Sådan opsættes FaceTime på iPhone, iPad og Mac - Artikler

Sådan opsættes FaceTime på iPhone, iPad og Mac

FaceTime er Apples populære videochat service, der giver iPhone, iPad og Mac-brugere mulighed for at chatte med hinanden via video. Det er også en platformtjeneste, så du kan nemt FaceTime med nogen på din iPhone, mens de bruger en iPad eller en Mac. Det er en rigtig enkel app at bruge, men opsætning kan være lidt kompliceret, hvis du ikke er sikker på hvad du skal gøre.

FaceTime bruger WiFi eller en dataforbindelse til at foretage og modtage opkald, så video- og lydkvaliteten er ret udestående, og muligheden for at FaceTime kan bruges med en dataforbindelse giver dig mulighed for at chatte med nogen fra hvor som helst (så længe som der er en god dataforbindelse, selvfølgelig).For at FaceTime skal fungere på tværs af alle dine Apple-produkter, skal du sørge for, at den er konfigureret på hver enhed, hvilket kan blive ret kompliceret, når du har en MacBook, iPhone, iPad og måske endda en iPod Touch. Heldigvis viser vi dig, hvordan du konfigurerer det, så du kan komme i gang på ingen tid.

Før vi dykker, skal du dog bruge en Apple ID-konto for at kunne bruge FaceTime. Du har højst sandsynligt, at du allerede har en, eller du har tilmeldt dig en, når du opretter din nye iPhone, iPad eller Mac, så du bør være god til at gå enten. Ikke desto mindre vil du have dine Apple ID-oplysninger klar.

Opsætning på iPhone

Når du opretter en iPhone, sætter FaceTime sig op automatisk, men hvis du ikke er sikker på, om du har aktiveret det, skal du bare åbne Indstillinger app og tryk på Facetime. Derfra kan du se, om FaceTime er aktiveret. Rul ned, og du får vist en liste over forskellige måder, som du kan kontakte via FaceTime, med dit telefonnummer og din hoved e-mail-adresse højst sandsynligt i toppen sammen med dine iCloud og Me.com-e-mail-adresser.Rul ned længere og du vil se Opkalds-id afsnit. Sørg for at have dit telefonnummer valgt til dette; Det er vigtigt, at dit telefonnummer er Caller ID på alle dine Apple-produkter, for at alle dine enheder kan ringe på samme tid, når du modtager et FaceTime-opkald, så du kan svare på nogen af ​​dine enheder.

Opsætning på iPad

Oprettelse af FaceTime på en iPad er stort set identisk med iPhone, men det er klart, at der er nogle forskelle i brugergrænsefladen. Når du konfigurerer din iPad, vil FaceTime automatisk sætte sig op. Du kan gå ind Indstillinger og tryk på Facetime for at være sikker.

Igen er grænsefladen identisk med iPhone, så sørg bare for, at FaceTime er aktiveret, og at dit telefonnummer er valgt som opkalds-id.Opsætning på Mac

Konfiguration af FaceTime på en Mac er lidt anderledes end på en iPhone eller iPad. I modsætning til iOS konfigurerer FaceTime ikke automatisk sig selv under OS X-installationsprocessen. Så efter at du har fået det hele oprettet, skal du oprette FaceTime separat.

Nyere Mac'er kommer som standard med FaceTime, da Apple begyndte at inkludere appen med OS X, der starter med version 10.7 Lion, men det kan være nødvendigt at downloade og installere det fra Mac App Store, hvis du ikke har det installeret. Det er $ 0,99, men hvad er en dollar?Når du har installeret FaceTime, skal du åbne appen og logge ind ved hjælp af dit Apple ID brugernavn og adgangskode. Gå derefter op til menulinjen på din Mac og klik på FaceTime> Indstillinger. Du får vist en indstillingsrude, der ligner den i iOS FaceTime-appen, hvor du kan se dit telefonnummer og e-mailadresser. Igen skal du sørge for at dit telefonnummer er valgt som opkalds-id.

Brug af FaceTime

Når du har konfigureret FaceTime på alle dine enheder, kan du nu begynde at bruge den til videochat med venner og familie, der også har en Apple-enhed.

Det er en ret simpel app at bruge, og alt du skal gøre for at ringe til nogen er tryk på deres navn i kontaktlisten, og det kalder dem. Vent på, at de vælger, og du kan begynde at chatte væk fra ansigt til ansigt.Du kan også bruge FaceTime Audio, som hovedsagelig er FaceTime, men uden videoen. FaceTime Audio er bedre, hvis du ikke vil bruge op på alle dine data, da du ikke vil have video feed til mose ned din forbindelse.

Du kan også blokere bestemte tal fra at kontakte dig i FaceTime, hvis du nogensinde har brug for at gå den rute. Vi har alle haft en person, som vi aldrig vil høre fra, så denne funktion kan være yderst hjælpsom til tider.