2 grunde til at købe iPhone SE og 3 grunde til at vente - Artikler

2 grunde til at købe iPhone SE og 3 grunde til at vente

IPhone SE er en spændende enhed til dem, der ønsker en iPhone, men ønsker ikke en stor skærm. Selvom det er en fristende løsning, er der også nogle grunde til at undgå at vælge iPhone SE nu.

Hvis du ikke er fortryllet af Apples stald med store skærm iPhones, har du nu en liste, der indeholder iPhone XS, iPhone XR, iPhone X og iPhone 8/8 Plus.

Du kan gå med iPhone 5 eller iPhone 5c, men vi anbefaler ikke at gå den rute af forskellige grunde.

Du kan vælge iPhone 5s, en ældre 4-tommers enhed, som Apples opgraderede til iOS 12 og en, der får opdateringer i et andet år.

Du kan gå med en billig Android-enhed, hvis du ikke er gift med iPhone. Der er masser af fremragende budget Android-telefoner derude på markedet lige nu.

Du kan også forblive hjemme og hænge Apples iPhone SE, firmaets 4-tommers iPhone fra begyndelsen af ​​2016. På trods af sin alder er iPhone SE stadig en af ​​de bedste små skærmtelefoner på markedet og bør være på din korte liste, hvis Du kan ikke håndtere at have en stor smartphone i lommen.

Før du forpligter dig til iPhone SE, sørg for at du går ind i denne liste over grunde til, og ikke for, at købe Apples 4-tommer iPhone. Nogle af jer vil sandsynligvis have gavn af at vente et par dage eller måske endda nogle få uger, før de køber iPhone SE.

IPhone SE er god og bedreLad os starte med nogle få grunde, hvorfor du måske vil gøre iPhone SE din næste enhed.

Hvis du er på markedet for en mindre iPhone, er iPhone SE den iPhone, du vil købe. Her er hvorfor.

Det er meget kraftigere end iPhone 5'erne og iPhone 5. Den er udstyret med bedre kameraer, en hurtigere processor og mere RAM. IPhone SE er også bedre rustet til fremtiden.

IPhone 5 og iPhone 5c fik ikke iOS 12. De får heller ikke flere fejlrettelser eller sikkerhedsopdateringer fra Apple.

Apples iPhone 5s fik iOS 12, men det er sandsynligvis på sine sidste ben. IOS 12-opgraderingen var en overraskelse, og vi forventer, at støtten vil ende i 2019.

IPhone SE bør få nogle flere års software support. Det blev opgraderet til iOS 12, og det skulle også få iOS 13 opdateringen senere i år.

Så hvis du ønsker at få et ton kilometertal ud af din næste telefon, er iPhone SE vejen at gå. Dens har en bedre kombination af hardware og software.