Sådan søger du iPhone-indstillinger - Artikler

Sådan søger du iPhone-indstillinger

At finde den rigtige iPhone-indstilling, du skal ændre, kan være et problem. Med iOS 9 kan du søge efter iPhone-indstillinger, så du altid kan finde den ønskede løsning og ændre dine iPhone-indstillinger hurtigere.

Vi viser dig, hvordan du søger iPhone indstillinger, så du kan ændre muligheder, du har brug for uden at spilde meget tid på at jage efter den rigtige menu.

Mange af de iPhone-indstillinger, vi kan lide at ændre, er ikke i det område, hvor vi tror, ​​de burde være. Med denne nye iOS 9-funktion behøver du ikke at huske, hvor muligheden for at tænde for lav strømtilstand er, eller hvordan du ændrer 3D Touch-indstillinger på de nye iPhone 6'er.Lær, hvordan du søger iPhone-indstillinger.

Dette virker på enhver iPhone eller iPad, der kører iOS 9 eller højere. Hvis du stadig er på iOS 8, kan du se, hvad der er nyt i iOS 9 for at se, om det er værd at opgradere til på dette tidspunkt. Du behøver ikke nogen jailbreak tweaks til at bruge denne nye mulighed.

iOS 9 kører på iPhone 4s og nyere, iPad 2 og nyere og iPod touch 5th generation og nyere.

[contextly_sidebar id = "kgirw7e2Sae0rSb6Qqkdl44U3IHGdUPd"]

Sådan søger du iPhone-indstillinger

I stedet for at trykke rundt på forskellige iPhone indstillinger for at finde de rigtige iPhone indstillinger for at ændre, kan du simpelthen søge i din iPhone indstillinger.

Åbn appen Indstillinger på din iPhone. På denne hovedskærm trække ned og så vil du se en søgefelt. Indtast den indstilling, du forsøger at ændre i søgefeltet, og det vil vise dig muligheder, du kan ændre.Hvis du ved hvad du leder efter på din iPhone, men ikke hvor du finder den, er det en nem måde at komme til indstillingerne, selvom du ikke har nogen anelse om, hvor den er placeret på din enhed.

Når du behersker denne iPhone, hvordan kan du bruge diasene nedenfor til at se på ting, du har brug for til at prøve på iPhone 6s.

10 Spændende iPhone 6s funktioner, du skal prøve

Tag et levende billede


IPhone 6s og iPhone 6s Plus kan nu tage et levende billede, der indeholder et par billeder før og efter du trykker på lukkeren.

Live-billeder er som standard på iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Alt du skal gøre er at tage et billede som normalt, når Live-ikonet i midten af ​​kameraindstillingerne er gult, og det vil fungere.

Du kan indstille disse som din låseskærm, eller du kan bare se dem i galleriet ved at trykke på skærmen.