Hvordan fremskynde LG G5 i sekunder - Artikler

Hvordan fremskynde LG G5 i sekunder

LG G5 er en af ​​de hurtigste og mest kraftfulde Android-smartphones til rådighed i 2016, men vi kan hurtigt gøre det lidt hurtigere. Nogle elsker designen, andre hader det, men vi kan alle være enige om, at det er en hurtig og i stand til enhed. Når det er sagt, her vil vi vise ejere, hvordan man får det endnu hurtigere.

Smartphones i disse dage er meget kraftfulde, som håndholdte computere med 4 GB RAM, kraftfulde quad eller 8-core processorer og skærme med højere opløsninger end de fleste HDTV'er. Og mens LG G5 sandsynligvis er hurtig nok til de fleste ejere, er der altid et par, der ønsker at presse ud mere ydeevne.

Læs: Top 10 LG G5-indstillinger til ændring

Der er flere måder at forbedre ydeevnen med nye launchers, brugerdefineret software eller endda rooting en enhed, men vores trick er ekstremt hurtig og enkel. Alle kan gøre det om et par sekunder, og se øjeblikkelige resultater. Dette fungerer faktisk på alle Android-enheder, og nedenfor er en video, der forklarer dette trick, og et par yderligere detaljer for ejere.

Videoen ovenfor bruger en gammel Galaxy S4 med en gammel version af lager Android, men trinene er alle de samme. Det samme trick kan gøres på den nye LG G5, der kører den nyeste Android 6.0 Marshmallow, eller enhver Android smartphone eller tablet. Det er hurtigt, enkelt, nemt, og det er værd at besværet.

For at fremskynde LG G5 og gøre det endnu hurtigere, ændrer vi nogle få indstillinger og gør et simpelt trick, der har eksisteret i Android i lang tid. Det er ikke noget nyt, men fungerer stadig så godt nu som det gjorde i 2014.

Vi starter med at låse en skjult udvikler-menu i indstillinger og ændre tre indstillinger, der fremskynder animationseffekter og overgange. De smukkere, zoomende og fading-effekter brugerne ser, mens de går fra app til app.

Dette er et let trick, som alle bør vide, og en stor en at dele med venner og familie også. Det kan endda hjælpe med ydeevne på en gammel enhed, forbedre batteriets levetid og meget mere. Lad os komme igang.

Instruktioner

Det første skridt er at få adgang til en skjult udvikler valgmenu i indstillinger på LG G5, eller hvad som helst enhed ændres. Videoen ovenfor forklarer hvordan og linket herunder er også lidt mere detaljeret. Eller bare fortsæt med at læse.

Læs: Sådan aktiveres menuen Udviklerindstillinger

Ejere skal begynde med at trække ned notifikationslinjen og vælge den gearformede indstillingsknap. En gang i indstillinger naviger til det sidste panel med titlen "System" og vælg "Om enhed". Så hvor det står "Bygge nummer" tryk på denne boks syv (7) gange. Dette gør det muligt for den skjulte udvikler menu af indstillinger, som er her, hvor vi ændrer et par ting og fremskynder din LG G5.

Fremskynde din enhed

Med udvikler menuen nu låst op, skal vi navigere til det og ændre tre hurtige indstillinger omkring halvvejs ned på skærmen. Følg videoen ovenfor, eller skærmbillederne nedenfor.

Gå til Indstillinger> Udviklerindstillinger> og rull ned lidt mere end halvvejs til Vindue Animation Skala, Overgang Animation Scale, og Animator Varighed Skala. Disse er alle indstillet til 1x. Hvis du drejer disse værdier op (højere tal), ser du animationer og skærmovergange bliver ekstremt langsomt, det er ikke, hvad vi vil. Ejere kan prøve det bare for sjov, men vi slår dem faktisk ned eller helt af.Ligesom i videoen, skal du blot ændre alle tre af disse indstillinger i den blå boks ovenfor ned fra 1x til 0,5x værdi. Nu, når brugerne åbner apps, slår gennem skærme eller gør alt, vil alle animationer og effekter blive skåret halvt og dobbelt så hurtigt. Telefonen vil øjeblikkeligt føle sig næsten dobbelt så hurtig, og det er fordi alt er swiping, flyder eller åbner hurtigere og med mindre animationer.

Læs: 13 Officielle LG G5 Tilbehør & Etuier

Med Android-producenter tilføjer mange animationer eller effekter til at åbne apps eller windows. Alt falmer væk, dukker op med fine flotte effekter og mere. Selv swiping mellem skærme på LG G5-brugeren vil se den pæne bounce-back animation, når landing på en skærm. Disse pæne animationer gør Android ser godt ud og føles glat, men det føles hurtigere, når vi fremskynder alt.

Hvis du ændrer indstillingerne ovenfor ned til 0,5x, gør du det hele dobbelt så hurtigt, og det kan endda spare batterilevetid. Ved at holde disse tre indstillinger på .5x, ser G5 det smukke og lyst ud uden at gøre det langsomt. Nogle brugere ønsker måske at slukke dem helt, som mange gør, og det er helt okay også. Men så vil ingen af ​​disse effekter være visuelle, og det bliver så hurtigt, at det næsten virker at stamme. Så gør hvad der passer til dig.

Det anbefales, at brugerne genstarter enheden efter at have ændret indstillingerne for at sikre, at den anvendes i hele systemet. Prøv det i dag og nyd en hurtigere enhed. Hvis det virker for hurtigt, stivere, eller hvis du ikke kan lide ændringerne, skal du blot vende tilbage til 1x ved hjælp af de samme trin som nævnt ovenfor. God fornøjelse!