10 NBA 2K18 Problemer og hvordan man løser dem - Artikler

10 NBA 2K18 Problemer og hvordan man løser dem

NBA 2K18 frigivelse er her, og du kan forvente nogle NBA 2K18 problemer som du spiller. Brug disse tips og løsninger til at få spillet til at fungere korrekt, når disse problemer opstår.

NBA 2K18 er ikke et særligt buggy-spil, men det er et moderne spil. Spillere kan se og interagere med hinanden i Nabolaget og simulere hele ligaer og franchise med MyGM og MyLeague. Selv at spille et udstillingsspil med andre mennesker kræver flere onlinetjenester, og din konsol til alle fungerer korrekt. Alle større spil med online multiplayer-forbindelse har problemer.

Her er alle de NBA 2K18 problemer spillere har oplevet hidtil.Læs: NBA 2K18 Udgivelsesdato, funktioner og detaljer

Sådan Fix NBA 2K18 Download Problemer

Desværre er der ingen måde at rette op på NBA 2K18 problemer forårsaget af spillere, der alle oversvømmer Steam, Xbox Live og PlayStation Network-servere for at downloade spillet.

Læs: NBA 2K18 Pre-Orders; Hvilken udgave at købe?

Du kan gøre dit bedste for at sikre, at din NBA 2K18 download problemer er ikke fordi noget er forkert med dit netværk. Prøv at køre en netværkstest på en smartphone eller pc, der er tilsluttet det samme netværk som din konsol for at være sikker på, at downloadhastighederne ikke er forfærdelige. Hvis din downloadhastighed er dårlig, skal du nulstille din router og nå ud til din tjenesteudbyder for at få hjælp.

Sådan repareres NBA 2K18 installationsproblemer

Du skal installere fysiske kopier af NBA 2K18 på din Xbox One eller PS4. Nogle gange kan software- og opbevaringsproblemer forhindre det i at ske.

Først skal du kontrollere, at din NBA 2K18 installationsproblemer er ikke lagringsrelaterede. På Xbox One skal du gå til Mine spil og apps område for at se, hvor meget lagerplads du har forladt. Du kan tjekke tilgængelig lagerplads på PS4 fra spillets Indstillinger areal. Digitale versioner af spillet kræver 50 GB gratis opbevaring, så forvent de fysiske kopier at kræve omkring den mængde gratis opbevaring.

Xbox One og PS4 giver dig begge mulighed for at tilføje USB-harddiske til din konsols pool af spilopbevaring. Bare vær sikker på, at der ikke er noget, du har brug for på drevet, før du begynder opsætningen.

Læs: Sådan tilføjes en harddisk til Xbox One til mere opbevaring

Hvis din konsol ikke har lav lagring, og spillet ikke vil installere, skal du prøve at nulstille din konsol hårdt. Hold fingeren over din Xbox One eller PS4-strømknappen, indtil den slukker. Derefter skal du tænde konsollen igen.MyPlayer-tegn i nabolaget.

Sådan Fix NBA 2K18 vil ikke forbinde til servere

HvornårNBA 2K18vil ikke forbinde til servere, skal du kontrollere, at din gaming service fungerer korrekt. Både Xbox Live og PlayStation Network ophører nogle gange med at arbejde på grund af tekniske problemer, som er uden for din kontrol. Hvis du er på en Xbox One, skal du kontrollere status for Xbox Live her. PS4-brugere bør kontrollere status for PlayStation Network her.

Sådan finder du Pro-AM

NBA 2K18 grøfter adskille spiltilstande til en kombineret, Pro-AM, MyCareer, karaktertilpasning og afslappet ballingoplevelse, det kalder The Neighborhood. Når du har oprettet din MyPlayer, skal du gå til Pro-AM-arenaen i Nabolaget for at afspille spiltilstand.

Læs: NBA 2K18 MyLeague & MyGM: Hvad er nyt

Hvorfor kan du ikke spille med andre spillere

Hvis du ikke kan spille NBA 2K18 med andre spillere kan du ikke have et Xbox Live Gold eller PlayStation Plus abonnement. Hvert abonnement koster $ 9,99 om måneden og låser multiplayer på dets ledsager system. Et år med enten service er $ 60. Du kan abonnere via din konsol eller ved at købe en forudbetalt kode fra Amazon.

Xbox Live Gold og PlayStation Plus-abonnenter, der ikke kan afspille med andre, bør tjekke hver services supportwebsted for at kontrollere, om der er noget galt på Microsoft eller Sony's slut. Xbox Live Support viser status for hvert multiplayer-system, og PlayStation Network gør det samme her. Hvis en kernefunktion er nede på din spiltjeneste, kan det være, hvorfor du har problemer.Sådan løses manglende NBA 2K18 virtuelle valuta bonusser

Hver kopi afNBA 2K18 leveres med nogle virtuelle valutaer for at opgradere din MyPlayer inden for Neighborhood og MyCareer. Det er undertiden svært at gøre krav på disse VC bonusser i spillet.

Når du har installeret spillet, og din VC-bonus stadig mangler, kan du prøve at afslutte spillet igen. Dette vil tvinge det til at genoprette forbindelse til den eneste service og synkronisere over din virtuelle valuta.

Du kan ikke løse problemer med overførsel af virtuelle valutaer

Desværre er der ingen måde for dig at løse problemer med Virtual Currency Transfer. Selvom du har to kopier afNBA 2K18På samme 2K-konto kan du ikke flytte virtuel valuta mellem dem, medmindre de er den samme type system. Så du kan f.eks. Ikke bruge Virtual Currency, som du har tjent i Nintendo Switch-spillet til at købe karakteropgraderinger og gear i Xbox One.

Sådan løses manglende MyCareer Gear og Virtual Currency på Xbox One

NBA 2K18for Xbox One lanceret med en fejl, der nulstiller spillet gemmer, hvilket tvinger spillerne til at genopbygge MyCareer-tegnets gearkollektion og kontakte 2K-support for at genoprette enhver virtuel valuta, de havde tjent. Ifølge 2K Games Support på Twitter er problemet løst med den 18. september opdatering af spillet.

PS4 / XB1 patch godkendt og frigivelse inden for næste time. Bare et heads up, når du får den opdatering. Mere info snart.

- Ronnie 2K 2K19 (@ Ronnie2K) 18. september 2017

Lad dit spil blive på menuskærmen i et par sekunder. Nogle gange kan spillet tage lang tid at indlæse en redning.

Hvis dit MyCareer-tegn og Virtual Currency stadig forsvinder på Xbox One, skal du kontrollere området Opdateringer i området Mine spil og apps for at sikre dig, at du har den nyesteNBA 2K18opdatere. Opret forbindelse til Xbox Live og download opdateringen, hvis du ikke allerede har gjort det. Kontakt 2K Games her for at prøve at hente din gem og Virtual Currency.

Sådan Fix NBA 2K18 EFEAB30C eller 4B538E50 fejl

Hvis du konstant får EFEAB30C eller 4B538E50 fejlen, skyldes det, at din konsol eller pc ikke har hentet de nyeste oplysninger, som den skal spille online. Du kan ikke spille spillet med andre mennesker, før du får disse data rettet.

For at løse dette problem skal du prøve at spille to spil nu spil fra startskærmen. Dette vil tvinge NBA 2K18at interagere med serverne og kontrollere efter opdateringer. Prøv også at lukke spillet og genstarte din konsol, hvis du ikke bliver bedt om at anvende opdateringer til dit spil.

Sådan Fix NBA 2K18 Frysningsproblemer

NBA 2K18af og til fryser under interviewsessioner, cutscenes og mellem arrangementer. Hvis dette sker for dig, skal du genstarte din konsol eller pc. For det meste synes genstart at løse disse problemer, men nogle kan have brug for spilopdateringer fra 2K Games og Visual Concepts at løse. Xbox One og PS4-spillere med internetadgang får spilopdateringer, der automatisk løser fryseproblemer og andre fejl.

Må være mobil vil fortsætte med at opdatere denne liste over NBA 2K18 problemer som problemer med spiloverfladen.

NBA 2K18 Funktioner: 8 grunde til opgradering

Mere realistisk spiller bevægelse


Taler til Game Informer, NBA 2K18 gameplay direktør Mike Wang siger, at spillerne kan forvente årets titel at have meget mindre animation i det.

"Vi er blevet anklaget for at være tunge animationer til tider, og i år har vi gjort et godt stykke arbejde med at få spillet til at føle, at du er i fuld kontrol", sagde Wang til afsætningen i august.

Det nye fysiksystem tager højde, vægt, acceleration og hastighed for hver spiller i betragtning, før det gør enhver animation. På den måde reagerer spillerne på den måde, du forventer dem. Det betyder også, at overgangen til en layup eller en dunk er mindre ødelæggende.

NBA 2k18 billederne er herfra Gameinformer, til hvilke 2K-spil delte nye NBA 2K18 detaljer.