Sådan fremskynder du Galaxy Note 5, Nexus 6P & More i sekunder - Artikler

Sådan fremskynder du Galaxy Note 5, Nexus 6P & More i sekunder

Denne hurtige vejledning og nem tip viser brugerne, hvordan du fremskynder Samsung Galaxy Note 5, Google Nexus 6P, Moto X Pure Edition og meget mere i sekunder. Nye smartphones som de ovennævnte er blandt de mest kraftfulde og hurtigste enheder på markedet, men et par små tweaks kan gøre dem endnu bedre.

Med store skærme, 8-core processorer og 4 GB RAM er disse smartphones lige så magtfulde som bærbare computere fra bare nogle få år siden, men softwareændringer gør dem fra at blive endnu hurtigere. Mens der er flere måder at forbedre telefonens ydeevne på fra nye lancere, brugerdefineret software, rooting og andre tekniske ting, er vores døde enkle. Faktisk er alt, hvad der kræves, et par ændringer i indstillingerne. Ingen særlige færdigheder, viden eller rooting er påkrævet.

Læs: 5 Hurtige bil opladere til Galaxy Note 5

Alle fra en første gang Android smartphone ejer til en veteran, der har ejet fem forskellige enheder kan alle gøre dette. Det tager mindre end et minut, og forskellen vil være yderst mærkbar. Vi ændrer tre indstillinger, og nedenfor er en video, der viser hvilke, hvor og forklarer hvad den gør. Videoen er fra en ældre Samsung-smartphone, men den samme metode gælder for stort set alle Android-enheder.

Uanset om du nyder den seneste 5,7-tommer Samsung Galaxy Note 5 med en lynrask hurtig 8-core processor, Googles nye Nexus 6P, Moto X eller endda en billig gratis telefon, du modtog fra en operatør eller på Black Friday, er dette trick vil fremskynde alle enheder.

Hvad vi gør her i dag, låser op for en skjult udvikler-menu i indstillinger og ændrer tre indstillinger, der fremskynder animationer på alle Android-enheder. Dette vil gøre åbningsapplikationer, skifte mellem skærme og mere hurtigere, hvilket kan forbedre batteriets levetid og ses umiddelbart med det samme. Dette er et lille trick, som alle burde vide, og en stor en at dele med venner og familie også.

Instruktioner

Det første skridt er at få adgang til en skjult udvikler mulighed i indstillinger på din Note 5 eller Android enhed efter eget valg. Videoen ovenfor forklarer, hvordan linket nedenfor er lidt mere detaljeret, eller hvis du er komfortabel, bare fortsæt med at læse.

Læs: Sådan aktiveres menuen Udviklerindstillinger

Du skal blot gå ind i indstillinger og navigere til omkring telefon (eller tablet), hvor det står "Build Number", tryk på dette omkring syv (7) gange. Dette gør det muligt for den skjulte udvikler menu, vi har brug for, og nu kan ejere nemt fremskynde deres Android med trinene fra vores video eller skærmbilleder nedenfor.

Fremskynde din enhed

Nu hvor udviklerne er blevet låst op, skal vi navigere der og ændre tre hurtige indstillinger omkring halvvejs ned på skærmen for at fremskynde vores Android-telefon eller -tablet. Følg videoen eller skærmbillederne.

Gå til Indstillinger> Udviklerindstillinger> Rul ned til Windows Animation Scale, Overgange Animation Scale, og Animator Varighed Skala. Disse er alle indstillet til 1x. Ved at dreje disse værdier OP vil du se animationer og skærmovergange bliver ekstremt langsomt. Du kan prøve det bare for sjov, men vi slår dem faktisk ned eller helt af.Skift alle tre animationsindstillingerne nævnt ovenfor fra 1x ned til .5x. Dette vil reducere animationerne og overgangseffekthastigheden i halvdelen, og få din telefon til at se ud som om den er næsten dobbelt så hurtig. Alt åbner hurtigere. Fra apps blinker du gennem indstillinger, åbner vinduer, programbakken og alt andet. Overgange og animationer er alle blevet fordoblet i hastighed.

Læs: 20 Bedste Galaxy Note 5 Tilbehør

Det er disse glatte og smukke animationer, som Android altid har brugt, som er endnu bedre i Android 5.1.1 Lollipop. Vinduer hurtigt falde i visningen, falme væk, når du lukker dem, og så videre. De er pæne animationer, men det dræber dem lidt. Nogle brugere kan vælge at deaktivere disse helt og sætte dem til slukke, men holde det på .5x lader stadig Android se pænt ud, mens de er hurtigere end tidligere. Jeg vender mig ikke helt væk, men til hver sin egen.

Vi anbefaler, at brugere genstarter enheden efter at have ændret disse indstillinger for at sikre, at den anvendes i hele systemet. Som en påmindelse fungerer dette på alle Android-smartphones og tablets, ikke kun de få, vi nævnte her eller i titlen. Gør ændringerne i dag og nyd en hurtigere smartphone. Hvis det virker for hurtigt, stivere, eller hvis du ikke kan lide ændringerne, skal du blot vende tilbage til 1x ved hjælp af de samme trin som nævnt ovenfor. Send en kommentar nedenfor, hvis du bemærkede ændringerne.