10 Galaxy S7 Android Pie Udgivelsesdato Tips - Artikler

10 Galaxy S7 Android Pie Udgivelsesdato Tips

Samsung Galaxy S7 Android Pie opdateringen er stadig ubekræftet, og der er en god chance for, at Galaxy S7, Galaxy S7 Edge og Galaxy S7 Active forbliver på Android Oreo.

Som vi skubber ind i 2019 hører vi mere og mere om Samsungs Android Pie-planer. Virksomheden udbreder flere Android Pie opdateringer lige nu (Galaxy S9, Galaxy Note 9, Galaxy S8, Galaxy Note 8, Galaxy A-serien) med planer om at udrulle flere opgraderinger i de kommende uger.

Samsung har også udgivet en Android Pie køreplan, der beskriver enhederne, der bliver opgraderet til den nye software og One UI i 2019. Der er flere tabletter og mellemliggende enheder på listen.

Fra nu af er Galaxy S7, Galaxy S7 Edge og Galaxy S7 Active ikke på nogen af ​​disse lister. Samsung har ikke bekræftet opdateringen eller har sine transportpartnere. Det betyder ikke, at opdateringen ikke kommer, men det gør det usandsynligt.

Det er muligt, at Samsung bryder fra sin politik, der kræver to års store Android-opdateringer, inden supporten slutter. Trods alt har firmaet lavet flere tweaks til sin software release protokol, herunder hurtigere opdateringer til ældre enheder og et meget større beta-program.

Vi så også Galaxy S7-krydstogt gennem Wi-Fi Alliance, der kører Android Pie. Det ser nu ud som en goof, men måske er der mere til det.

Så der er en chance, om end en lille, Samsung overrasker Galaxy S7 brugere med en opgradering. Hvis dette sker, ville vi forvente, at det skete senere på året efter, at Samsungs skubbet ud Android Pie til nyere modeller.

Mens vi venter på officiel bekræftelse, ønsker vi at give dig nogle tip, der kan hjælpe dig med den officielle og uofficielle udgivelse af Galaxy S7 Android Pie-opdateringen.

Det er vigtigt at være forberedt, hvis du vil flytte din Galaxy S7, Galaxy S7 Edge eller Galaxy S7 Edge fra Android Oreo til Android Pie. Denne vejledning hjælper dig med at gøre netop det.

Spor Android PieHvis du er meget interesseret i Android Pie, og fordi du er her, antager vi, at du er, du vil gerne spore Samsungs fremskridt, som vi skubber gennem året.

Hvis Samsung beslutter at skubbe en officiel version af Android Pie til Galaxy S7 modeller, vil vi næsten helt sikkert høre om det på forhånd.

Virksomheden kunne fremkalde en beta (den omfattede vælge Galaxy A-modeller i Pie beta-programmet) forud for den endelige udgave.

Hvis det er i kortene, ville vi forvente at se en officiel Wi-Fi-certificering dukke op i god tid. Vi kunne også se opdateringen selv lække ud i forvejen.

Der er også en chance, at Samsungs transportpartnere bekræfter planerne på forhånd. Bærere som T-Mobile i USA og Rogers i Canada holder opdaterede Android-skemaer, hvor de giver pålidelige oplysninger om opdateringer og udgivelsesdatoer.

Hold øjnene skrællet efter nyheder og rygter, da Samsungs Android Pie-opdatering tager højde for hastigheden. Dette vil hjælpe dig med at sætte passende forventninger.