Huawei Android Pie Update detaljer - Artikler

Huawei Android Pie Update detaljer

Hvis du spekulerer på, hvornår vil min Huawei-telefon få Android 9 Pie? Vi er her for at hjælpe. Google udgav Android Pie opdateringen tilbage i august sidste år, og det kommer langsomt til flere enheder. I løbet af de sidste flere måneder blev flere Huawei og Honour-telefoner opdateret. Her er hvad man kan forvente.

Læs: Android 9 Pie vs Android Oreo: Hvad er nyt

Huawei deltog ikke i Android P Dev Preview, og opdateringerne er ikke kommet til et meget hurtigt tempo. Når det er sagt, delte Huawei for nylig sine opgraderingsplaner og lavede en stor meddelelse på Twitter. Her er hvad du behøver at vide, og hvad Huawei Android Pie opdateringer er tilgængelige nu.

Vil min Huawei-telefon få Android Pie?

Mens vi har hørt fra flere producenter som OnePlus, LG og Motorola vedrørende Android 9 Pie opdateringer, siger Huawei stadig ikke meget. Indtil de gør en mere officiel meddelelse, ved vi ikke, hvilke enheder der vil få opdateringen, eller hvornår. De fortsætter med at sende enheder opdateringen uden at gøre meddelelser. Den 25. marts fik ære 8x Pie, tilfældigt.  • Huawei Mate 10, Mate 10 Porsche Design
  • Mate RS
  • Huawei P20, P20 Pro
  • Ære Play
  • Ære 10, Ærevisning 10
  • Huawei Mate 9 serien
  • og mere

Og mens denne liste er relativt lille, er det kun begyndelsen. Igen er disse under intern test, allerede blevet opdateret, eller snart. Nu begynder vi at se andre enheder som den ældre Huawei Mate 9, og hele Nova 2s-serien får opdateringer i Kina.

Næste, se efter Android 9 Pie opdateringer til Honor 10, Honor V10 og Honour Play i de næste par måneder af 2019. Vi ses den Ære 8x få Pie i slutningen af ​​marts. Vi ser allerede Android Pie til Huawei MediaPad M5 også.

Huawei Android Pie Update Udgivelsesdato

Som vi har set i tidligere år, er Huawei ret hurtig til softwareopdateringer. Den første var Huawei Mate 10 Pro Android Pie udgivelsen i Europa langt tilbage den 30. september. Så ankom flere flere i november og januar 2019. Vi ved, at en masse telefoner får et stykke Pie, hvornår er spørgsmålet.Dybest set er high-end enheder som P20 Pro eller Mate 10 Pro først på listen til softwareopgraderinger. Derefter arbejder de langsomt ned interne lister til andre populære telefoner som Ære 8.

I slutningen af ​​februar så vi, at hele Mate 9-serien fik Android 9 Pie i Kina. Så flere opdateringer kommer snart.

Google har for nylig tilføjet noget kendt som Project Treble til Android, som skal hjælpe producenter som Huawei-udgivelsesopdateringer hurtigere end tidligere år. Det hjælper desværre ikke endnu.

Hvad er nyt i Android 9 Pie

Android 9 Pie er Googles bedste, hurtigste, smarteste version af Android endnu. Uanset om det er værktøjer, der gør livet lettere som auto-fill eller AI for at bevare batterilevetiden. Nye funktioner, som du kan bruge til at gøre mere med din telefon.Brugere vil nyde bundne og smartere meddelelser, auto-fill forbedringer og tonsvis af "smart" funktioner og kontroller. For ikke at nævne ny gestusnavigation, muligheder for digital velvære, forbedringer af Google Assistant, temaer, mørke tilstande og støtte til hak på en masse Huawei-telefoner. Det er oven på den sædvanlige ydeevne og batterilevetiden ændres.Hvis du spekulerer på, hvad der er nyt eller hvad man kan forvente, har vi en detaljeret sammenligning og sammenbrud af alt, hvad der er nyt. Så har vi også sammenlignet det med Android 8 Oreo for de interesserede.

Som du ved, lægger Huawei en hud over lager Android, som Samsung. Og mens denne hud tilføjer ekstra funktioner eller kontroller, sænker den også opdateringsprocessen. Det skyldes, at de skal blande begge versioner til en. Project Treble vil hjælpe med at lette den langsomme proces, men ikke til næste år. Så forventer mange af disse funktioner og et par nye, når Huawei kommer rundt til det. Det er oven på den sædvanlige software og ydeevne forbedringer, fejlrettelser og nye eller spændende funktioner fra Huawei.

Afsluttende tanker & Hvad er næste

Til sidst vil vi gerne minde Huawei-ejere om, at dette sandsynligvis vil være en langsom proces, især hvis du har en enhed i USA. Google skubber softwaren ud, så producenterne skal gøre den klar til flere enheder. Og mens Huawei overraskende ruller EMUI 9 ud til flere enheder på en gang, har vi stadig ikke en præcis dato.

Hvis du ikke fik opdateringen i de første to måneder af 2019, venter du nok stadig. Vi er nu næsten til april, har du Pie endnu?

Og mens det er både gode og dårlige nyheder, ønsker vi at sætte forventninger til ejere. Vi håber, at Huawei deler flere oplysninger eller åbner beta-programmer for flere mennesker i USA og rundt om i verden. Som de gør, vil vi fortælle dig alle detaljer her.