Sådan fremskynder Android Web Browsing - Artikler

Sådan fremskynder Android Web Browsing

Når det kommer til at surfe på internettet på vores Android-smartphones og tablets, er Googles Chrome Browser en af ​​de bedste muligheder rundt, men det kan være bedre. Hvis du stadig er frustreret af langsom web browsing eller hakket rullning, har vi en løsning.

Chrome til Android erstattede lager Android-browseren efter Android 4.0 Ice Cream Sandwich, og har siden stadigt forbedret sig. Det er en af ​​de mest funktionsrige muligheder rundt, selvom det stadig har en underlig lag eller visse niveauer af hakkete præstationer, mens du ruller eller ændrer størrelsen på siden. Man kan sige, at ældre enheder med den oprindelige browser udfører bedre med scrolling.

Læs: Sådan gør du din Android hurtigere i 3 nemme trin (video)

Nedenfor er et ekstremt simpelt trick, som alle kan gøre, hvilket vil gøre Chrome-browseren til Android-enheder meget bedre, selv for ældre enheder.Tak til en bruger på Reddit, har vi en ekstremt enkel løsning til forbedring af webbrowseroplevelsen på Android-smartphones og tablets. Hvad vi laver gør det muligt for browseren at bruge flere af enhederne RAM til at forbedre ydeevnen, især mens du ruller. Det kan lyde teknisk for den gennemsnitlige bruger, men det er dødt enkelt.

Mens ændringerne ikke bliver nat og dag, giver det en mærkbar forøgelse af ydeevnen, mens du surfer på internettet og ruller, især med websteder, der er fyldt med billeder eller animerede GIF'er. Så hvis du vil have en hurtigere browseroplevelse på Android, så er det sådan, hvordan du gør det.

Instruktioner

Chrome-browseren har skjulte funktioner, der ikke er klar til prime tid endnu, og de kan nemt nås og ændres ved blot at skrive ind i adresselinjen. I stedet for at skrive Facebook.com i adresselinjen skal du følge instruktionerne for at få adgang til den skjulte menu og ændre, hvad der er beskrevet nedenfor. (Tip: Skift kun det ene flag, vi nævner nedenfor, andre kan forårsage mere skade end godt.)  • Åbn Chrome Browser
  • Skriv eller kopi / indsæt chrome: // flags ind i webadresselinjen
  • Rul halvvejs ned og find "Maksimale fliser for renter" (# max-fliser-for-interesse-område) i listen
  • Tryk på dropdown-menuen med titlen "Standard" og skift til 512. (Prøv 256 for ældre enheder med mindre end 1 GB RAM)
  • Tap "Genstart nu" nederst for at bekræfte ændringerneSom en påmindelse er det bedst ikke at røre med andre indstillinger eller indstillinger i menuen Chrome: // flag, da nogle kan medføre, at browseren bliver ustabil eller udfører mindre end forventet. De fleste af mulighederne er til beta-test eller kommende funktioner, som endnu ikke er afsluttet.

Når det er sagt, hvis brugerne gør de enkle to trin, som vi netop har nævnt og ændret det ovenfor beskrevne flag, kan de forvente at have en meget hurtigere og jævnere oplevelse på Chrome, især når du ruller websider. Efter nogle undersøgelser øger denne indstilling fliserne i krom, RAM-forbrug for at holde ydeevnen kig og holder rammeprocenten høj. Dette forhindrer browserens hakket rulle og dårlige ydeevne. Enheder som Galaxy S4, HTC One og andre har 2 GB RAM, hvilket er mere end nok, og endda enheder som Galaxy S3, Moto X eller Nexus 4 kan sætte pris på disse ændringer.

Læs: Sådan klippes, kopieres og indsættes på Android

Det eneste ulempe ved at ændre denne indstilling er, at Chrome muligvis bruger mere RAM end normalt og forårsager, at apps bliver ryddet fra hukommelse og multi-tasking hurtigere end normalt for at levere ekstra hukommelse. Derfor foreslår vi, at ældre enheder starter med 256 eller endda lavere indstillinger, hvis du ser en forskel.

Igen er disse muligheder kun for avancerede brugere, så vi foreslår kun at ændre flagdet beskrevet ovenfor. Selvfølgelig vil disse tilbage til standard afhjælpe eventuelle problemer, der kan opstå for nogle brugere.

Det er det. Nogle få hurtige og enkle ændringer vil have Chrome Browser på din Android-smartphone eller -tablet kørende hurtigere end nogensinde. Gå til Reddit-linket ovenfor for flere detaljer, diskussioner eller Chrome-tips.