LG Forbereder LG G Arch og G Health Smartwatches til at tage Galaxy Gear på - Artikler

LG Forbereder LG G Arch og G Health Smartwatches til at tage Galaxy Gear på

Smartwatch-markedet kunne blive lidt mere spændende i nytår. Efter at have ladet Samsung og Sony lede afgiften i Android-powered wearables, indikerer rygter, at LG forbereder sig på at komme ind på markedet med to branded smartwatches af sig selv.

Identificeret som LG G Watch og LG G Arch i en ny rapport fra Duam, Påstået er enhederne ledet til USA efter en debut på næste års Mobile World Congress i Barcelona.

Rapporten citerer patentansøgninger hos det koreanske kontor for intellektuel ejendomsret i juli. Denne patentansøgning omfattede også forebyggende beskyttelse til andre mærker, herunder G Glass, Glass G, G Watch, Watch G, G Band.

Påstået vil en eller flere af disse anordninger have det, som rapporten siger, vil tillade det at overvåge bærerenes momentum og udsigter udrustet sundhed. Kort sagt siger rapporten, at uret vil have livsstilsfunktioner, der gør det muligt at overvåge brugernes helbred.Sony's SmartWatch2 er allerede tilgængelig for brugerne.

Desværre går rapporten ikke ind i detaljer om enhederne andre funktioner. Som sådan ved vi ikke endnu, om LG G Arch og LG G Health vil have nogen særpræg udover sundhedsovervågning. På dette tidspunkt er priserne uklare også. Det er imidlertid klart, at LG skal arbejde meget hårdt, hvis det håber at møde denne rumored Mobile World Congress launch date.

Sony's SmartWatch2 og Samsungs Galaxy Gear kæmper allerede for tidlige smartwatch-brugere, og det er sandsynligt, at endnu mere slidte enheder vil gøre deres vej til markedet i det næste år. Elektronikproducenter håber at etablere et fodfæste i det bærbare computerrum, før Apples rummelige iWatch gør sin debut.

Læs: Samsung Galaxy Gear Review

Alligevel betyder det ikke, at LG skal skynde disse produkter. SmartWatch2 og Galaxy Gear har begge modtaget negative anmeldelser, fordi de mangler et standard sæt praktiske funktioner, som brugerne vil have brug for i den virkelige verden.

Mobile World Congress er planlagt til kick off i Barcelona, ​​Span den 24. februar. Showet varer indtil 27. februar.