Sådan Watch NHL Games Live - Artikler

Sådan Watch NHL Games Live

NHL-sæsonen er godt i fuld gang lige nu, og her er hvordan man kan se alle action for resten af ​​sæsonen.

For at se NHL-spil behøver du ikke et fjernsyn med et antenn- eller kabelabonnement. I stedet kan du faktisk streame spil live på din mobile enhed eller computer.

Der er mange spil i denne sæson, så du bør være i stand til at holde dig travlt gennem de resterende vintermåneder. Plus vil Chicago Blackhawks sigte mod at forsvare deres Stanley Cup-titel fra sidste sæson, hvilket var deres tredje Stanley Cup-sejr om fem år.

Uanset om dit yndlingshold spiller i aften, eller hvis du bare vil se nogle klassiske hockey for sjov, er der flere måder at se spillene leve på. Her er et par bemærkelsesværdige muligheder, som du kan vælge imellem.Selvfølgelig er det som med alle sports-streaming-muligheder ret begrænset, og der er masser af ting, du skal være opmærksom på for faktisk at se spil leve på alt andet end dit fjernsyn, herunder alt det fine print, du ' vil du læse Heldigvis bliver det bedre og bedre hvert år, men det er stadig ikke, hvor forbrugerne sandsynligvis vil have det.

Uanset hvad, her er et par måder, du kan se NHL-spil live.

På dit fjernsyn

Hvis du allerede har kabel, er det meste af kampen lige der, og du er god at gå. De fleste hockey-spil, som luften på nationalt tv kan ses på NBCSN, NHL Network, Sports Net One, CBC og TVA. Men mange spil også luft på lokale kanaler, og det er her kanalerne kan variere meget.Hvis du ikke har kabel, hvilket ikke er for overraskende at høre, da mange mennesker slipper for det til fordel for streaming muligheder, er du ikke helt uheldig, men det bliver ikke så nemt som at vende Kanalen på din fjernbetjening.

Streaming online

Der er flere måder, du kan se live-tv på din computer, og der er nogle få skyggefulde hjemmesider, hvor du kan leve stream NHL-spil. Et websted, der kommer til at tænke på, er Stream2Watch.Du kan live stream sport, samt specifikke kanaler for at se et bestemt tv-show, der kommer på. Det er også en god ide at aktivere en slags annonceblokkering, når du får adgang til disse typer websites, da de normalt er fyldt med reklamer.

Selvfølgelig er denne praksis ulovlig for det meste (ikke for dig, men for hjemmesiden, der leverer tjenesten), så hvis du ikke har det godt til at gøre dette, giver vi dig ikke skylden. Men dine muligheder bliver endnu slankere derfra.

NHL.TV

Hvis du vil streame NHL-spil på en enhed, der ikke er dit fjernsyn, er NHL.TV den måde at gøre det på. Tjenesten er tilgængelig for alle slags enheder, herunder spilkonsoller, Apple TV, Roku, Android, iPhone, iPad og endda din egen computer.Men denne mulighed er bestemt ikke gratis. Du bliver nødt til at ponere enten en engangsafgift på $ 50 for adgang til hele den resterende NHL-sæson, eller du kan gøre det $ 25 hver måned indtil slutningen af ​​sæsonen. Du kan vælge en enkeltpakkepakke til kun 40 dollar.

En stor advarsel er dog, at du bliver nødt til at beskæftige sig med blackout-begrænsninger. Det betyder, at hvis du bor i nærheden af ​​det hold, du vil se, vil du ikke kunne. Dette er at få flere mennesker til stadion til at se spillet, snarere end at blive hjemme og se det på tv'et (og det har også at gøre med broadcast licensrettigheder og en hel masse andre tuller). Det er en smart bevægelse for de involverede parter, men det er virkelig irriterende for os fans.

Heldigvis er der nemme måder at omgå blackout-begrænsninger, så hvis du vil gøre en indsats for at se dit lokale hold på NHL.TV, er det bestemt det værd.