Sådan spiller du Madden 19 Nu - Artikler

Sådan spiller du Madden 19 Nu

Madden 19 udgivelsesdato er 7. august, hvis du køber specialudgaven eller 10. august til alle, men du kan spille Madden 19 tidligt uden at bruge $ 20 mere til Hall of Fame-udgaven med MUT-ekstramateriale. Dette starter i dag.

Med EA Access kan du spille Madden 19 tidligt på Xbox One og med Origin Access kan du spille tidligt på pc. Dette er ikke en Madden 19-demo, men det er så tæt som du kommer til en, da EA ikke tilbyder Madden demoer længere. Dette er den eneste måde at spille Madden 19 tidligt på, og du finder det ikke på PS4. Du behøver ikke forudbestille Madden 19 til at spille tidligt.

Du har brug for EA Adgang eller Oprindelse Adgang til at spille Madden 19 tidligt. Dette er $ 4,99 om måneden eller $ 30 for et år. Du får adgang til tidlige forsøg, og du får også adgang til fulde versioner af ældre EA-spil. Med den dyrere Origin Access Premier på pc får du også de fulde versioner af alle de nye EA-spil i år, herunder Madden 19, så længe du er abonnent.

Med EA Access eller Origin Access, sparer du 10% på EA indkøb, herunder Madden 19 og Mønter til MUT. Du kan også tjekke de største Madden 19 tilbud om at spare store, herunder en mulighed for at få Madden 19 til så lidt som $ 16 med en indkøb.

Tidlig Madden 19 Udgivelsesdato & TidDu kan spille Madden 19 nu på Xbox One og PC.

Typisk leverer EA Access en fem dages tidlig adgang, og i sidste år så vi denne start foran det specielle. Det betyder at du vil kunne spille Madden 19 tidligt den 2. august. Det starter typisk omkring 10 AM Pacific, klokken 13 Eastern, men du kan allerede downloade det nu.

Sidste år kom spillet en dag tidligt, så vær opmærksom i den første uge i august, da du måske kan spille spillet tidligere end forventet.

Sådan downloades Madden 19 Trial

Du skal være tilmeldt EA Access eller Origin Access, og så vil du kunne åbne EA Access-appen på din Xbox One eller Origin-app på din pc. Du bør se en prøveafdeling, der vil liste Madden 19 download, når den er tilgængelig. Dette er den nemmeste måde at downloade den tidlige Madden 19-prøveperiode på.Download Madden 19-prøven fra EA Access-appen på Xbox One eller Origin Access på pc.

Du kan også se i Xbox Store. Du skal se en mulighed for at downloade gratis prøveversionen i stedet for at købe Madden 19. Hvis du ser dette, kan du downloade Madden 19 direkte til din konsol.

Forvent en Madden 19 download størrelse omkring 41GB.

10 Hour Madden 19 Trial

Med begge disse muligheder kan du spille Madden 19 i 10 timer. Dette er en prøve, og ikke en måde for dig at spille Madden 19 for hele året. Du vil være i stand til at spille for denne periode, og det behøver ikke at være i en session.

Du skal sørge for at afslutte spillet helt, så din tid ikke fortsætter med at køre med Madden 19 i baggrunden. Gå til Xbox dashboard og afslut manuelt spillet, når du er færdig.

Madden 19 prøvebonusDu får en bonus, hvis du spiller Madden 19 tidligt.

Hvis du har EA Access, kommer du til at spille Madden 19 tidligt, og du kan få en bonus, der overfører til hele spillet. Hvis du spiller mellem 2.-6. August, får du en gratis Elite Player Fantasy Pack. Dette vil give dig en start på dit Ultimate Team for Madden 19.

Ingen tidlig Madden 19 Pre-Load

Vi ser aldrig en mulighed for at pre-load den tidlige Madden 19 prøveperiode. Du bør ikke forvente at kunne downloade prøveperioden, før den faktisk kommer. Du kan sandsynligvis starte dette fra Xbox-fjernbetjeningen, hvis du ikke er hjemme.

Den gode nyhed er, at dette virker som en præload for Madden 19, når den fulde udgivelsesdato ankommer. Du skal måske hente en patch eller opdatering, men i de fleste tilfælde kan du sætte disken ind og begynde at spille.

Næsten fuld Madden 19 Game

EA plejede at love det fulde spil, men sidste år inkluderede de ikke den fulde version af Longshot, som er historien til Madden. Vi forventer, at det bliver det samme i år, da EA vil have dig til at købe spillet til den oplevelse i stedet for at skynde sig igennem det.

Resten af ​​Madden 19-prøven er det fulde spil inklusive alle tilstande og muligheder, du får med spillet. Dette giver dig mulighed for at afprøve alle mulighederne inden udgivelsen, og du kan bestemme, om du vil købe den.

Alle dine fremskridt overfører til hele spillet, så det er en praktisk måde at komme i gang med at lære kontrollerne, de nye Madden 19-funktioner og få en kant i Madden Ultimate Team.

3 grunde til at købe Madden 19 Nu og 2 grunde til at vente

Køb, hvis du elsker Madden


Hvis du spiller Madden-spil hele året, slibes gennem Ultimate Team Challenges, spiller dine venner online og arbejder via Connected Franchise Mode og klemmer hver dollar du har betalt ud af spillet - af Madden 19 nu og kommer i gang.

De nye Madden 19 funktioner omfatter nye Ultimate Team modes, nye MUT Squads mod computeren, Connected Franchise opgraderinger og grafiske ændringer. Også nyt i år er Real Player Motion, som vil opgradere dine løbeværnemuligheder og give dig mulighed for at blive mere færdige på jorden.

Mens nogle spilvirksomheder ændrer tingene helt rundt EA, er det ikke voldeligt med den velprøvede formel i Madden i år - de har lavet de rigtige ændringer, og det er en vinder.