iOS 11.1 Beta Tips - Artikler

iOS 11.1 Beta Tips

Den første iOS 11.1 beta giver ikke en lang liste over ændringer til iPhone og iPad, men der er stadig nogle grunde til at overveje at give iOS 11.1 opdateringen en tur lige nu.

IOS 11.1 beta har ikke nye emojis eller Apple Pay Cash, men det har nogle få tweaks, der kan være interessante for dig. Hvis du beslutter at installere iOS 11.1 beta på din enhed, skal du sørge for at forberede dig. Softwaren er plaget af fejl og ydeevne problemer.

Denne vejledning vil tage dig igennem nogle tip, som kan komme til nytte før, og derefter installerer du pre-release versionen af ​​iOS 11.1 på din telefon eller tablet.

Rapporter iOS 11.1 Beta Problemer til Apple

Dette er en beta, så husk at sende fejlrapporter til Apple. På den måde kan sine ingeniører forbedre den endelige version af iOS 11.1 for alle. At sende feedback om iOS 11.1 beta er meget let.

Beta leveres med en feedbackassistent-app, der giver dig mulighed for at sende feedback undervejs. Den er placeret på den anden side af din startskærm. Den er også tilgængelig via hjælpemenuen til enhver app. Du skal blot vælge 'Send feedback'.

Hvis din feedbackassistent-app er busted, kan du sende din iOS 11.1 beta-feedback direkte til Apple ved hjælp af online Feedback Assistant.

Vær ikke genert ved at rapportere fejl. Din feedback kan forhindre en ubehagelig overraskelse, der vises i den endelige version af iOS 11.1.

Test dine apps og tjenester

Hvis du kører iOS 11.1 betaen på en enhed, du stoler på for arbejde, skole eller bare det daglige liv, vil du gerne grive ind i dine vigtigste apps og tjenester med det samme.

Hvis dette er din første gang at prøve en beta, her er aftalen. Dette er Apple-software, der er frigivet før udgivelsen. Apple-software er berygtet for at være i konflikt med apps og tjenester. Apps kan og sandsynligvis vil gå ned. Det er dyrets natur.

Hvis du planlægger at blive på iOS 11.1 beta for det lange træk, skal du teste alle de software, du bruger dagligt. Din browser, din foretrukne musikapp, den e-mail-tjeneste, du bruger på arbejde, listen fortsætter.

Hvis en vigtig app ikke kører godt med iOS 11.1 beta ombord, vil du sandsynligvis falde ned til en officiel version af iOS.

Fortsæt med nye iOS 11.1 Betas

Apple vil næsten helt sikkert frigive nye iOS 11,1 beta-software, da vi skubber mod den officielle udgivelsesdato, der antages at være i slutningen af ​​oktober. Sørg for at holde øje med disse opdateringer.

Nye iOS 11.1-betas kan levere nye funktioner og tweaks, og de vil helt sikkert bringe fejlrettelser til beta-problemer. Vær på udkig efter nye beta udgivelser omkring 10:00 Pacific mandag-fredag.

Backup dine data regelmæssigt

Hvis du gemmer uerstattelige billeder, video eller andre filer på din enhed, skal du sørge for at alle disse filer er til stede, efter du har installeret iOS 11.1-betjeningen.

De fleste af dine data skal overføres korrekt. Når det er sagt, har vi hørt nogle rædselshistorier i fortiden, hovedsagelig fra personer, der ikke kunne sikkerhedskopiere deres enhedforudgåendeat installere beta software.

Hvis du sikkerhedskopierede, før du installerede iOS 11.1 beta, skal du være god at gå, men det er stadig vigtigt at kamme gennem dine filer for at sikre dig det. Jobbet stopper dog ikke der.

Vi anbefaler stærkt, at du regelmæssigt tager backup af din enhed i løbet af din tid på beta-software, bare for at være sikker. En gang om dagen, hvis du er ekstremt paranoid, en gang om ugen, hvis du ikke er det.

Har rettelser til iOS 11.1 Beta Problemer Handy

IOS 11.1 beta er ikke perfekt. Langt fra.

Tidlige adopters løber ind i en række problemer, herunder alvorlig batteridræning, lagring, tilfældige genstarter, lydproblemer og Apple Music-problemer, 3D Touch-problemer og App Store-problemer.

Selvom du tager perfekt pleje af din telefon eller tablet, er du nødt til at løbe ind i et iOS 11.1 beta problem. Hver beta har sin egen samling af problemer, så du skal være forberedt.

Det er vigtigt at have en liste over fejlrettelser gemt i dit hoved eller på din computer. Vores liste over rettelser til de mest almindelige iOS 11.1 beta problemer er en stor ressource til bogmærke.

Stol ikke på Apple-support for at hjælpe dig med at løse dit problem (er).

Hold dit batteri opladet

Alvorlig batteridræning kan ramme din enhed til enhver tid. Hvis du er i nærheden af ​​en computer og en oplader, er det ligegyldigt. Men hvad nu hvis du ikke er?

Hold batteriet opladet tæt på 100% inden du forlader huset. Og hvis du tager en lang rejse i bilen, flyet eller toget, anbefaler vi at bruge en batterikuffe (hvis du har en) eller bringe en batteribank (igen, hvis du ejer en).

Hvis du ikke allerede ejer en sag, skal du kigge på vores guide til de bedste iPhone cases.

Hold øje med nedgraderingen

Hvis opdateringen af ​​iOS 11.1 starter med at give dig problemer, kan du falde ned til iOS 10.3.3, iOS 11.0.1 eller iOS 11.0.Fra nu af kan du nedgradere til tre officielle versioner af iOS. Apple vil på et tidspunkt stoppe med at logge på iOS 10.3.3 og iOS 11.0. Når det er stoppet med at logge på disse opdateringer, kan du ikke længere nedgradere til dem.

Virksomheden lukker typisk nedgraderinger en til to uger efter udgivelsen af ​​en ny opdatering, så vi forventer, at de lukker op i den nærmeste fremtid.

Nedgraderingen af ​​iOS 11.0.1 forbliver åben, så længe opdateringen er den nyeste version af iOS 11.

Overvåg iOS 11 Jailbreak News

Jailbreak-udviklere har efter sigende revnet iOS 11, men forvent ikke en forestående jailbreak for iOS 11 eller iOS 11.1 betaen. Når det er sagt, hvis du søger at jailbreak Apples nye operativsystem, vil du gerne holde øre til jorden, bare hvis noget bliver udgivet.

Grave i iOS 11.1-funktioner

Når du er på iOS 11.1 beta, skal du sørge for at grave i dens ændringer.

IOS 11.1 betaen er ikke fyldt op med nye funktioner, men der er nogle ændringer, du vil være opmærksom på. Ændringsloggen er lille, men nogle af disse tweaks kan få dig spændt.

Hvis dette bliver din første gang opgradering til iOS 11, skal du kigge på vores iOS 11 versus iOS 10 walkthrough. Det vil tage dig trin for trin gennem de største og mindste ændringer i iOS 11 og iOS 11.1 beta.

4 grunde til ikke at installere iOS 11.4.1 og 8 grunde du bør

Installer iOS 11.4.1 for bedre sikkerhedApples iOS 11.4.1-opdatering leveres med 15 patches for potentielle sikkerhedsproblemer. Hvis du sætter pris på din sikkerhed, bør du tænke på at installere det i dag.

iOS 11.4.1 leveres også med en USB-begrænset tilstand, der deaktiverer Lynporten på din iPhone eller iPad, hvis en enhed ikke er blevet låst op eller forbundet til en computer ved hjælp af en adgangskode inden for en vis tid.

Den nye indstilling findes i Indstillinger> Ansigt ID / Berør ID og Adgangskode. Der vil du se et nyt skifte til USB tilbehør. Det er slukket som standard.

Dette giver et ekstra lag af beskyttelse og forhindrer brugen af ​​knækværktøjer som GrayKey.

Hvis du hoppede over iOS 11.4, leveres din iOS 11.4.1-opdatering med 30 + lapper, der har til formål at forbedre enhedens sikkerhed. Dette gør det til en vigtig download for de fleste iPhone- og iPad-brugere.

Hvis du har savnet nogen af ​​Apples tidligere iOS-opdateringer, kommer din iOS 11.4.1-opdatering med meget mere.

Hvis du hoppede over iOS 11.3.1, leveres din version af iOS 11.4.1 med iOS 11.3.1s fire sikkerhedsrettelser.

Hvis du hoppede over iOS 11.3, kommer din iOS 11.4.1-opdatering med 27 ekstra patches til potentielle udnyttelser. De af jer, der dvæler på iOS 11.2.6, ville være klogt at gøre bevægelsen hurtigere end senere.

Hvis du har gået glip af iOS 11.3, indeholder din iOS 11.4.1-opdatering også en ny privatlivsfunktion. Når en Apple-funktion ønsker at bruge dine personlige oplysninger, vises et ikon nu med et link for at få adgang til detaljerede oplysninger om, hvordan dine data vil blive brugt og beskyttet.

Hvis du kører iOS 11.2.5 eller ældre, er du i øjeblikket udsat for et problem, der gør det muligt for folk at sende et bestemt tegn, der vil nedbryde en iOS-powered enhed og blokere adgangen til Messages-appen. Det kan også blokere apps som Facebook Messenger, Gmail, Outlook og WhatsApp.

IOS 11.2.6-opdateringens hovedformål var at patch up dette problem. Hvis du hoppede over iOS 11.2.6, får du disse forbedringer med iOS 11.4.1.

Hvis du hoppede over iOS 11.2.5, får du 10 ekstra sikkerhedsrettelser, herunder en til den ondsindede chaiOS link udnyttelse.

Hvis du kører iOS 11.2.2 eller derunder og modtager et bestemt GitHub-link via din Messages-app, kan din iPhone eller iPad låse op eller springe tilbage. Meddelelsen app bliver også ubrugelig.

Hvis du er i iOS 11.2.1, indeholder din iOS 11.4.1-opdatering sikkerhedsforbedringer til Safari og WebKit for at afbøde virkningerne af Specter.

Apples iOS 11.2-opdatering løste flere problemer, men det har også medført problemer af sig selv, herunder en potentiel uheldig nul-dags iOS HomeKit-sårbarhed.

Sårbarheden, som blev opdaget af Tian Zhang, tillod uautoriseret kontrol af HomeKit tilbehør, herunder garageportåbnere og smarte låse.

Apple rullede hurtigt en server-side fix, men virksomheden restaurerede fuld funktionalitet med udgivelsen af ​​iOS 11.2.1. Hvis du hoppede over iOS 11.2.1 og bruger HomeKit, skal du downloade iOS 11.4.1 lige nu.

Hvis du hoppede over iOS 11.2, får du nogle få flere patches med din iOS 11.4.1-opdatering. Apples iOS 11.2-opdatering leverede 11 patches, herunder en til Mail og en til Wi-Fi.

IOS 11.2 og iOS 11.2.1 opdateringer patched også et udbredt sikkerhedsproblem kaldet "Meltdown." Apple siger sin analyse tyder på det "har størst potentiale til at blive udnyttet."

Meltdown påvirker alle iOS 11-drevne enheder, så vi anbefaler stærkt at downloade iOS 11.4.1, hvis du hoppede over iOS 11.2.

Hvis du hoppede over iOS 11.1.2, iOS 11.1.1 og iOS 11.1, får du yderligere patches med din iOS 11.4.1-opdatering.

IOS 11.1-opdateringen leverede otte sikkerheds patches, herunder en løsning til en alvorlig Wi-Fi-sårbarhed kaldet KRACK eller Key Reinstallation Attack. KRACK er en udnyttelse, der er rettet mod den fælles WPA2-krypteringsprotokol.

Hvis du lige nu gør at flytte fra iOS 10 (eller uanset hvad du er på) til iOS 11, kommer din iOS 11.4.1-opdatering med endnu mere sikkerhedsrelaterede funktioner.

Apples første iOS 11-opdatering leverede flere patches til potentielle udnyttelser. iOS 11 leveres også med nye sikkerhedsfunktioner med det formål at holde dine data sikre.

I IOS 11 kan du ikke oprette tillid til en pc ved hjælp af fingeraftryk alene. Du skal også indsætte en fuld adgangskode for at få den tillid.

Hvis du vil beskytte de data, du gemmer på din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du gøre dit skridt til den nyeste version af iOS. Dette er især vigtigt for dem, der kører ældre versioner af iOS.