Sådan konfigureres Face Unlock på Android 4.0 - Artikler

Sådan konfigureres Face Unlock på Android 4.0

Verinsons Samsung Galaxy Nexus er endelig kommet, og det betyder, at Googles nyeste mobile software, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, endelig er kommet til dem, der bor i USA. Softwaren bringer en hel del nye funktioner sammen med den, og en af ​​disse funktioner er noget, der hedder Face Unlock, som er et alternativ til din normale adgangskode skærm.

Tidligere har Android-ejere brugt PIN-numre eller swipes eller mønstre til at beskytte deres telefoner. Men nu, med Ice Cream Sandwich, kan du bruge dit eget smukke krus til at låse din Galaxy Nexus op.

De af jer med telefoner, der kan opgraderes til Android 4.0, vil kunne bruge denne funktion, når softwaren ruller ud.

Det er en smuk nifty-funktion, måske ikke den mest sikre, men nifty alligevel, og vi skal vise dig, hvordan du får det oprettet på din Android 4.0-smartphone.

1)

Første ting først. Gå til Indstillinger på din enhed. Det skal se ud som det du ser nedenfor. Når du er der, skal du vælge Sikkerhed.2)

Du vil nu se en masse sikkerhedsindstillinger. Vælg Skærm lås.3)

Du vil blive bragt til en skærm som denne og præsenterer dig med en række forskellige sikkerhedsindstillinger. Face Unlock er hvad du er her for så vælg Face Unlock.4)

Google vil så fortælle dig, at Face Unlock nu er så sikker som dine andre muligheder. Men det er sejt rigtigt? Ret. Vælg Sæt det op.5)

Du vil nu blive taget til en skærm, der giver dig nogle tip om, hvordan du konfigurerer dit ansigts foto, som vil fungere som oplåsningsmekanismen på din telefon. Pas på og vælg Blive ved.6)

Du vil så se dit smukke ansigt, takket være enhedens frontkamera. Hvis du fulgte trin 5, bliver du taget til nedenstående skærm inden for et par sekunder. Det tog mig et eller to forsøg. Hit Blive ved.7)

Derefter bliver du præsenteret for denne skærm. Denne skærm er vigtig, det vil være din sikkerhedskopi, når Face Unlock ikke virker. Det sker ikke ofte, men det gør det, så vælg klogt. PIN-kode er præcis, hvad du synes det er. Du indtaster en numerisk adgangskode og derefter bruger den til at låse din telefon op. Mønster er den velkendte serie af swipes.8)

Forudsat at du kan følge anvisninger, bliver du mødt med denne skærm. Du skal være stolt. Det er alt det kræver folk. Du kan nu låse din Android 4.0-smartphone op med dit smukke ansigt.

Bare vær forsigtig med at forlade din telefon omkring Doppelgangers.Åh, og glem ikke at slå Okay.