Sådan bruger du fingeraftryk på Galaxy S8 - Artikler

Sådan bruger du fingeraftryk på Galaxy S8

Denne vejledning vil forklare, hvordan du aktiverer fingeraftryksbevægelser på Samsung Galaxy S8. Du kan gøre telefonen nemmere at styre og navigere ved at aktivere fingeraftryksscannerbevægelser.

Både Galaxy S8 og S8 + er højere end tidligere modeller og tager nogle vænne sig til. Forsøger at nå toppen af ​​skærmen for at trække ned notifikationslinjen er vanskelig enhånds. Det er her, hvor disse bevægelser er nyttige.

Læs: Sådan Quick Launch Galaxy S8 Camera

Når du er tændt, kan du trække ned notifikationslinjen med en fingerhåndtering, så du hurtigt kan få adgang til hurtigindstillingsmenuen i rullemenuen. Nu kan du hurtigt aktivere WiFi, Bluetooth og mere, mens du bruger telefonen med en hånd. Lær hvordan fra vores video nedenfor.

Sådan aktiveres Galaxy S8 Fingerprint Gestures

Alt du skal gøre er at gå ind i indstillingerne og tænde dem. Derudover tilføjede Samsung en hurtig gestus for Samsung Pay, som vi nævner nedenfor.

Instruktioner

  • Træk ned navigationslinjen og tryk på gearet Indstillinger knappen øverst til højre (eller find Indstillinger i appbakken)
  • Rul ned og vælg Avancerede egenskaber
  • Tap Fingersensor bevæger sig
  • Stryg tænd / sluk skifte til på toppenNu, når du bruger Galaxy S8 eller S8 + med en hånd, skal du svinge ned på fingeraftryksscanneren for at få adgang til meddelelser. Dette forhindrer i sin tur, at du behøver at shuffle telefonen i din hånd og omplacere den for at nå toppen.

Dette vil skære ned på øjeblikke fumlende med telefonen, hvor det kan glide og falde ud af din hånd.

Samsung tilføjede også en mulighed for at aktivere en gestus til at starte Samsung Pay, selskabets mobile betalingstjeneste. Du skal bruge Samsung Pay aktivt og på startskærmen for at aktivere gestus. Når en gang er slået op, vil sensoren lancere Samsung Pay.

Dette er en funktion, vi har set på andre Android-enheder fra Huawei og Google, kun med flere kontroller. Forhåbentlig kan Samsung gøre dette mere nyttigt med softwareopdateringer i fremtiden. Mens du er her, kig på nogle af de bedste Galaxy S8-tilfælde fra vores slideshow nedenfor.

25 Bedste Galaxy S8 Etuier

Samsung Clear View Standing Case ($ 29)


Først er et par Samsung tilfælde, så vi vil gå videre til nogle af de mere populære (og billigere) mærker til rådighed. Som vi ser hvert år har Samsung et anstændigt udvalg af store tilfælde og tilbehør til Galaxy S8 og Galaxy S8 +.

Vores favorit blandt dem er Clear View Standing Cover. Det fordobles som en kickstand og foldes lukket for at beskytte skærmen. Når den er lukket, viser den klare front tid, dato eller batteriniveau. Det er dyrt, men et af de bedre tilfælde der er til rådighed.

Få det nu fra Samsung

Eller på Amazon for $ 29