Hvilken iPad Air 3-lagerstørrelse skal du købe? - Artikler

Hvilken iPad Air 3-lagerstørrelse skal du købe?

Den billigste iPad Air leveres med 64 GB lagerplads, hvilket er mere end nok til mange brugere, men du skal stadig se på lagerindstillingerne. Apple tilbyder iPad Air med 64 GB eller 256 GB lagerplads. Dette er mere baselagring end 9,7 tommer iPad og i tråd med iPad Pro.

Apple tilbyder kun to lagerindstillinger, og de opkræver en $ 150-præmie for at opgradere til mere lagerplads. Du kan ikke opgradere mere opbevaring senere uden at købe en ny iPad, så dette er vigtigt.

Lige uden for porten skal du ikke bekymre dig for meget om prisen pr. GB eller videresalgsværdi. Ingen af ​​disse virkelig betyder noget i det lange løb. Disse er de eneste muligheder for iPad Air. Prisen pr. GB betyder ikke meget, da du ikke har en anden mulighed for billigere opgraderinger til opbevaring. Videresalgsværdi vil ikke ændre sig meget. For en mulighed, der er omkring $ 150 foran, kan du forvente $ 20 til $ 30 mere, når du sælger det senere.

Den største ting at overveje, når du vælger din iPad Air-lagringsstørrelse, er, hvor meget opbevaring du har brug for, med lidt tanke på, hvor meget opbevaring du skal bruge i fremtiden. For at komme i gang lad os undersøge nogle få muligheder;

  1. Hvor meget lager bruger du nu?
  2. Hvordan vil du bruge din opbevaring?
  3. Ønsker du lokal opbevaring eller Cloud Storage?

De fleste brugere vil være i stand til at gå med 64GB storage-indstillingen, men hyppige rejsende, strømbrugere og gamere vil måske gerne bruge den ekstra $ 150 på 256GB storage-indstillingen. Her er et nærmere kig på, hvad du skal tænke på, og hvor meget iPad Air storage du har brug for.

Hvor meget lager bruger du nu?Check for at se, hvor meget iPad Air storage du har brug for.

Hvis du allerede ejer en iPad af nogen art, skal du kontrollere, hvor meget lager du bruger nu. Det vil give os en god base for at starte fra. Hvis du ikke har en iPad, skal du tjekke din Android-tablet eller endda tjekke din iPhone. Sådan kontrollerer du, hvor meget lager du bruger;

  1. Åben Indstillinger.
  2. Trykke på Generel.
  3. Trykke på iPad Opbevaring.

Dette viser dig, hvor meget lager du bruger i øjeblikket. Som du kan se bruger jeg 82,9 GB, hvilket er mere end basemodellen. men ser længere nede, næsten halvdelen af ​​det er tv-appen, og jeg kan gemme en anden 16GB ved at fjerne apps, jeg ikke bruger og automatisk sletter gamle samtaler.

Baseret på denne skærm kunne jeg gå med enten en valgmulighed, hvis jeg bare ændrer, hvordan jeg bruger min opbevaring lidt, men der er mere at overveje. Hvis du bruger mindre end 32 GB lagerplads på din iPad nu, er 64 GB iPad Air sandsynligvis nok for dig.

Køb iPad Air på Apple

Hvordan vil du bruge din opbevaring?Har du brug for opbevaring til film og spil?

Den største faktor, når du ved, hvor meget opbevaring du allerede bruger, er, hvordan du bruger den nye iPad Air. Hvis du rejser hele tiden og vil downloade film og tv-udsendelser foruden at holde alle dine apps, spil og fotos lokalt, er det en god ide at overveje 256GB iPad Air.

En 4K-film er 4-5,5GB, så hvis du downloader otte film, bruger du halvdelen af ​​din lagerplads eller mere. Spil kan tage et par hundrede MB eller flere GB, så de hurtigt kan fylde iPad. Nogle af de bedste offline spil er perfekte til iPad, da du kan spille i bilen eller på et fly uden WiFi eller LTE.

Dette er især vigtigt, hvis du vil redigere 4K-video, som du optager på din iPhone eller et kamera. IPad Air er stærk nok til dette, men du har brug for nok lagerplads til dine optagelser og til det færdige produkt.

Hvis du planlægger streaming af de fleste film og musik, spiller nogle få spil og ikke laver masser af 4K videoredigering, så er 64GB nok, men hvis du går offline i lange perioder eller planlægger at redigere en masse 4K video på din iPad Air dig bør bruge de ekstra penge på 256GB iPad Air.

Ønsker du lokal opbevaring eller Cloud Storage?

Nu hvor du ved, hvor meget opbevaring du bruger, og hvor meget du bruger med din nye iPad Air, er det tid til at tænke på, om du vil have opbevaringen lokalt eller i skyen. Den største ting at overveje, knytter sig til, hvordan du bruger din opbevaring, men det er værd at skille sig ud i en anden sektion, fordi du i sidste ende betaler for mere oplagring på en eller anden måde.

Hvis du vil streame alt i stedet for at holde det lokalt, kan du ende med at bruge $ 130 på LTE og en anden $ 10 om måneden. Det er en potentiel omkostning at overveje. Det kommer til gavn for at kunne bruge internettet næsten hvor som helst du går uden behov for et hotspot.

Mens mange brugere ikke vil bruge iPad Air som deres primære kamera, kan det være stedet, de redigerer fotos og videoer, eller hvor de viser videoer og fotos til andre mennesker. Bestem, om du vil kunne holde mange fotos gemt lokalt, eller hvis du hellere vil beholde dem i iCloud eller Google Fotos.

Da min familie gik sammen for at få min bedstemor en ny iPad købte vi baselageret, og vi betalte 99 cent om måneden for 50 GB iCloud-opbevaring for at holde alle sine billeder. Det er mere overkommeligt end at købe mere iPad-opbevaring, og det betyder også, at der er sikkerhedskopiering af hendes fotos, hvis der sker noget med iPad.

Køb iPad Air på Apple