Sådan sporer du dit barns placering på iPhone - Artikler

Sådan sporer du dit barns placering på iPhone

Hver forælder bekymrer sig om deres barn, især når de går ud med nogle venner. Sådan sporer du dit barns placering på iPhone.

At vide, hvor dit barn er på, kan tænke dig godt og sørge for, at de ikke hænger sammen med den forkerte befolkning. At kende deres placering vil fortælle dig, hvor de er ved, om det er på en restaurant med nogle venner eller endda bare en vens hus, men det vil også fortælle dig, om de hænger i en skitseret del af byen eller går over til andres hus, som du måske ikke er særlig glad for.

Med iPhone er der et par måder, hvorpå du kan spore dit barns placering. Find My iPhone er måske den bedste løsning, og det er ikke kun et godt værktøj til at finde din tabte eller stjålne iPhone, men den kan også bruges til at spore dit barns placering.

Der er også en app fra Apple kaldet Find My Friends, og det er en app, der fokuserer på evnen til at se, hvor du er venner, så du kan mødes og hænge ud, men den kan også bruges til at spore dit barns placering hvis det er nødvendigt.Under alle omstændigheder kan du spore dit barns placering på iPhone, men inden vi kommer i gang, hvis din søn eller datter har en iPhone, og du har en Android-enhed, er det ikke verdens ende, som du kan få ved at bruge Find min Iphone. Jeg anbefaler dog stærkt, at du får en iPod eller en gammel iPhone til billig, som du kan bruge Find min iPhone på, samt Find mine venner. Bare sørg for, at den er forbundet til WiFi, når du vil bruge den.

Brug Find min iPhone

Find My iPhone er måske den bedste løsning, men det kræver, at du kender adgangskoden til dit barns Apple-konto. Nogle gange har de ikke noget imod at overdrage det og andre gange må du måske kæmpe for dem, men ved at kende deres adgangskode, kan du logge ind på deres iCloud og se placeringen af ​​deres iPhone.

Du kan også logge ind på iCloud.com i din webbrowser på din computer, hvis du ikke selv har en iPhone og derefter vælge Find min iPhone på hovedsiden. Derfra får du et kort og en blå prik, der repræsenterer deres placering.For at oprette Find My iPhone på dit barns iPhone, er alt du skal gøre åbent op Indstillinger app og tryk på iCloud (du skal måske indtaste deres adgangskode). Rul derefter ned til Find min Iphone og tænd den, hvis den ikke allerede er. Du kan få en hurtig bekræftelse af din handling, så tryk bare på Give lov til hvis dette popper op. Derfra bliver du sat til at gå.

Brug Find Mine Venner

Find Mine venner er en app lavet af Apple, der ikke har fået meget opmærksomhed, for det meste fordi der er masser af andre tredjeparts apps, der gør meget af det samme og er blevet langt mere populære.

Derudover gør nye funktioner i iOS 8 stort set appen forældet, men der er stadig brug for det til forældre og deres børn.Find Mine venner er en temmelig enkel app, der giver dig mulighed for at se, hvor dine venner og familie er hos. Du sender dem en invitation, og når de accepterer, kan du begynde at følge deres placering, og de kan endda sende en anmodning om at følge din placering også.

Dette er en god app til at spore dit barns placering, da det ikke kræver, at de overleverer deres Apple-kontoadgangskode. Men de skal give dig tilladelse til at se deres placering, og hvis de når som helst ikke vil blive sporet, kan de skjule deres placering med en hurtig omdrejningspunkt.

Med det sagt, Find My Friends er en app, der går på ære systemet, og dine børn er enige om, at de ikke vil trække stikket, når de ikke skal. Men appen har nogle flotte funktioner, som forældre vil elske, herunder evnen til at modtage underretninger, når dit barn ankommer til eller forlader et bestemt sted.

Den eneste ulempe ved denne app er, at du ikke kan bruge, hvis du ikke har en iPhone, mens med Find My iPhone kan du logge på en computer for at bruge den, hvis du har brug for det.