Division 1.4 Update Release Date: Hvad du behøver at vide - Artikler

Division 1.4 Update Release Date: Hvad du behøver at vide

Hvad ville du forvente, at en udvikler skulle gøre, hvis den spændende, altid forbundne tredjeperson shooter, som de lancerede for at skåne fra fans og kritisk ros, så stejle dråber i mængden af ​​spillere, der stak rundt? Hvis du er så kynisk som de fleste spillere er, kan du forvente, at udvikleren fortsætter med at opdatere spillet med nyt indhold, som den oprindelige plan kræver. Udgiver Ubisoft gør det ikke. I stedet arbejder dens massive udviklingsstudio på Division 1.4 Update.

Lanceret i marts i år, Divisionen var en af ​​denne konsolgenerations mest efterspurgte titler. For en er det ikke en efterfølger til en anden titel. Spillet fokuserer på et virusudbrud i New York City. Når lokale og føderale institutioner kollapser under katastrofens vægt, aktiverer præsidenten medlemmer af befolkningen selv. Disse agenter har våben, træning og viden til at lave hårde opkald og sætte byen sammen igen.Læs: Division Update 1.3 Release Day Details

Massive begyndte at diskutere Division 1.4 Update sent i sommer. Studiet og udgiveren besluttede at frigive nye indholdsopdateringer ikke var værd at miste spillets befolkning på grund af fejl, problemer og designfejl, som brugerne klagede over. Det Sidste stativ og Overlevelse Udvidelser kommer stadig, men først indtil 1.4 Update kommer til at rydde op nogle af spilets problemer.

Division 1.4 Update: Våben, færdigheder og gear ændringer

Division 1.4 Update har ingen hovedfokus. Det forsøger ikke at løse et enkelt problem. I stedet standsede Massive arbejdet med nyt indhold og satte sine ressourcer i retning af at undersøge de problemer spillerne havde med titlen som det eksisterer i dag. Resultaterne af deres søgning er en opdatering med stor skala. Virkelig, Divisionen vil ikke føle den måde, det gjorde før, ifølge et indlæg på spilets blog.Læs: Division Skills & Skill Mods

Stats & Gear Score

Divisionen er en tredje person shooter, men det er også et rollespil. Tegn bliver mere magtfulde, når de kommer op. Der har altid været tre hovedmål for, hvor kraftig en spiller er: skydevåben, stamme og elektronik. Hvert niveauforhøjelse havde en effekt på de tre statistikker, og disse statistikker havde en effekt på Skill Power, Toughness and Damage. Massiv er ved at ændre, hvordan de arbejder, fordi det vil tilføje et slags progressionssystem til spillets åbne verden efter at hovedspillet er afsluttet.

Hvert stykke gear, som en spiller ejer, mister sine færdighedsbonuser, når Division 1.4 Update ankommer. Rygsække, hylstre og knæpuder får slots til at modvirke deres præstationer. Studiet håber, at disse ændringer opmuntrer brugerne til at gå med det udstyr, de vil have, og de færdighedsmodifikatorer, de ønsker. Performance mods, der findes i spillet, mister allerede deres store bonusser.Gear Score er blevet opdateret. Specielt går alle Gear Score ned for at matche de mindre drevne fjender, der introduceres med 1.4 Update. 191 Gear Score skifter til 163. Alt, hvad der er 214, bliver 182. 240 poster skal falde ned til 204. 268 varer går ned til 229. Dette er en enorm ændring for spillet, spillerne rapporterer at blive sparket ud af grupper, fordi de ikke har opblæste deres Gear Score med Gear Set stykker. Dette burde hjælpe med det. High-End Gear bonusser er blevet tweaked for at gøre dem til et legitimt alternativ til Gear Sets. Faktisk har Gear Sets og High-End gear de samme Gear Scores.

Ethvert gear, der understøtter Scavenging talent, får en ny bonus til at erstatte det. Massive trækker det helt fra spillet. Crit og Headshot bonusser er nedskaleret.

Talenter, våben og våbenmods

Våben i Division 1.4 Update har forskellige DPS-numre, end vil spillere er vant til. Det er fordi formlen til at bestemme, hvor meget DPS et våben gør, er ved at blive ændret. Massive kalder dette mere af et skridt for bedre at forklare, hvad der sker med et våbenskader, end det er at forbedre eller demphasisere et bestemt våben.

Læs: Divisionsvåben & Våben Mods Forklaret

Det er ikke at sige, at Massive ikke laver ændringer for bedre balance i spillet. "SMG'er gør for eksempel højere skader end Assault Rifles, hvilket ikke er beregnet. I stedet kommer deres fremtidige kraft fra, at de er stabile og har stor kritisk skade ", fortæller udvikleren. Light Machine pistoler har skader tal tættere på Assault Rifles. MP7 og M1A våben har deres skade sænket. SRS Sniper Rifle og M2-49 får skadesstigninger for at tilskynde gamere til at bruge dem mere.Våben Mods, de vedhæftede filer, som brugerne holder på deres gear for at forbedre deres statistik, få ændringer også. De holder deres standard bonus, men de mister deres tilfældigt genererede anden bonus. Den bliver erstattet af to mindre bonusser, hvis de er high-end.Våben Mods ændringer handler om at tvinge spillere til at prioritere en egenskab over den anden, når de skaber deres drømme våben. Det er noget, de ikke nødvendigvis skal gøre i dag, siger Massive. Spikes, der er produceret af crits og forskellige typer skader, er blevet elimineret ved at gøre skadebonus additiv.

Nogle våben talenter er bumped op for at gøre dem mere levedygtige. Våben talenter, at studiet følte var for over-the-top bliver niveauet.

Rustning og gear sæt

At få den bedste rustning vil ikke være lige så vigtig efter Division 1.4 Update. Det er ikke at sige, at det ikke er utrolig vigtigt. Som en del af sin indsats for at tvinge brugerne til at afbalancere deres karakterer, har Stamina nu mest indflydelse på Toughness i stedet for Armor. Armour effektivitet ændres afhængigt af World Tier, som spillerne har valgt. "Investering i rustning vil ikke være lige så vigtigt som det har været i fortiden," siger Massive.

Stat opgraderinger genereret af fire-delt Gear Set bonusser er ved at blive ændret. Når brugerne har to stykker af et Gear Set, får de "utility" bonusser i stedet for stat bonusser. Den fem-delte Gear Set bonus er helt fjernet. Gear Sets er de ting, som spillerne modtager efter færdiggørelsen af ​​hovedhistorien, niveau 30 missioner. De blev betragtet som spilets mest kraftfulde gear på grund af bonusserne, at spillerne fik mere end et stykke i et sæt.

Færdigheder og signatur færdigheder

Stats og færdigheder ser nogle store ændringer. Førstehjælp, er langt den mest populære Sill i spillet. Når Massive gik ind for at rette nogle fejl med det, indså de, at fastsættelse af disse fejl ville skade dens effektivitet. Så de øger den helbredelse, som Førstehjælp gør og påvirker spilleren øjeblikkeligt.

Smart Cover har en ny våben stabilitet og nøjagtighed bonus, men det har haft sin skade buff reduceret. Pulse giver stadig de samme bonusser, som det gjorde før, men mængden af ​​hver bonus er blevet sænket for at tage højde for, at fjender kan tage mindre skade generelt.Fire færdigheder, der ikke blev brugt så meget efter at have ramt Level 30, bliver bedre. Sticky Bombs og Seeker Mine behandler mere skade takket være de svækkede fjender. Support Station og Ballistic Shield holder længere. Støttestationens helbredende evner er blevet øget. Turret har mere sundhed.

Survivor Link, et af spillets Signature Skills, har sin skade sænket til 50%. Det varer kun 12 sekunder i stedet for 15 sekunder nu. Recovery Link kan nu genoplive døde spillere. Tidligere kunne det kun genoplive dem, der var nede, men ikke døde. Det dulmer også mere helende overordnet. Færdigheden udløser automatisk, når de spiller alene er nær døden.

Tactical Link tilbyder nu kun en 30% bonus, og der er nu kritisk hit mulighed. Det er afhentet genindlæsningshastighed, omdrejningstal og våbenstabilitetsbonus.

Fuglekugler vil ikke lette fjender i brand længere. I stedet kommer nogle af de skader, de behandler nu, fra kuglebeskadigelse og sprængskader. Studiet mener, at de to var overdrevne.

Division 1.4 Update: Gameplay Changes

Det andet store sæt ændringer i Division 1.4 Update er direkte relateret til den åbne verden selv. Spillet kan blive latterligt vanskeligt, nogle gange uden advarsel. Solo spillere rapporterer at have en hård tid, specifikt. Studiet diskuterer disse ændringer her.

World Tiers and Gear-scoreændringerFor at hjælpe med at regulere alle de forskellige vanskeligheder, efter at spillet er gennemført, introducerer Massive World Tiers. World Tiers er baseret udelukkende på Gear Score. Håbet er, at World Tiers letter spillerne ind i de vanskeligere aspekter af spillet.

Tier 1 er til enhver, der har op til 163 Gear Score. Tier 2 er for 164 til 182. Tier 3 er for 183 til 204. Endelig er Tier 4 for 205 til 229. Jo højere Tier de mere farlige og højtstående fjender får. Hele rebalanceringen betyder, at fjender tager betydeligt mindre tid til at dræbe i slutspillet.

Gear fra Tier 1 har et Gear Score på 163. Tier 2 vil droppe 182 elementer. Tier 3 har varer med 204 Gear Score. Tier 4 er den eneste måde at få niveau 229 belønninger på.

Fjender vil respawn iDivisionenåben verden en gang hver fjerde time. Det er en stor ændring fra den gang om dagen cyklus, som Massive først afslørede.

I fester er World Tier fastsat af spilleren som leder gruppen.

BelønningerMissioner i spillets åbne verden, Incursions and the Dark Zone alle dræber våben med anstændigt Gear Score. Alle fjender og chefer respawn, hvilket gør hele byen farligere. Med dette håber Massive at køre igennem New York efter at have afsluttet spillet, der er nyttigt for at få ting, men det vil også ødelægge følelsen af ​​at have gemt New York i første omgang. Normal og udfordrende problemer opholder sig omkring. At skifte dem ændrer kun, hvilke slags fjender der gyder. Det er muligt, at de, der spiller alene, kan afslutte en mission på udfordring. Det skyldes, at disse missioner nu skaleres, alt efter hvor mange spillere der er. Incursions er ikke inkluderet i, da de altid er lavet specielt til grupper.

Læs: 13 Divisionens problemer og hvordan man løser dem

Division 1.4 Update: Release Date

Under en nylig tilstand af Game Address afslørede Massive, at Division 1.4 Update vil lancere tirsdag den 25. oktober kl. 9:30 CET. Hele downloaden vil variere mellem 3 GB og 6 GB, ifølge studiet.