LG V40 vs LG V30: Hvilken til at købe? - Artikler

LG V40 vs LG V30: Hvilken til at købe?

Nu da den imponerende nye LG V40 endelig er officiel og udgivelsesdatoen er et par dage væk, afvejer potentielle købere deres muligheder. Med fem kameraer er V40 en spændende ny telefon. Her er alt hvad du behøver at vide, så sammenligner vi det med LG V30 for de interesserede.

Hvis du søger efter din næste store telefon, er LG V30 eller Galaxy Note 9 sandsynligvis tæt på toppen af ​​din liste. Men de er ikke dine eneste muligheder, da 2018 kommer til ende.

Læs: LG V40: 5 grunde til at vente & 3 ikke til

Efter måneder med lækager og rygter bekræftede LG netop LG V40 med en stor 6,4-tommers OLED-skærm, fem kameraer, hurtig ydeevne og premium lyd. Opbygge succesen med V30 med forbedringer over hele linjen. Det er større og bedre, men det betyder ikke, at du heller ikke vil være helt tilfreds med V30.Her vil vi nedbryde specs, skærmstørrelse, kameraer og meget mere til købere. Sammenlign derefter disse oplysninger med V30 fra sidste år. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, om det er værd at vente på, hvis du skal opgradere, eller hvis du vil vælge Pixel 3 XL i stedet.

LG V30 gik i salg sidste år, så de fleste købere kender masser af det. For ikke at nævne det ligner LG G7 fra tidligere i år. Med V40 forbedrede LG grundlæggende alle aspekter over telefonen, tilføjede et ekstra kamera til forsiden og bagsiden og gjorde skærmen større end nogensinde. Det har stadig blomstrende lyd, vidvinkelfotografering og LGs hud over lager Android.

Begge disse telefoner har store skærme, masser af strøm, masser af lagerplads og mere end et kamera på bagsiden. Du skal beslutte, om de fem kameraer og en større skærm er det højere pris, eller værd at opgradere. Personligt, hvis du har en V30, vil jeg springe et år og vente på V50 i 2019.

Der er fordele og ulemper for hver, og du bliver nødt til at bestemme, hvilke der er vigtigere for dig.

LG V40 vs LG V30: Skærm


Det første, vi skal diskutere, er naturligvis displayet.

Det er et af de vigtigste aspekter ved ethvert smartphone køb. V30 var LGs første OLED-skærm i en flagskibs telefon, og det ser godt ud. Det kommer ind på 6-tommer og har endnu mindre indpakninger end Galaxy S8. Betydningen af ​​forsiden er næsten hele skærmen, og det ser godt ud. Dette kaldes en "Full Vision Quad HD P-OLED-skærm". P'en i navnet står for plastik, da den ikke er lavet af glas.Dette gør det mere holdbart og mindre tilbøjeligt til revner eller brud, hvis du taber det.

I et forsøg på at konkurrere med Samsungs telefoner, den større OnePlus 6 og Apples iPhone Xs Max, kommer den nye LG V40 på 6,4 inches. Det er temmelig massivt.

Når det er sagt, går skærmen fra kant til kant (med et hak) og dækker hele telefonens forside. På den måde er det ikke fysisk meget større end V30, men du får et stort display, der ser godt ud. Plus, det er LGs nyeste generation OLED-skærm, der er væsentligt bedre end det første år. Også, LG afrundede hjørnerne af telefonens krop, som gør det føles mindre i din hånd.

V40 og Galaxy Note 9 har samme størrelse skærm, men de afrundede kanter gør V40 langt lettere at holde og bruge. Og ja, du kan skjule hakket med software som du kan se i vores billede.