Sådan Fix Facebook iPhone batteri livsproblemer - Artikler

Sådan Fix Facebook iPhone batteri livsproblemer

Facebook iPhone app bruges af millioner af brugere, men hvad du måske ikke ved, er, at det hemmeligt suger livet ud af dit batteri. Sådan løser du problemer med at løse problemer med iPhone til iPhone.

Hvis du bruger Facebook meget på din iPhone, spiser appen sikkert din iPhones batterilevetid, som om der ikke er nogen i morgen.

Bare tag et kig på dit batteri statistik ved at gå ind Indstillinger> Batteri. Det er sandsynligt, at Facebook vises øverst på listen, ved at bruge en meget høj procentdel af din iPhones batteri. Og højst sandsynligt står det "Baggrundsaktivitet" i lille tekst under appnavnet. Det betyder, at appen har brugt op ressourcer, mens du var i baggrunden, mens du ikke brugte den.

Læs: Sådan reparer du Bad iPhone 6s batterilevetid

For at gøre sagen værre, kan du deaktivere baggrundsappopdatering og blokere appen fra at bruge din placering i baggrunden. Det gør ikke noget for at løse batterispørgsmålene.Facebook siger, at de har fundet de skyldige i appen, der har forårsaget dette batteri drænet, hvoraf en er en "CPU spin" og en anden er en fejl med lyd fra videoer, der stadig er åbne efter at du har lukket appen.

Under alle omstændigheder, hvis du oplever pludselige batteridrækker, mens du bruger Facebook-appen, så er det sådan, hvordan du løser problemer med batterilevetiden i Facebook iPhone.

Force-Luk applikationen

Når du bruger Facebook-appen og derefter lukker ud af den, kører den stadig i baggrunden, selvom du ikke bruger den.Ved at dobbeltklikke på knappen Home kan du se, hvilke apps der stadig kører i baggrunden. Selvfølgelig vil ikke alle apps køre i baggrunden, da nogle er designet til at suspendere, når de ikke bliver brugt, men Facebook gør det ikke.

Så hvis du ser at Facebook stadig er i baggrunden, bruger den stadig batterilevetiden. Det betyder, at det er en god idé at tvinge lukke Facebook-appen, når du er færdig med at bruge den.

For at gøre dette skal du blot dobbeltklikke på startknappen og derefter skrue op på Facebook-appen for at lukke det helt ud. Derefter løber appen ikke i baggrunden.

Brug Facebook-papir

En Facebook-app, som du måske ikke ved om, er Facebook Paper, som synes at være et eksperiment af slags fra det sociale netværk, der visualiserer, hvordan Facebook kan se ud, når designet smukt.Den gode del om Facebook Paper er, at det ikke har iPhone batterilevetidsproblemer som den almindelige app gør. Det indeholder heller ikke nogen annoncer, hvilket gør det til en god app, hvis du hader at se annoncer af nogen art.

App'en er gratis at bruge, og det giver en rigtig god brugergrænseflade til at gennemse dit nyhedsfeed, så det er sikkert værd at tjekke uanset batterilevetiden.

Brug webapps

Hvis du hellere vil bruge Facebooks klassiske brugergrænseflade i stedet for Paper-appen, er der stadig et alternativ til at tjekke ud.Den mobile webgrænseflade til Facebook ser faktisk meget ud som grensesnittet til Facebook-appen, og det har stadig mange af de samme funktioner.

Den største forskel er imidlertid, at det ikke vil bruge næsten lige så meget batterilevetid som Facebook iPhone app, og det giver dig endda mulighed for at slette selve appen, så du sparer op til 200 MB lagerplads på din iPhone. Det er helt sikkert en win-win-situation, du bør prøve.

Jailbreak Din iPhone

Selvom ikke alle brugere kan gøre dette, kan de, der stadig kører iOS 9.0, jailbreak deres iPhones og installere visse jailbreak tweaks, der forhindrer, at Facebook iPhone app løber i baggrunden og dermed bruger batterilevetid.Facebook ++ er en fantastisk tweak at have, som kommer med alle mulige forskellige tweaks, som du kan bruge med Facebook appen, men dens vigtigste funktion er evnen til at deaktivere Facebook appen helt, når du kører i baggrunden, som kan gemme om batteriets levetid.