Vizio tilføjer AirPlay 2 & HomeKit til gratis SmartCast 3.0 Update - Artikler

Vizio tilføjer AirPlay 2 & HomeKit til gratis SmartCast 3.0 Update

Din Vizio TV er ved at blive meget klogere i 2019 med SmartCast 3.0 opdateringen, der bringer Apple AirPlay 2 og HomeKit til Vizio TV.

Dette er ikke kun på den episke 2019 Vizio P Series Quantum X, og den trækpakke 2019 Vizio M Series - den kommer til Vizio TV og Displays fra 2016 og op.

Det betyder senere i år, du kan tænde dit tv, og du har adgang til AirPlaying-indhold til dit Vizio TV uden at skulle købe et Apple TV, afspejler skærmen, forbinder for at vise en Keynote på et kontor og styre din afspilning med Siri. Med HomeKit kan du endda indstille dette til at slå Vizio til højre ind og styre smart home devices.

Videoen ovenfor viser SmartCast 3.0-funktionerne og går igennem nogle af hvad du kan gøre med AirPlay 2.0 på SmartCast 3.0. Vi så en demo af AirPlaying en film, og en af ​​de dejlige ting om dette er, at filmen stort set sendes til tv'et som en webadresse, så fjernsynet håndterer al streaming. Det betyder, at du ikke mister batteriets levetid, og du kan stadig bruge din telefon. Filmene afspilles med den højeste opløsning dit tv kan håndtere, og det du har købt.

Dette fungerer sammen med iTunes og Apple Music, men også med en række streamingtjenester, herunder Amazon Prime Video og mange premium-videotjenester og endda nogle sportsfokuserede apps. Du kan streame musik med Apple Music og med konkurrerende tjenester som Spotify, og i det væsentlige gør din Vizio TV også til en smart højttaler.

Når du spiller musik og ser film over AirPlay, kan du styre alt fra din telefon, herunder lydstyrken og bede Siri om at gå til en bestemt sektion af filmen baseret på tid.

Med SmartCast 3.0 får brugerne også mere support til Google Assistant-kontroller, herunder evnen til at bruge din stemme til at starte apps, ændre indgange, pause, genoptage og meget mere. Vizio understøtter allerede Alexa, hvilket gør dem til den første til markedet med støtte til alle tre populære stemmeassistenter.

Denne nye SmartCast-udgave omfatter Vizio WatchFree, som er en gratis streaming service med livenyheder, sport, film, tv-shows og meget mere. Det er helt gratis og indbygget i Vizio TV uden at tilslutte noget i eller tilmelde dig en anden betaling.

SmartCast 3.0 kommer i 1. kvartal som en beta for USA og Canada og ruller ud bredere i 2. kvartal 2019.