50 + spændende ting, du kan gøre med Apple Watch - Artikler

50 + spændende ting, du kan gøre med Apple Watch

Apple Watch er en smartwatch, der forbinder din iPhone med at levere underretninger, foretage opkald, sende tekster og køre apps. Der er mange ting, Apple Watch kan gøre. Her er 50 af de mest spændende ting, du kan gøre med Apple Watch, herunder de seje nye watchOS 5-funktioner, der netop er ankommet.

Uanset om du håber at købe en Apple Watch med din refusion af skat eller leder efter mere med det ur, du allerede ejer, er dette det endelige kig på de flotte ting, Apple Watch kan gøre.

Dette er mere end bare en iPhone på dit håndled. Når du forstår, hvad du kan gøre med Apple Watch, bliver det et fantastisk værktøj til at hjælpe dig med at komme igennem din dag, være mere produktiv, tabe dig, komme i form, og vi brugte det til at spare penge. Nogle mennesker bruger endda Apple Watch til at tjene penge.

Hvis du tænker på at købe en, er det vores guide, som Apple Watch skal købe i 2019. Her er vores langsigtede Apple Watch 3 anmeldelse, og hvis du vil have det nyeste, får du den bedste Apple Watch 4.

Læs: Cool Ting Apple Watch 4 kan gøre (at serien 3 ikke kan)

Vi er her for at hjælpe dig med at finde ud af, hvad din Apple Watch kan gøre, og hvordan du kan bruge disse nye funktioner.

Hvad kan Apple Watch gøre?

WatchOS 5.0-funktionerne gør dit ur hurtigere, tilføjer en walkie-talkie, superafgifter Siri og meget mere. Dette forbinder med de seje nye ting, du kan gøre i iOS 12. Apple Watch giver hurtigere adgang til mange af dine fælles aktiviteter. Første generationens model kører kun watchOS 4, og kan gøre de fleste af tingene på denne liste. Resten af ​​modellerne herunder Apple Watch 4 køre watchOS 5.

Hvis du vil gøre mere med din Apple Watch, skal du muligvis opgradere. Her er de bedste Apple Watch tilbud, du finder. Du kan spar $ 80 fra Apple Watch 3 hos Amazon og Best Buy.

Dette er ikke det eneste ur, der forbinder iPhone, men det er bestemt en, der interesserer mange brugere og leverer den bedste tilslutning til iPhone. Der er masser af spændende og nyttige ting, du kan gøre med Apple Watch, endda nogle du kan gøre uden din iPhone. Her er hvad Apple Watch kan gøre;

 1. Besvar opkald
 2. Brug Apple Watch som Walkie Talkie
 3. Lyt til podcasts på Apple Watch
 4. Brug Apple Watch til Challenge Friends
 5. Brug Apple Watch som lommelygte
 6. Brug Apple Watch in Water
 7. Spor dine løb
 8. Bliv rolig i en biograf
 9. Skift dit ur ansigt
 10. Se Info hurtigt
 11. Overvåg din hjertefrekvens
 12. Spor din fitness
 13. Se og svar på tekst og iMessage
 14. Send Apple Watch Emoji
 15. Få iPhone-meddelelser på håndleddet
 16. Del din hjerteslag
 17. Betal med Apple Pay
 18. Brug Apple Watch Apps
 19. Få anvisninger på din Apple Watch
 20. Send tegninger fra Apple Watch
 21. Brug Siri på Apple Watch
 22. Se på billeder på din Apple Watch
 23. Tilslut til din bil
 24. Send Facebook Beskeder
 25. Lyt til musik på din Apple Watch
 26. Stream Apple Music på dig Apple Watch 3
 27. Del din placering
 28. Tjek din e-mail
 29. Styr dit Apple TV og musik
 30. Brug det som en kamerafinder
 31. Find en tabt iPhone
 32. Gem billetter på din Apple Watch
 33. Brug den som et natbord ur
 34. Sæt dit Apple Watch op til 10 minutter hurtigt
 35. Send en SOS
 36. Fortsæt med at lukke dine aktivitetsringe
 37. Hold dig på opgave som en virtuel assistent
 38. Send penge til venner med Apple Pay Cash
 39. Brug det som stopur
 40. Vis butikskortkort
 41. Styr dit smart hjem
 42. Få vigtige vejrvarsler
 43. Brug som oversætter
 44. Tjek din Instagram Feed
 45. Spor din søvn
 46. Altid have dine adgangskoder
 47. Spor skiløb og snowboard med Apple Watch
 48. Fortsæt spore din hjertefrekvens uden træning
 49. Styr din HomePod Music
 50. Bestil en Pizza
 51. Åbn din garageport
 52. Vis din bilforsikring
 53. Tjek nyhederne
 54. Nye watchOS 5 funktioner


Mens du overvejer, om Apple Watch er værd at købe eller se efter hvad du kan gøre med dit nye ur, så er det, hvad du behøver at vide.

Besvar Opkald til Apple WatchDu kan besvare et opkald på din Apple Watch ved at bruge det som en lille Bluetooth højttalertelefon. Du vil kun bruge dette til kortere opkald, fordi lydkvaliteten ikke er så god som når du taler på højttalertelefon på din iPhone.

Apple Watch giver dig kun mulighed for at besvare dine opkald på højttalertelefonen, så du vil ikke bruge det hele tiden. Det er meget praktisk, når du arbejder på et projekt eller optaget med dine hænder. Absolut være opmærksom på, hvor du tager opkald. Hvis du ikke vil tale på højttalertelefon, skal du ikke tale på din Apple Watch.

Hvis du køber den nye Apple Watch Series 3 med LTE, kan du endda ringe til Apple Watch uden din iPhone i nærheden. Dette kræver at tilføje uret til din plan for $ 10 om måneden. Du kan ikke svare på et FaceTime-videosamtale på Apple Watch.