Sådan opgraderes til Xbox One - Artikler

Sådan opgraderes til Xbox One

Microsofts Xbox 360-konsol er ret anstændigt. I dag kan brugerne streame videoer og lytte til musik. Med en controller er de i stand til at spille hardcore videospil og grøft controller helt til noget lysspil med Kinect 2 sensoren. Xbox 360 er en smuk levedygtig spil- og underholdningskonsol, men Microsofts Xbox One-konsol er endnu bedre.

Køb Xbox One denne feriesæson er en ret anstændig opgradering. Xbox One indeholder tonsvis af funktioner, som brugerne ville have dræbt for, hvis de var tilgængelige for Xbox 360. Indbyggede harddiske gør det muligt for brugere at downloade komplette kopier af digitale spil på udgivelsesdagen uden problemer. Xbox One starter på få sekunder fra sin søvn. Konsollen opdateres i baggrunden og lader brugerne spille spil med en controller eller deres organer. Brugere med eller uden kabelabonnementer kan konfigurere Xbox One til at røre gennem video fra deres favoritkanaler. At ændre en kanal er lige så simpelt som at give en talekommando.Hvis du ejer en Xbox 360 nu og tænker på at opgradere til Xbox One denne højsæson, så er her hvad du behøver at vide.

Læs: Xbox One Review - Min oplevelse seks måneder senere

bundterSelv før nogen har besluttet at opgradere til Xbox One fra Xbox 360, er det første at overveje at kombinere og prissætte. I sit forsøg på at opbygge support til Xbox One i ansigtet af Sony PS4-konsol lancerede Microsoft et helt forbløffende antal bundter.

Basic Xbox Ones-pakken starter på $ 399 og $ 499. $ 499 får brugere en Kinect 2 sensor og Xbox One selv. Den billigere $ 399 Xbox One-konsol dumper Kinect-sensoren til et gratis spil, som brugere kan downloade via Xbox Butik. Da disse spil normalt koster mere end $ 30, er det absolut en nem måde at spare på at hente et bundt med et gratis spil. I dag er der konsolbundter til rådighed for Sunset Overdrive, Madden NFL 15 og Forza 5. Du kan læse mere om de forskellige typer konsolbundter, der er tilgængelige i Xbox One Bundles: Som at købe.

Uanset hvilken konsolbundt du køber, er der nogle konstanter. Hver Xbox One leveres med en trådløs controller, en strømforsyning, et HDMI-kabel og et Chat-headset. Microsoft indeholder også et sæt batterier til den trådløse controller. De fleste kommer også med en kode til et spil også, men du vil gerne se på hvilket spil der kommer specifikt med det bundpakke du har valgt.

Hvad vil stadig arbejdeHvis du opgraderer fra Xbox 360 til Xbox One, vil du have mange ting, du har akkumuleret gennem årene. Jeg forventer, at de fleste brugere har en massiv samling af snore, kabler, headsets og andet tilbehør efter at have haft Xbox 360 i nogle år. Uanset om det er en god idé, at du opgraderer, satser du sandsynligvis på, hvor mange af disse ting du kan genbruge.

Jeg vil være ærlig. Næsten ingen af ​​de tilbehør og ekstraudstyr, du har opsamlet til Xbox 360, vil være kompatible med din Xbox One. HDMI-kablet, du har, fungerer stadig, men du kan regne med, at mange andre ting ikke er kompatible.

Xbox 360-controlleren og opladeren pack fungerer ikke på Xbox One. Heller ikke Xbox 360-chat-headsettet. Trådløse headset fra tredjeparter, der er lavet til Xbox 360, er heller ikke kompatible med Xbox 360, selvom nogle kablede headsets muligvis er kompatible med en adapter.

Inkompatibilitet går ud over bare indstillinger. Hvis du allerede har stærkt investeret i dit spil bibliotek, er der en anden ting at overveje. Der er ikke et enkelt Xbox 360-spil, der er helt kompatibelt med Xbox One. Ikke en. Når det er sagt, er der nogle spil, der har flere versioner. En kopi af sidste års Assassin's Creed 4: Black Flag for Xbox 360 fungerer ikke på Xbox One. Når det er sagt, er der en version af Assassin's Creed 4: Black Flag lavet specielt til Xbox One. I disse tilfælde kan du handle i den ældre version af spillet til en nyere version, men der kan være en prisforskel.

Interessant nok er der et spil, der giver brugerne mulighed for at opgradere til Xbox One-versionen af ​​et spil uden ekstra omkostninger. Det spil er Call of Duty: Advanced Warfare.

Læs: Ultimate Call of Duty: Advanced Warfare Deal Ankommer til Xbox One og PS4

På servicesiden af ​​ting er der nogle meget bedre nyheder. Med Xbox 360 krævede Microsoft at betale $ 9,99 om måneden $ 60 pr. År for et abonnement på Xbox Live, hvis de ønskede at spille online med deres venner. Det gælder stadig for Xbox One, men Xbox Live-abonnementer overføres. De arbejder også på begge konsoller på samme tid.

Vigtige tilbehørMicrosoft giver et anstændigt udvalg af alt, hvad brugerne har brug for til at komme i gang på lanceringsdagen. Når det er sagt, er der nogle ekstraudstyr, som de fleste brugere skal bruge.

Hver Xbox One leveres med en enkelt controller, men hvis du har mere end et familiemedlem, vil du investere i en anden. Xbox One trådløse controllere koster $ 60. Tænk længe og hårdt på at købe en genopladningspakke til hver af dine controllere også for 24,99 dollar hver.

Xbox One Kinect skal indstilles foran dit fjernsyn eller på toppen af ​​det. Du kan overveje at købe en mount som denne Xbox One Kinect Privacy Shield.

GottaBeMobile har samlet alle de vigtige Xbox One tilbehør, du har brug for.

Held og lykke med din nye Xbox One denne højsæson og husk at holde øje med GottaBeMobile til den seneste i Xbox One-nyheder.