Sådan Star Favorite Contacts på Galaxy S5 - Artikler

Sådan Star Favorite Contacts på Galaxy S5

Hvis du er en af ​​de sociale sommerfugle, der har mange kontakter, eller bare vil gøre visse mennesker mere tilgængelige på Galaxy S5, skal du stjerne eller "foretrukne" bestemte kontakter.

Når du har mange kontakter som mig, der ruller gennem den enorme liste over personer, der er gemt på din telefon, kan det nogle gange være meget frustrerende. Heldigvis har Samsung bogstaverne til siden for hurtigere adgang, men favoritter gør tingene endnu nemmere, og vi forklarer, hvor nemt det er at oprette dem nedenfor.

Læs: 5 Bedste Wallet Cases til Galaxy S5

De fleste smartphones giver dig mulighed for at indstille favoritter eller stjernekontakter for lettere adgang. Dette gør det normalt muligt for dem at være øverst på listen, når de er i telefon- eller opkaldsprogrammet, eller endda populære 3-delt SMS-tekst apps som Textra fra Google Play Butik. Læs videre for at se, hvordan du nemt kan tilføje venner og familie til din favorit kontaktliste på Galaxy S5 for nem adgang.Hvis du nogensinde har ejet en Android-enhed, har du sikkert allerede stjernekredseret nogle få kontakter, der vises øverst på listen, når du indtaster telefonappen, og her forklarer vi, hvordan du tilføjer bestemte personer til dig Jeg vil godt lide, og selv fjerne dem, du ikke vil have foran og center længere.

Dette er ret simpelt og kræver kun et tryk på hver specifik kontakt, og du er færdig, men overraskende nok ved mange ikke, hvor nemt det er. Så uden videre er det sådan, hvordan man stjæler og sætter favoritkontakter på Android med Galaxy S5.

Instruktioner

Du skal begynde med at lancere appen "Telefon" på Galaxy S5, som sandsynligvis ligger nederst til venstre på enheden og er et grønt telefonikon. Når du har startet telefonappen, er der et par forskellige valg på toppen. Du vil navigere helt til højre og trykke på kolonnen "Kontakter" øverst, som skal vise alle dine kontakter på enheden, Gmail eller en anden kontaktliste, du har synkroniseret.

Når du er i kontaktpersoner, finder du simpelthen den kontakt, du vil sætte som en favorit eller en stjerne (forhåbentlig har de et avatarbillede) og tryk enten på billedet eller på det generiske hovedbillede. Når du er valgt, vil du blive mødt med en første popup, som du øjeblikkeligt kan stjerne og føje til favoritter. Alternativt kan du trykke på det egentlige navn og ikke billedet bringer dig direkte ind i kontakten i stedet for en popup.Vist ovenstående er præcis det, vi lige har beskrevet. Du vil gerne vælge Telefon, gå ind i Kontakter og derefter trykke på billedet eller avataren for en bestemt kontakt for popupen, der vises i skærmbilledet til højre. Herfra skal du blot trykke på "stjernen" i den røde cirkel, og du er helt klar. Det er seriøst så let, og du får nu hurtig adgang til nemt at ringe eller skrive den foretrukne kontakt.

Alternativt kan brugerne trykke på navnet i kontaktlisten, der opretter en komplet kontaktinformationsside. Her kan du også redigere en kontakt fuldt ud, men en lignende stjerne vises øverst, hvilket gør det samme. Nedenfor vises det hurtigst muligt, at hvis du starer denne kontakt, bliver den tilføjet til favoritter.

Når du har stjerne en kontakt, skal du blot navigere tilbage til telefonappen og trykke på "Foretrukne" i stedet for at gå til kontaktpersoner eller opkaldsfunktionen, og du vil se alle, du har stjernemarkeret, for nem adgang. Celeste er nu blevet tilføjet til min liste.Som standard vil Samsung Galaxy S5 ikke lade dig manuelt sortere dine favoritter for at placere de vigtigste mennesker øverst. I stedet er de alle blot opført alfabetisk. Vi vil gerne kunne ændre dette, men det er ikke galt. Brugere, der ikke ønsker det store firkantede fliserbaserede udseende, kan dog trykke på knappen "3" i menuen Favoritter og vælge "Listevisning" i stedet for rutevisning, hvilket skal gøre navigationen til din nyoprettede favoritliste lidt nemmere.

Læs: Sådan bruger du din musik som en alarm på Galaxy S5

Selvfølgelig, hvis der er nogen, du ikke længere ønsker at have i dine favoritter, skal du blot navigere til den samme kontaktside, og et enkelt tryk vil fjerne markeringen af ​​deres stjerne (går tilbage til hvid), og de vises ikke længere i din favoritliste. Eller tag ekstreme forholdsregler og bare slet kontakten.

Google Sync vil synkronisere alle dine foretrukne fra enhed til enhed, så der kan være behov for noget oprydning. Forhåbentlig kommer mere tilpasning i fremtidige opdateringer, men for nu er det alt der er til det. God fornøjelse!