Sådan bruger du din iPhone som Spotify Remote på PS4 - Artikler

Sådan bruger du din iPhone som Spotify Remote på PS4

Hvis du vil afspille Spotify-musik gennem fjernsynets højttalere, men vil styre musikken fra din iPhone, kan du bruge din iPhone som Spotify-fjernbetjening med din PS4.

Mange hjemmebiograf lydmodtagere har Bluetooth-funktioner, hvilket betyder, at du kan tilslutte din iPhone til den og afspille musik gennem dine tv-højttalere temmelig let. Men hvis du har en mere grundlæggende opsætning, men har en PS4, er der en nem måde at spille Spotify musik på via dine tv-højttalere ved hjælp af PS4 som den midterste mand af sorter.

Dette lille trick kan være fantastisk, hvis du har en fest og vil have lidt baggrundsmusik til gæsterne at nyde. Plus, du kan styre musikken fra hvor som helst i huset i Spotify-appen, da din iPhone og din PS4 kommunikerer via WiFi i stedet for Bluetooth.Der er kun en lille smule opsætning, der er nødvendig for at få det til at fungere, men det er faktisk rigtig simpelt og nemmere end man kunne forvente.

Sådan bruger du din iPhone som Spotify-fjernbetjening på din PS4.

Spotify på PS4

PS4 fik en officiel Spotify-app tidligere i år, som giver dig mulighed for at logge ind på Spotify på din PS4 og spille musik gennem konsollen til dine tv-højttalere. Du kan dog tage et skridt videre og styre din Spotify-musik fra din iPhone, men har stadig den gennem din PS4.

For at gøre dette skal du blot downloade Spotify-appen fra PlayStation Store, som du kan gøre ved at søge efter det og vælge det fra listen, der dukker op.Derefter skal du installere det, og når det er færdigt, gå tilbage til startskærmen. Du får vist PlayStation Music på startskærmen sammen med Spotify som en fælles indsats. Dette giver dig mulighed for at logge ind på Spotify på din PS4 og afspille musik direkte fra konsollen.Men hvis du vil styre musik ved hjælp af din iPhone, behøver du faktisk ikke at åbne appen på din PS4, men du skal sørge for, at din iPhone og din PS4 er forbundet til det samme netværk eller ellers det vandt Det virker ikke.

Du skal blot åbne Spotify på din iPhone, begynde at spille en sang, tryk på feltet Nu afspilles nederst for at hente albumkunst og -kontrol, og klik på Spotify Connect-knappen helt nederst.Du får en pop op, hvor du vælger hvilken enhed du vil streame musikken til. Din PS4 skal dukke op på listen. Gå videre og tryk på den.Derefter begynder din Spotify-musik automatisk at spille igennem fjernsynets højttalere, og du kan fortsætte med at spille et spil på din PS4, ligesom du normalt ville. Desuden kan du holde PS-knappen nede på din controller og styre nogle ting i hurtigadgangsmenuen som afspilningsvolumen, afspille / pausere musikken og endda gå til næste / forrige spor.

Der er mange flotte ting, du kan gøre med din PS4, og det er ikke kun en spillekonsol, men en underholdningsenhed. Du kan se Netflix og Hulu, samt se sjove videoer på YouTube. Du kan også se levende sport med apps som MLB.TV og NHL GameCenter.

Du kan også live stream spil til andre PS4 brugere at se, samt tage screenshots og dele dem med venner med venner.

Igen kan du bare bruge en Bluetooth-højttaler eller endda bruge Bluetooth-funktionerne på din lydmodtager, men hvis du ikke har det, så bruger du din PS4 den næstbedste løsning.