Sådan Se NBA Live Uden Kabel - Artikler

Sådan Se NBA Live Uden Kabel

Sådan kan du se NBA'en live uden kabel for at se dine lokale hold og fjerntliggende favoritter, uden at bruge en arm og et ben på kablet. Vi fokuserer specifikt på ledningsskærere, der ikke ønsker en traditionel kabelpakke. Hvis du stoler på Hulu og Netflix til tv-shows, så er det, hvad du skal gøre for at se NBA-spil, live uden kabel - og gør det lovligt.

De fleste NBA-spil er på ESPN, ESPN 2, TNT og ABC med nogle få på smattering af lokale kanaler. Hvis du har adgang til disse netværk, vil du kunne se de fleste NBA-spil live på dit tv, laptop, iPhone, Android, iPad eller anden enhed.

Sådan Se NBA Games Live Uden KabelHvordan man ser NBA-spil, lever uden kabel.

2017 NBA sæsonen starter den 17. oktober med Kia Tip Off, og du vil være i stand til at se de fleste af disse spil med let at abonnere på tjenester, der starter omkring $ 20 om måneden. Du behøver ikke kabel, en langsigtet forpligtelse eller nogen form for specielle enheder til at se NBA-spil uden kabel. Du skal bruge en højhastigheds internetforbindelse hjemme eller til din telefon.

Sling TV, Hulu Live Playstation Vue og DirecTV Nu er de bedste måder at se NBA spil live på alle dine enheder og dit tv.

Sling TV er $ 20 pr. Måned for Orange pakken, der indeholder ESPN, ESPN 2 og TNT. Du kan betale $ 5 mere om måneden for at få NBA TV tilføjet til din plan. Du får ikke ABC. Dette er hvad du behøver at vide, før du tilmelder dig til Sling TV.

Hulu Live er 39,99 dollar om måneden, og det omfatter ESPN, ESPN 2, ESPN News, TNT og ABC. Dette er pricier end Sling TV, men det omfatter en 50 timers DVR og adgang til Hulu's on demand-tjenester.

PlayStation Vue er $ 39,99 om måneden og inkluderer ESPN, ESPN 2 og TNT. Du kan tilføje i NBA TV til $ 5 mere om måneden. Du får ikke ABC live, kun på forespørgsel. Dette er hvad du behøver at vide, før du abonnerer på PS VUE.

DirecTV Nu er $ 35 om måneden og inkluderer ESPN, ESPN 2 og ABC, men ingen TNT. Sådan sammenligner DirecTV nu med Sling TV.Sling TV er den mest overkommelige, og en af ​​de mest komplette måder at se NBA live på.

Du kan se de fleste NBA-spil uden kabel på disse pakker. Den billigste løsning er Sling TV, som omfatter næsten hele den normale sæson og mange af playoffs samt All Star Weekend. Tilføj på NBA TV til $ 5 mere for at afhente et par nye spil hver uge. Med Sling TV Orange kan du kun se en strøm ad gangen, så hvis du planlægger at dele tjenesten med andre i din familie for at se et spil på et andet tv eller se anden programmering, kan du komme ind i problemer. Du kan komme omkring nogle af dette ved at se i Watch ESPN appen.

Den mest komplette valgmulighed er Hulu Live, som du har dækket for den faste sæson, All-Star Weekend, playoffs og NBA-finalen på ABC. Den største ting mangler her er NBA TV på Hulu Live TV. Dette er $ 39,99, og det giver dig mulighed for at optage til en Cloud DVR, så du kan optage spil, du ellers måske savner, eller at du er for sent til at starte.

Alle disse tjenester giver dig mulighed for at se NBA-spil live på din iPhone, iPad, Android, computer og på mange tilsluttede enheder som Roku, Amazon Fire TV, Apple TV 4th gen og Chromecast. PlayStation Vue er på pS3 og PS4, men ikke på Xbox One. Sling TV og Hulu Live arbejder på Xbox One, men ikke på PS4. DirecTV Nu er ikke tilgængelig på Xbox One endnu, og ikke angivet som kommer til PS4.

Hvis du i øjeblikket ser nogle NBA-spil på lokale kanaler, skal du kontrollere, at de er inkluderet i pakken, du ønsker at få. Dette er vanskeligere, og du vil måske se på at få en antenne til at se nogle NBA-spil leve uden kabel, hvis du er tæt på dit hold.

NBA League Pass til at se dit favorit NBA Team uden kabel

En anden mulighed er at få NBA League Pass. Denne service starter på 17,99 dollar om måneden for et enkelt hold og 28,99 dollar om måneden for alle hold. Der er en $ 39,99 om måneden plan, der indeholder ekstramateriale.

Hvor NBA League-passet bliver et problem er, når du bor i nærheden af ​​holdet, du kan lide, eller når det pågældende spil er sendt nationalt. Baseret på min placering i Ohio kan jeg ikke se Cleveland Cavaliers eller Detroit Pistons leve med NBA Team Pass. Jeg kan heller ikke se nogen live nationalt broadcast-spil. For det ville jeg skulle parre dette med en af ​​ovenstående tjenester. Du kan tjekke dine blackout restriktioner på NBA League Pass-siden.

Du kan se NBA League-passet online, på iPhone, iPad, Android, Amazon Fire-tabletter, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, PS3, PS4, Xbox One, Chromecast, Samsung Smart TV og du kan lytte til Alexa og CarPlay .

NBA 2K18 Funktioner: 8 grunde til opgradering

Mere realistisk spiller bevægelse


Taler til Game Informer, NBA 2K18 gameplay direktør Mike Wang siger, at spillerne kan forvente årets titel at have meget mindre animation i det.

"Vi er blevet anklaget for at være tunge animationer til tider, og i år har vi gjort et godt stykke arbejde med at få spillet til at føle, at du er i fuld kontrol", sagde Wang til afsætningen i august.

Det nye fysiksystem tager højde, vægt, acceleration og hastighed for hver spiller i betragtning, før det gør enhver animation. På den måde reagerer spillerne på den måde, du forventer dem. Det betyder også, at overgangen til en layup eller en dunk er mindre ødelæggende.

NBA 2k18 billederne er herfra Gameinformer, til hvilke 2K-spil delte nye NBA 2K18 detaljer.