iPhone 7: 3 grunde til at købe og 4 grunde til ikke at (2017) - Artikler

iPhone 7: 3 grunde til at købe og 4 grunde til ikke at (2017)

At købe iPhone 7 eller iPhone 7 Plus lige nu kan virke som en god ide, men du kan få gavn af at holde ud i nogle få uger.

Apples iPhone 7 og iPhone 7 Plus bliver ældre, men de er stadig to af de bedste smartphones på markedet. Apples flagskibstelefoner er hurtige, har fremragende kameraer og har en fremragende batterilevetid. De får endnu bedre i efteråret, når Apple udgiver iOS 11.

Hvis du er på jagt efter en ny telefon, skal iPhone 7 og iPhone 7 Plus være på din radar. Nogle af jer kan endda læne sig mod at købe den ene eller den anden i den nærmeste fremtid. Vi bebrejder dig ikke. Når det er sagt, bør nogle af dig overveje at vente.

Når vi skubber ind i sommeren, bliver smartphone-markedet ved at blive volatile, da den næste bølge af flagskibsenheder overgår deres officielle lanceringsdatoer.

iPhone 8 rygter er blevet opvarmet, Galaxy Note 8 lanceringsdato er bekræftet, og Googles Pixel 2-design blev for nylig kommet godt forud for dens gadedato.

Point er, hvis du vil købe en ny iPhone 7 eller iPhone 7 Plus i juli eller august, så er du bedre til at være yderst behagelig med din beslutning.

Denne vejledning vil tage dig gennem et par grunde til at tænke på at købe snart og et par grunde til, hvorfor du måske vil afskrække dit køb.

iPhone 7 tilbud er forbløffende


Lad os starte med et par grunde til at overveje at købe iPhone 7 eller iPhone 7 Plus lige nu.

Du behøver ikke længere vente på, at Apple annoncerer en ny iPhone for at se priserne på nuværende og ældre iPhones tumble. Der er masser af måder at gemme på iPhone 7 og iPhone 7 Plus lige nu.

Detailhandlere tilbyder nogle fremragende iPhone 7 tilbud denne måned, og vi forventer, at de skal bære ind i august, da iPhone 8 rygter fortsætter med at stramme op.

Lige nu kan du spare mellem $ 50-300 på en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus. Det er massive tilbud til telefoner, der ikke engang er et år gammel.

Vent ikke til iPhone 8 for at købe iPhone 7.