leverer et mere holdbart design i henhold til Sapphire industry backers.

Design

Plast vs aluminium er den korteste måde at beskrive forskellen på iPhone 6 og Galaxy S3 på. Dette er det samme i forhold til Galaxy S5, men kvaliteten af ​​plast på Galaxy S3 er, hvad der gør dette til et endnu større sammenligningspunkt. Galaxy S3 plastik er billigt og hårdt, i modsætning til soft touch plastik på de nuværende Galaxy smartphones.IPhone 6 tilbyder metal, mens Galaxy S3 tilbyder plastik.

IPhone 6 design er aluminium, og Apple planlægger at bruge mere af det end i tidligere modeller ifølge rygter. IPhone 6 mock-up viser en al metal tilbage, med markører for hvor antennekommunikation vil finde sted. Det ægte design kan minimere de hvide mærker, der vises på denne mock-up.

IPhone 6 vs Galaxy S3-billeder ovenfor viser den mulige størrelsesforskel mellem disse enheder.Der er ikke en stor forskel i størrelse eller tykkelse, selvom den faktiske iPhone 6 kan være tyndere end denne mock-up.

Kamera

Galaxy S3 har et 8 MP kamera, der tager anstændigt udseende billeder, men det kæmper i lowlight sammenlignet med iPhone 5s og andre moderne smartphones.Selvom begge telefoner tilbyder et 8MP kamera, forventer du langt bedre billeder på iPhone 6.

Apple kan også tilbyde et 8MP kamera på iPhone 6, men med større pixels for at hjælpe med med at fange bedre flotte lysbilleder. Opgradering fra Galaxy S3 til enhver 2014 smartphone vil levere dramatisk bedre flotte billeder. Dette inkluderer iPhone 6, selv uden stikprøver eller et fast Megapixeltal.

Opbevaring og batteri

Samsung Galaxy S3 tilbyder 16 og 32 GB lagerplads afhængigt af modellen, men det giver brugerne mulighed for at tilføje mere lagerplads med en Micro SD-kortspor på bagsiden af ​​enheden. Batteriet på 2.100 mAh kan udskiftes af brugerne, så du kan bytte i en ny, hvis du skal bruge Galaxy S3 uden genopladning.Samsung giver dig mulighed for at tilføje hukommelse og bytte batterier, men iPhone 6 vil sandsynligvis ikke matche denne funktion.

Apple opbygger ikke support til SD-kort eller batteribyttere på iPhone 5'erne, og det er meget usandsynligt, at dette vil ske på iPhone 6. Vi bør se 16GB, 32GB og 64GB iPhone 6 muligheder, selv om nogle rygter antyder en 128GB iPhone 6 er stadig muligt. IPhone 6 batteri er 1.810 mAh ifølge et lækket foto, hvilket er et boost over iPhone 5s, men mindre end Galaxy S3.

Pris og transportører

Samsung Galaxy S3 er gratis på de fleste luftfartsselskaber, der stadig sælger denne aldrende telefon. IPhone 5'erne er allerede ned til $ 99 for basismodellen, men en ny iPhone 6-pris forventes at komme til $ 199 for 16GB-indstillingen. Forvent at se en $ 100 pris hoppe til 32GB og en anden til 64GB.

Galaxy S3 er tilgængelig på større amerikanske luftfartsselskaber og en række forudbetalte luftfartsselskaber i USA, hvor det er en billig løsning uden kontrakt. Søg efter iPhone 6 for at komme til T-Mobile, AT & T, Verizon og Sprint med US Cellular som en anden mulig transportør. Selv om der sandsynligvis vil være forudbetalt iPhone 6-muligheder, skal du ikke forvente dem på iPhone 6-udgivelsesdatoen.

Vi forventer at se iPhone 6-udgivelsesdatoen i slutningen af ​​september nær iOS 8-udgivelsesdatoen.

Top 5 telefoner at overveje, før du køber Samsung Galaxy S3 [juli 2014]

Samsung Galaxy S5Uden tvivl vil fremtidige Samsung Galaxy S3-købere først tage et kig på Samsungs nuværende flagskib, Samsung Galaxy S5, inden de går på en enhed, der er mere end to år gammel.

Samsungs nuværende flagskib giver nogle sympatiske funktioner, herunder støv og vandtæt design, masser af lagerplads, et fantastisk kamera, smukt display og meget mere. Det tilbyder også nogle bemærkelsesværdige softwareændringer, herunder en ny Ultra Power Saving-tilstand, der hjælper brugerne med at spare batteriets levetid.

Vi kan lide Galaxy S5 mere end Galaxy S4, fordi den er nyere og næsten lige så billig. Samsung Galaxy S5 er tilgængelig for en brøkdel af sin oprindelige pris gennem detailhandlere som Amazon, hvilket gør det værd at være opmærksom i juli måned.