Sådan opretter du forældrekontrol på Microsoft Surface - Artikler

Sådan opretter du forældrekontrol på Microsoft Surface

Hvis du har en ny Microsoft Surface Tablet til din familie, kan du tænke på at oprette forældrekontrol for de tidspunkter, hvor du ikke kan overvåge dit barn ved hjælp af overfladen. Det er en fantastisk måde at give dig en smule ro i det indhold, dit barn kan se på, eller det tidspunkt, hvor barnet kan bruge på overfladen. Det er også en måde at holde dit kreditkortregning nede, fordi du kan begrænse køb i Windows Store.Overflade 2

Her er de ting, du kan gøre med forældrekontrol.

  1. Filtrer websteder
  2. Indstil tidsgrænser
  3. Indstil begrænsninger i Windows Store og med Spil efter klassifikationer eller titel.
  4. Kontroller, hvilke apps der kan installeres på din overflade.

Det første du vil gøre er at oprette en separat konto til dit barn eller børn at bruge. Sådan er det:

  • Stryg fra højre for at åbne Charms menu
  • VælgIndstillinger Charme
  • VælgSkift pc-indstillinger
  • Når skærmen Indstillinger vises, skal du vælgeBrugere
  • Vælg Andre konti
  • Vælg Tilføj en kontoDen vælger Andre konti.Når den næste skærm vises, skal du vælgeTilføj et barns konto.Hvis du vil have dit barn til at have en e-mail-adresse, eller han / hun allerede indtaster den her. Du kan også vælge at Tilføj et barns konto uden e-mail.På den næste skærm tildele kontoen et brugernavn og et kodeord.Når kontoen er oprettet, skal du gå tilbage til Konti skærm under Skift pc-indstillinger. Vælg Administrer familie sikkerhed indstillinger online.Dette fører dig til en webside, hvor du kan administrere forældrenes indstillinger for denne konto. Her har du en lang række muligheder at overveje. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår mulighederne og foretager dine valg vedrørende din families præferencer. Ja, du har nogle lektier at gøre.Du kan aktivere aktivitetsrapportering, vælge at filtrere webbrowsing ved begrænsninger eller oprette en tilladelses- eller blokeringsliste. Du kan opsætte tidsbegrænsninger på hverdage og weekender og endda indstille et udgangsforbud.Du kan vælge hvilke apps, der skal begrænses, og vælge at begrænse spillet efter vurderinger eller hvilke spil der er installeret på din pc, som kan afspilles eller ej.Du kan endda oprette en Request-funktion, så hvis en person, der bruger pc'en, ønsker adgang til noget, der er begrænset, vil du se en anmodning, så du kan gribe ind.

Det er en del. Men for at give din familie mulighed for at nyde din Surface Tablet uden at du konstant overvåger, hvad de laver, tager det lidt arbejde. Og den indsats skal give dig ro i sindet og lade din familie nyde deres Surface PC.