Sådan fremskynder Galaxy S5, HTC One M8 & Note 3 i sekunder - Artikler

Sådan fremskynder Galaxy S5, HTC One M8 & Note 3 i sekunder

Da Google først debuterede Android 4.4 KitKat den 31. oktober 2013 var der noget ekstremt anderledes om operativsystemet gemmer sig under overfladen. Det hedder ART, som står for Android Runtime, og nedenfor vil vi forklare, hvordan du aktiverer den til øjeblikkeligt at fremskynde din Galaxy S5, HTC One M8, Note 3 eller enhver anden Android 4.4 KitKat-enhed.

Android smartphones og tablets er ret hurtige og flydende i disse dage, især dem med kraftfulde quad-core processorer og 2 GB RAM. Men brugerne forsøger altid at få alle de sidste små ydelser fra deres enheder, for ikke at nævne denne hurtige ændring til ART kan samtidig forbedre batteriets levetid drastisk.

Læs: Hvordan laver din Android hurtigere i 3 trin (video)

Nedenfor vil vi kort forklare, hvad ART er, og hvorfor det er så vigtigt, hvad det vil erstatte i Android 4.5 (eller 5.0) L, der blev afsløret i sidste uge hos Google I / O, og hvordan du aktiverer det på den enhed, du ejer nu for at begynde at høste fordelene tidligt.Android 4.4 var den første version af Android for at se ART, selvom Googles bekræftede, at det vil være standardsystemet, der bruges i Android med den næste udgivelse, der kommer i efteråret. Så hvad er det, og hvorfor er det så vigtigt? Det er lidt teknisk, men vi vil forsøge at forklare det på en simpel måde og derefter vise dig, hvordan du skifter til den på din egen enhed.

Siden den første Android-smartphone blev frigivet tilbage i 2008 har Google brugt det, der hedder 'Dalvik' og JIT-kompilatoren. Dette står for Just In Time, og hvordan en Android-spil eller apps-kode bliver samlet i et program, som kan åbnes og bruges på din enhed. Når du trykker Netflix eller Facebook konverterer Dalvik JIT compiler koden til en brugbar app, så åbner den. Hver gang vi åbner en app på vores Android-enhed, skal den konverteres og derefter lanceres ved hjælp af Dalvik JIT. Det konverterer "Just in time" til at blive brugt.

Læs: Sådan aktiveres udviklerindstillinger på Nexus 5 eller Android 4.4 KitKat (behov for nedenfor)

I den næste version af Android L, der kommer i efteråret, eller en Android 4.4 KitKat-enhed, der skifter systemet fra Dalvik til ART, åbner disse apps næsten dobbelt så hurtigt og sparer batteriets levetid. ART bruger, hvad Google kalder en "før tid" compiler, og hver apps kode bliver konverteret, når den er installeret. Det betyder, at når du trykker på for at åbne Netflix eller Facebook, er alt allerede konverteret, og appen starter øjeblikkeligt.

Dette giver brugerne en bedre og hurtigere oplevelse, da der ikke længere er behov for et indlæsningssted eller en skærmbillede (som mange iOS-brugere kan være bekendt med). ART i Android 4.4 og nyere vil øjeblikkeligt starte appen. Vores smartphones og tabletter er hurtigere, og som følge heraf kan batterilevetiden også drastisk forbedres på grund af mindre arbejde, der gøres hundredvis af gange, åbner du en app dagligt.

Dette kommer på en lille bekostning. Apps, der allerede er kompileret med ART, vil tage mere plads, da processen med at kompilere koden gør den installerede app større. Men stigningen er minimal, og forbedringerne i hastighed / batteri er det værd.

Instruktioner

Den nye Android ART runtime er ikke aktiveret som standard i Android 4.4 eller endda den seneste Android 4.4.4, der blev udgivet i sidste uge. Google har langsomt forbedret det i løbet af de sidste to år, og det er nu klar til prime time. Alle brugere har brug for at gå ind i Udviklerindstillinger i indstillingsmenuen, gå til "Vælg runtime" og skift enheden fra Dalvik til ART, og lad telefonen eller tablet genstarte. Det tager kun et par sekunder at finde i indstillinger.

Først skal du have adgang til menuen Skjul udvikler muligheder i Android. Vejledningen, der er knyttet til ovenstående, forklarer det. Vigtigt hoved i indstillinger (gearformet ikon) og rul ned til bunden og tryk på "Om telefon" (eller software til HTC-enheder), og hvor det viser "Byg nummer" vil du trykke 7 gange. Dette lille trick vil låse op for menuen "developer options".Det forekommer mærkeligt, men menuen udvikler muligheder har tonsvis af indstillinger, som den gennemsnitlige bruger ikke bør rodde med, så Google har det skjult. ART er dog en sikker indstilling til at ændre, men som sædvanlig fortsæt med forsigtighed og gør det på egen risiko.

Når du har gjort ovenstående og kan få adgang til menuen "Udviklerindstillinger", vil du blot se "Vælg runtime" som 3. eller 4. valgmulighed på listen. Tryk her, og skift din Android 4.4 (eller over) Android smartphone eller tablet fra Dalvik til "Use ART". Ændringerne træder ikke i kraft, før du genstarter enheden.Som vi nævnte ovenfor, ændrer Android Runtime til ART, at der bliver mere plads, men de fleste brugere med en nyere Android 4.4-enhed skal være helt fine. Efter ændring af denne indstilling skal din enhed genstarte, og i løbet af denne proces må du muligvis vente 5-10 minutter, da hver app bliver konverteret (en sidste gang) ved hjælp af ART. Dette gør det fuldt kompatibelt. Der er en fremdriftsmåler, så rolig, hvis det tager længere tid end forventet.

Alle appdata er helt sikre, intet vil gå tabt, og du vil være helt indstillet og i stand til at føle og se forskellen, når du genstarter.

Din smartphone eller tablet afsluttes med at konvertere hver app installeret til den nye Runtime, genstart, og det er det. Du er helt klar! Nu hver gang du installerer en app, vil det gøre det samme, og dermed fremskynde din enhed og forbedre batterilevetiden på samme tid. Her er de samme indstillinger på HTC One M8.For de nye til Android kan denne proces tage mere end et par sekunder, men enhver, der er bekendt med indstillingsmenuen, vil hurtigt kunne aktivere menuen til udviklervalg, ændre runtime til ART, genstarte og begynde at nyde fordelene i et spørgsmål om sekunder.

Skal du gøre dette?

Brug af ART er fremtiden for Android. Den næste store opdatering, der kommer i efteråret, vil bruge ART som standard, og den gamle Dalvik, som alle enheder bruger i dag, vil blive skiftet til ART. Dette kan tage yderligere 10-20% af lagerpladsen på din smartphone, men brugerne får stor gavn af hastigheds- og batteriforbedringer.

Når det er sagt, er nogle (få og langt mellem) apps IKKE kompatible med ART. Hidtil ud af over 180 apps, jeg har installeret på mine smartphones og tablets, har kun én app ikke været kompatibel med ART. Du ved dette, fordi det simpelthen vil gå ned under forsøg på at åbne. Hvis nogen brugere har apps, de ikke kan leve uden, og de ikke virker, skal du blot følge ovenstående trin og konvertere tilbage til den gamle Dalvik-metode.Næsten alle apps fungerer vidunderligt med ART, og i betragtning af, at det er Android's fremtid, kan vi forvente, at alle udviklere foretager de nødvendige ændringer, hvis de ikke allerede har det.

Prøv det i dag og nyd den bedre, hurtigere og glattere oplevelse!