Optoma P1 er en Smart Ultra Short Throw Laser projektor med Soundbar - Artikler

Optoma P1 er en Smart Ultra Short Throw Laser projektor med Soundbar

Optoma P1 Smart 4K UHD Laser er en ny ultra kortkast laser projektor med integreret soundbar, der giver en fantastisk måde at se og høre dine film på. P1 tilbyder op til 3000 lumen, 120 tommer skærm i rum, hvor en traditionel projektor bare ikke passer.Optoma P1 er en smart 4K ultra kortkast laser projektor, der er nyt for 2019.

Denne smarte Ultra Short Throw 4K projektor giver brugerne mulighed for at kontrollere det med Google Assistant eller Amazon Alexa, hvilket forenkler den daglige oplevelse for brugerne. Du kan læse vores Optoma UHD51A anmeldelse for at lære mere om disse smarte hjemmeforbindelser.

Optoma gør et godt stykke arbejde med at designe P1 for at passe ind i et moderne underholdningscenter, og den integrerede NuForce lydbjælke med Dolby Digital 2.0 understøtter forenkler opsætningen og hjælper med at holde en ren opsætning i dit medierum eller stue.

Optoma P1 kan projisere op til en 120-tommers skærm med 3.000 lumen og et 8,3 millioner pixel billede, kun tommer fra skærmen eller væggen. P1 understøtter HDR10 og HLG-kompatibilitet for at give bedre farveydelse, lyse hvide og dybe sorte.

"Optoma P1 Smart 4K UHD-laserbiografen bringer det bedste fra begge verdener sammen - store, virkelige billeder med højkvalitetslyd - til en virkelig filmisk, ultramoderne hjemmeunderholdningsoplevelse," siger Brian Soto, produktchef ledelse hos Optoma Technology. "På Optoma er vi løbende forpligtet til at introducere innovationer på markedet, der imødekommer forbrugernes evoluerende behov og forventninger, hvilket giver kvalitet og enkelhed til deres liv til overkommelige priser. P1 er det første underholdningsprodukt, vi har udviklet, og vi kan trygt sige, at vi skal erstatte tv i et stort antal boliger. "

Brugere kan streame fra populære tjenester som Netflix og YouTube lige inden for projektoren og Optoma Marketplace. Den understøtter også Optoma Infowall, som kan vise vigtige oplysninger, starte en playliste og mere med IFTTT integration.

Optoma P1 Smart 4K UHD Laser Cinema ankommer i slutningen af ​​2. kvartal med en streetpris på $ 2.999.