Sådan fremskynder du en ældre iMac - Artikler

Sådan fremskynder du en ældre iMac

Hvis du bruger en ældre iMac som din daglige computer, så får du mere strøm til dig, men her er det, hvordan du fremskynder en ældre iMac, hvis du vil få bedre ydeevne ud af det.

For nylig talte vi om en håndfuld billige Apple-produkter, der stadig er værd at købe og bruge. En ældre iMac var en af ​​dem. De fungerer muligvis ikke så godt som de nyere modeller, men de arbejder stadig ret godt, og du kan normalt finde en til virkelig billig.

Jeg har en 20-tommer 2008 iMac, som jeg kunne købe til $ 150 i et garage salg. CD-drevet fungerede ikke, men jeg var ikke så bekymret for det. Computeren fungerede godt ellers. Men jeg ønskede at fremskynde det og få det til at udføre det bedste, det kunne basere på, hvad det var i stand til.

Hvis du er i samme båd og leder efter måder at fremskynde en ældre iMac som min, så er det sådan, hvordan du gør det.

Opgrader RAM'en

Måske er den enkleste opgradering, du kan gøre for din ældre iMac for at fremskynde den, opgraderet RAM (f.eks. Hukommelse) og tilføj mere end det, der er tilgængeligt.Et nyere operativsystem som OS X El Capitan kræver mindst 2 GB RAM til at fungere tilstrækkeligt, og mens min gamle iMac havde den nødvendige 2 GB, ville den fungere under de minimale minimumskrav, så jeg besluttede at øge min iMac med 4 GB RAM.

Når du beslutter dig for at gå ud og købe mere RAM til din iMac, skal du sørge for at få den rigtige slags, da RAM kommer i forskellige størrelser og hastigheder. Klik på Apple-ikonet øverst til venstre på skærmen, og vælg Om denne Mac. Klik derefter på knappen Hukommelse fanebladet, og du vil blive vist, hvilken slags RAM du vil have.

Derfra er det bare et spørgsmål om at åbne et rum, glide de gamle moduler ud og sætte de nye.

Udskift lagerpladsen

Det er overraskende, at ældre iMac'er kommer med de dunkle 3,5-tommers spindeharddiske, men du kan bytte det ud med en sovende solid state-drev for at få en signifikant hastighedsforøgelse.

Ikke kun det, men du kan også erstatte cd-drevet og sætte i et andet lagringsdrev for at få mere lagerplads.

iFixit har de nødvendige vejledninger til, hvordan man gør alt dette, og mens du skal bruge et par værktøjer, som du sandsynligvis ikke har, er det et projekt, der er meget værd at øge ydeevnen til din ældre iMac .

Installer en frisk kopi af OS X

Måske er den nemmeste måde at få den bedste ydeevne ud af din ældre iMac ved at starte frisk og installere en ren kopi af OS X.En frisk og ren installation betyder, at computerens lagringsdrev er helt slettet, og OS X er installeret til fabriksindstillinger. Dette betyder også, at der ikke er installeret nogen apps, og ingen filer gemmes - bare standard apps og filer, der følger med OS X.

Hvis du vil installere OS X El Capitan, kan du. Denne seneste version af OS X virker med ældre iMacs så langt tilbage som 2007, og dens ydeevne er ikke halvt dårlig, men du vil gerne sørge for at du følger det næste tip klogt.

Deaktiver funktioner og tone ned de fancy effekter

Med hver ny version af OS X kommer et væld af nye funktioner og fancy effekter, der gør OS X mere pænere end nogensinde, men de er ikke meget venlige til ældre Mac'er med langsommere hardware.Du kan gøre dig selv en stor tjeneste ved at åbne Systemindstillinger, klikke på Tilgængelighed, og placere et afkrydsningsfelt ved siden af Reducere gennemsigtighed. Mens du er der, kan du også placere et afkrydsningsfelt ved siden af Forøg kontrast at gøre mapper og vinduer nemmere på øjnene.

Mange brugere har haft succes ved blot at deaktivere transparensfunktionen. Overordnede præstationsforøgelser og den hastighed, hvormed apps og Finder-vinduer åbnes, er meget hurtigere.

Deaktivering af meddelelsescenter-widgets kan også hjælpe med ydeevne.