iPhone dagslysbesparelse 2019: 3 ting at vide i marts - Artikler

iPhone dagslysbesparelse 2019: 3 ting at vide i marts

Justerer iPhone automatisk til sommertid? Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om iPhone-dagslysbesparelser i 2019.

Det officielle navn, fordi du "springer frem" og drejer uret fremad, er sommertid, men et stort antal mennesker kalder det dagslysbesparelse eller simpelthen dagslysbesparelser.

Uanset hvad du vil kalde den tidsændring, der finder sted i weekenden, er her hvad du behøver at vide om iPhone sommertid og hvordan det kan påvirke dig.Hvad du behøver at vide om iPhone sommertid 2018.

Sommertid starter søndag den 10. marts kl. 2:00 for brugere, der befinder sig på et sted, hvor dagslysbesparelse overholdes. Sommertid slutter søndag den 3. november kl.

Klokken 2:00 den 10. marts flytter du uret frem til kl. Når du foretager denne ændring, mister du en times tid i marts, sandsynligvis en times søvn. Dette har farlige konsekvenser, herunder a 24% øget chance for et hjerteanfald På mandag efter fandt en anden undersøgelse, at risikoen for slagtilfælde øges med 15% på søndag og mandag efter tidsændringen og bilulykker er op 9% i løbet af forårstiden.

Hvis du stadig har problemer med at komme ud af sengen, skal du tjekke vores tip til at tage smerten ud af sommertid. Vi elsker også at bruge vores Caseta Wireless smarte lys, som gradvist kan vække dig med et blødt lys og bruge Serena Shades, der automatisk kan åbne for at vække dig og lukke dem for at holde værelserne kølige.

Vil din iPhone vække dig på det rigtige tidspunkt den 10. marts? Her er hvad du behøver at vide om ændringer i iPhone-sommertid og advarsler.

iPhone sommertid ændringer

Det største spørgsmål, mange iPhone-ejere har, er, "Skal iPhone automatisk skifte til sommertid?"Sådan kontrolleres, at din iPhone automatisk justerer til sommertid.

I de fleste tilfælde tilpasser iPhone sig automatisk til det rigtige tidspunkt, når vi kommer frem på 10. marts. Du behøver ikke ændre tid eller indstillinger, hvis din iPhone er konfigureret til at indstille automatisk.

Gå til Indstillinger -> Generelt -> Dato og klokkeslæt for at sikre, at din iPhone er konfigureret til automatisk at vise den rigtige tid. Hvis det ser ud som screenshotet ovenfor, er du god at gå.

iPhone-dagslysbesparende problemer og fejlDer er lejlighedsvis problemer med iPhone-sommertid.

Mens iPhone skal automatisk ændre klokken kl. 02:00 til 3:00 i områder, der overholder dagslysbesparelsen, sker det ikke altid.

Vi har set iPhone-sommertid på iPhone i 2012, 2013 og i 2014. Vi har ikke set store problemer i de sidste par år. I år oplevede vi en stor Apple Watch-dagslysbesparende fejl, fordi boot loops, så det er ikke ud af spørgsmålet.

Med iOS 12.1.4 på mange enheder ser vi muligvis ingen problemer med tidsskiften til starten af ​​sommertid 2019, men Apples track record med iOS 11 og iOS 12 er ikke ligefrem stor. Hvis dette sker igen, kan du måske vågne op på det forkerte tidspunkt.

Sådan ændres manuelt din iPhone ur

Hvis du skal være klar til en bestemt tid på søndag, skal du gå videre og manuelt vende din iPhone ur før du går i seng på lørdag aften.

For at gøre dette skal du gå til Indstillinger -> Generelt -> Dato og klokkeslæt -> Sluk automatisk indstil.

Tryk på tiden nedenfor, og rul derefter på en time så din tid er nu indstillet til sommertid.Sådan manuelt ændres klokkeslættet til dagslysbesparelse på din iPhone.

Med denne indstilling er du klar til 2019 ændring af tiden. Nu kan du indstille dine alarmer som du normalt ville, og være sikker på at du står op på tide.

Når du er færdig, kan du gå tilbage og slå Sæt automatisk tilbage, så din iPhone ændrer tider automatisk, mens du rejser.

21 bedste iPhone 8 tilfælde du kan købe

Speck Presidio Ultra iPhone 8 Taske


49,99 kr fra Speck

Generelt når du skal vælge et iPhone 8 tilfælde, skal du vælge mellem stil og holdbarhed eller tykkelse og beskyttelse. Speck har allerede gjort et godt stykke arbejde med at levere lige nok beskyttelse og en masse stil, og den nye Presidio Ultra til iPhone 8 tager dette til et andet niveau.

Dette er en flersidet iPhone 8-sag, der giver dig mulighed for at bære et Speck Slim Presidio-tilfælde på din telefon til enhver tid. Denne slanke sag indeholder en hævet bezel en stor mængde beskyttelse og let klikbare knapper. Der er en stor åbning til opladning og lear adgang til højttalerne.

Når du har brug for mere beskyttelse - som når du træner, går udendørs eller er mere aktiv - kan du snappe på Impactium Ultra Bumper. Dette tilføjer et andet lag af stødbeskyttelse mod dråber, tilføjet skærmbeskyttelse på forsiden af ​​din iPhone 8 og holder også støv og snavs ude af opladningsporten.

Det er en slank iPhone 8 sag hele tiden og en robust iPhone 8 sag, når du har brug for det, uden brug af to tilfælde. Der er endda en holster inkluderet for at sikre den til dig eller at bruge som en kickstand.