Sådan opretter du forældrekontrol på din nye iPad - Artikler

Sådan opretter du forældrekontrol på din nye iPad

Din nye familie iPad bliver nu passeret rundt i huset fra familiemedlem til familiemedlem. Alle har det sjovt at spille spil, sende e-mails, snakke med de store forældre på FaceTime og mange af de andre aktiviteter, du kan nyde på en iPad. Men vent et øjeblik. Junior downloader Apps som skør, og du kan bare mærke kreditkortregningen påløber. Bare rolig.Der er en måde at indstille ting på din iPad, så du behøver ikke bekymre dig om det der sker via iOS 7s forældrekontrol.

iOS 7s forældrekontrol giver dig mulighed for at begrænse, hvordan dit barn kan bruge din iPad. Du kan oprette aldersrestriktioner for App-download eller slukke helt. Du kan deaktivere funktioner i Safari-browseren for at holde dit barn fra at gå til websteder, du tror måske ikke, de er klar til at se. I det væsentlige skal du oprette en 4-cifret kode, der er nødvendig for at fjerne forældrekontrol. Sørg for at bruge en kode, som dit barn ikke kan gætte eller ikke ved.

For at indstille koden tryk påIndstillinger app og vælg Generel.Vælg derefter Begrænsninger i højre panel. Øverst på den næste skærm vælges Aktivér begrænsninger. Her er hvor du indstiller den firecifrede kode. Du bliver bedt om at indtaste den to gange for at sikre, at du har det rigtigt.På dette tidspunkt kan du vælge at tillade eller forbyde de apps, du ser opført. Du kan også rulle ned til vurderinger for det land, du er i, samt hvilken type rating du vil tillade iTunes-indhold. Du kan endda begrænse eksplicit sprog til Siri.

Rul ned længere og under overskriften Privacy kan du vælge at tillade eller forbyde ændringer til en række funktioner og funktioner fra Placeringsindstillinger til Facebook eller Twitter.I næste afsnit kan du vælge at tillade eller forbyde ændringer, der skal foretages til Konti, Cellular Data Use, Baggrunds App Refresh og Volume Limit. Under Game Center kan du vælge at tillade eller forbyde Multi-Player Games eller Add Friends.

Din vurdering er, hvad der er vigtigt her, hvad angår de begrænsninger, du stiller til dine børn eller din familie. Du kan helt sikkert få noget ro i sindet ved at begrænse køb, men det er også vigtigt at begrænse adgangen til frit tilgængeligt indhold.

Nyd din iPad med din familie.