Sådan Setup Plex på NVIDIA Shield TV - Artikler

Sådan Setup Plex på NVIDIA Shield TV

NVIDIA Shield Android TV og streaming gaming konsol blev lige bedre. Tilsætningen af ​​Plex Media Server gør det muligt for brugere at streame film fra oplagring tilsluttet Shield TV til computere, mobile enheder eller streaming set-top bokse som det fjerde gen Apple TV. Se dine film, se dine billeder, lyt til din musik eller nyd andre medier fra andre enheder i dit hjem eller via internettet.

Vi vil se på, hvordan du konfigurerer Plex Media Server på NVIDIA Shield TV. Vi vil også se på at tilføje mapper fra et eksternt drev, abonnere på streamingkanaler og bruge mobilapps. Endelig vil vi fortælle dig, hvor godt NVIDIA Shield TV fungerer som en Plex Media Server.

https://www.youtube.com/watch?v=c9SAGdUvEHQ

Her er en liste over, hvad du har brug for.

 • NVIDIA Shield TV.
 • Et sted for dine video-, musik- og billedfiler, så NVIDIA kan finde dem.
  • Harddisk tilsluttet en af ​​USB-portene på bagsiden af ​​NVIDIA Shield TV.
  • Micro-SD-kort i slot på Shield TV for Plex for at læse filerne.
  • Et netværksdrev tilsluttet det samme netværk som NVIDIA Shield TV.
 • Nogle videoer, billeder eller musik til at tjene over Plex Server
 • Plex Media Server-appen er installeret på NVIDIA Shield TV0Setup Plex på NVIDIA Shield TV

Først skal du få programmet Plex app og Media Server og installere dem på Shied TV fra Google Play Butik. Du kan bruge din computer og installere apps ved at klikke på Installere knappen og vælg derefter dit Shield TV fra drop-down boksen.Hvis du allerede havde den almindelige Plex app installeret og brugt den med en anden server tidligere, er det en god idé at rydde det ud og starte igen. Jeg kunne ikke få serveren oprettet ellers. Da jeg fjernede indstillingerne i Plex-appen på mit NVIDIA Shield-tv, fungerede det fint.

For at rydde apps på skærmen TV skal du gå til Indstillinger nederst på startskærmen og find derefter Apps i første række. Gå til System apps og findPlex og Plex Server apps. Klik på en og vælg derefter Slet data. Gå tilbage ved hjælp af back-knappen på fjernbetjeningen, og vælg den anden app og gør det samme ved at vælge Slet data.Hvis du stadig oplever problemer, skal du følge ovenstående trin og derefter logge ind på din Plex-konto i en browser. I øverste højre hjørne er der en drop-down-pil ud for din avatar-ikon. Vælg det og vælg Konto. Vælge Enheder fra venstre kolonne og vælg derefter Enheder fanen, hvis den ikke allerede er valgt. Hvis du ser dit Shield TV, skal du klikke på den lille røde X ud for at fjerne den. Benyt denne mulighed for at fjerne andre ubrugte enheder eller servere.

Lad os nu oprette Plex Media Server på NVIDIA Shield TV. Start den almindelige Plex app på SHIELD TV. Første gang det starter, vil du se følgende skærmbillede.Vælg Aktivér Plex Media Server hvis det ikke allerede er valgt, og vælg derefter NÆSTE. Appen spørger, om du vil "Opret standardbiblioteker til Plex Media Server". Dette sætter mapper som hjemmebiograf, film, billeder, tv-udsendelser, musik på den lokale drev inde i Shield TV. Hvis du kun vil bruge eksternt lager, kan du fjerne markeringen. Ellers forlad det kontrolleret og vælg NÆSTE.

På den næste skærm advarer appen dig om, at den vil bede om tilladelse til at bruge opbevaring. Vælge NÆSTE og så Give lov til i dialogboksen Advarsel pop op.Plex appen meddeler brugeren, at den er klar til at oprette serveren. Vælge NÆSTE at begynde. Når den er færdig, vil du se følgende skærm, der fortæller dig, at den er komplet.Hvis du planlægger at bruge det interne lager til at vise dine medier, skal du kun kopiere nogle mediefiler til mapperne ved hjælp af noget som ES File Explorer. De, der købte 16 GB opbevaringsversionen af ​​NVIDIA Shield TV, skulle nok tilføje ekstern lagring og pege Plex Media Server til indholdsmapperne på det eksterne lager.

Opsætning af Plex til brug af eksterne drev Tilsluttet til NVIDIA Shield TVVælg først dine lagerindstillinger. NVIDIA Shield TV kan tilsluttes til et USB-drev, et micro-SD-kort eller et netværkstilsluttet drev. Få en billig USB-harddisk eller vælg et USB-flashdrev. Vi kan godt lide den høje lydstyrke og den hurtige EMTEC SpeedIN 'USB 3.0 S600 Flash Drive, som vi anbefalede i en samling af tilbehør til Samsung Galaxy S7-telefonen. De kommer i 128 eller 256 GB størrelser og gør det nemt hurtigt at flytte dine medier til drevet fra en computer.

Slut det eksterne lager til en computer, der lagrer det ønskede medie på din Plex Media Server. Hvis det ikke allerede er formateret ved hjælp af Fat 32, så gør det nu. Sådan gør du det i Windows og Mac.

Når drevet er klar, skal du oprette følgende mapper:

 • Film
 • musik
 • Billeder
 • Home Movies

Opret også andre mapper, du måske vil tilføje. Kopier mediet i de tilsvarende mapper.

Husk at film eller musik med digital rights management (DRM) ikke afspilles korrekt på en Plex app, der er forbundet til din Plex Media Server. Du kan enten fjerne DRM eller finde andre typer filer. Jeg bruger Noteburner til at konvertere iTunes-medier til afspilningsformater. Det gør et godt stykke arbejde, men fungerer kun med iTunes-indhold.

Når du har kopieret indholdet til det eksterne drev, skal du tage stikket ud af computeren og sætte det i NVIDIA Shield TV. Du skal muligvis genstarte Shield TV.

Det er på tide at pege på serveren til det eksterne drev. Gå til webstedet Plex.tv og log ind på din konto. Klik derefter på LAUNCH i øverste højre hjørne nær dit brugernavn. Webapp finder din server og viser dine medier i et net. Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke ser nogen medier endnu, fordi vi ikke har tilføjet de eksterne drevmapper.Hold musen over ordet BIBLIOTEKER i listen på venstre kant. Et plusikon vises. Klik på det for at tilføje et nyt bibliotek, som er en mappe af medier.Vælg den type bibliotek, du vil tilføje (se ovenfor), og vælg derefter NÆSTE. Det åbner et nyt vindue som den nedenfor.Klik på BROWSE FOR MEDIEFOLDER knappen, og den åbner den følgende boks.Den venstre liste viser de tilgængelige lagerdrev. Den interne opbevaring er 16 GB eller 500 GB drevet på NVIDIA Shield TV. Bemærk, at jeg også har et netværkstilsluttet lagringsdrev, der er forbundet til mit hjemmenetværk, hvilket vises lige under den interne opbevaring mærket RT-AC66R-0250. Du vil også se SanDisk SD-kort, som jeg har plugget ind i micro-SD-kortsporet. Endelig tilsluttede jeg en 500 GB harddisk mærket WDBLACK500.

Klik på drevet, der indeholder den mappe, du vil tilføje. Vælg derefter mappen fra listen i midten. Klik på TILFØJE knappen, og serveren søger i mappen og finder de filer, du har tilføjet. Det vil så forsøge at finde dækningskunst for at følge mediefilen. Dette tilføjer mappen til biblioteket.Du kan ændre bibliotekets navne ved hjælp af rullemenuen øverst til højre på skærmen. Det ligner et tandhjulsikon med en pil ned ved siden af ​​den. Klik på det og vælg REDIGERE fra listen for at give bibliotekets nye navn.

Tilføj Plex kanaler

Plex Channels giver dig mulighed for at streame indhold fra udbydere, der skabte kanaler til brug sammen med Plex.

For at tilføje en kanal, klik på Kanaler fra listen til venstre på den vigtigste Plex webside. For at komme til hovedsiden, log ind på Plex.tv og klik på LAUNCH.


På din kanal side klik på knappen INSTALLERE KANALER knap. De nævnte kanaler streamer indhold gennem Plex Media Server. De indbyggede kanaler er ikke så store. Jeg kan lide Twit.tv, Vimeo og Tested for tech nyheder og anmeldelser. Hvis du kører en computerbaseret Plex-server, kan du tilføje meget mere indhold, men Plex-plugins fra tredjeparter virker ikke sammen med Shield TV.

Indstil mobilapps

Nu hvor serveren kører korrekt, skal du installere en mobil Plex-app på din iPad, iPhone, Android-telefon eller tablet. Der er også en Plex app til Apple TV 4th Gen. Få apps links på deres hjemmeside, som indeholder alle de enheder og platforme, som Plex Media Player apps kører på. Find en app til ...

 • NVIDIA Shield TV
 • Xbox 360
 • Xbox One
 • PlayStation 3 og 4
 • Mange smarte tv'er
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Chromecast
 • Roku
 • TiVo
 • Android
 • iOS
 • Windows Phone og Computere
 • Webapp
 • Plex Media Player
 • vinduer


Plex app kører på en Samsung Galaxy S7 Edge. Bemærk Chromecast-ikonet.

Android og iOS apps virker meget godt. Jeg logger ind på dem begge og kunne se en film og endda streame den til en Chromecast uden problemer.Plex app kører på en iPhone 6s Plus. Det kaster også til Google Cast.

Anmeldelse af Plex på NVIDIA Shield TV

Jeg har brugt Plex fra og til i et par år, men det er første gang, jeg har været spændt på det. Det frigør din computer. Du behøver ikke længere at holde en pc eller Mac kørende hele tiden. Jeg ved, at andre enheder kan fungere som Plex-servere, men de er komplicerede og ikke nemme nok til, at den gennemsnitlige person opretter.

Serveren på NVIDIA Shield TV er nem at installere, medmindre du står over for de problemer, jeg konfronterede. Siden jeg installerede Plex appen før, syntes det ikke at ville samarbejde. Jeg startede over ved at rydde dataene i appen på Shield TV og fjerne Shield TV i min liste over enheder på Plex hjemmeside. Det er også en smerte at skulle tilføje eksterne lagerindstillinger via webbrowseren på en computer i stedet for at gøre det fra Plex-appen på skjoldet. Plex og NVIDIA skal reparere dette, hvis det virkelig bliver et almindeligt værktøj til den gennemsnitlige bruger.

Med noget arbejde er det en god service. Apperne er gratis, men Plex Premium-tjenesten koster ekstra. Brugere betaler $ 5 / month, $ 40 / year eller $ 149 for et "lifetime" abonnement, som som altid er virksomhedens levetid, ikke personen. Premium giver brugerne følgende ekstrafunktioner:

 • Offline indhold - mobil synkronisering gør det muligt for brugere at downloade deres medier, så de kan bruge det, når de ikke kan streame.
 • Brugerkontrol - Begræns visning med forældrekontrol.
 • musik - Ekstra funktioner med musik som specielle blandinger baseret på din lyttehistorie, dækningskunst og andre.
 • Plex frynsegoder - slags ligesom beta-test nye funktioner før de frie brugere.
 • Sky lagring - Gem filer online i stedet for lokalt
 • Flere brugere - Tilføj andre familie eller venner til din konto.
 • Kamera upload - Upload billeder fra din telefon

Jeg er ikke sikker på, at ekstramateriale berettiger omkostningerne. Prøv at bruge det gratis først, og hvis du ønsker at du havde ovenstående funktioner, så overvej en opgradering. Du kan altid prøve dem ud for kun $ 5, og hvis du er glad, så opgrader dig til det årlige eller livstidsabonnement.