Sådan Skype - Artikler

Sådan Skype

Da Microsoft købte Skype, tog den op, hvad der kunne betragtes som et af verdens største digitale telekommunikationssystemer, det kunne finde. Sådan gør du på Skype på Windows 8.1 og udnytter Skypes rækkevidde til at kommunikere med dine venner og familie.

Installation af Skype

Gå til Startskærm ved at trykke på Windows-tasten på skrivebordets eller tastaturets tastatur eller ved at trykke på Windows-tasten, der ligger tæt på bunden af ​​din tablet eller konvertible skærm.Åbn Windows Store. Det er appen repræsenteret af en grøn og hvid indkøbspose nær bunden til venstre for vores eksempel.Indtast Skype i søgefeltet i øverste højre hjørne af skærmen. Klik på det blå Skype-ikon, når det vises.Klik eller tryk på knappen Installere knappen øverst til venstre på Skypes Windows Store side.Vent til din Windows 8.1-enhed skal afslutte installationen af ​​appen. Når det er færdigt, overfører det en meddelelse, der angiver, at appen er klar til brug.Gå tilbage til Startskærm og klik på ned pil med en cirkel omkring det i nederste venstre hjørne af skærmen.Kig efter Skype app blandt apps installeret på din pc og åbne den.Din enhed vil bede dig om tilladelse til at lade Skype få adgang til din mikrofon. Klik eller tryk på Ja.Din enhed vil også bede dig om tilladelse til at lade Skype køre i baggrunden. Du vil også gerne klikke eller trykke på Ja også her. Hvis du ikke gør det, kan Skype ikke underrette dig om opkald og beskeder, når de sker.Sådan foretager du et opkald til en fastnetelefon ved hjælp af Skype

Hvis du har tilmeldt dig et månedligt abonnement på Skype eller allerede har Skype-kredit takket være et forudgående Surface- eller Xbox One-køb, kan du faktisk bruge tjenesten og apps til at ringe fastnet fra helt overalt. Sådan bruger du Skype til at ringe til en fastnetelefon.

Åben Skype.Klik eller tryk på knappentelefonikonet i øverste venstre hjørne af skærmen.Du kan klikke eller trykke på tallene på venstre side af skærmen for at indtaste den områdekode, du ringer til, og nummeret. Brugere med Skype-kredit eller et månedligt Skype-abonnement kan nemt ringe til mobiltelefoner og fastnetelefon. Du kan bruge rullemenuen øverst til venstre på skærmen for at angive hvilket land du ringer til.

Hvis du ikke har et Skype-abonnement eller nogen ringetid, skal du blot tilføje nogle ved hjælp af knapperne til venstre og højre.

Sådan tilføjes en anden Skype-bruger

Åben Skype.Klik eller tryk på knappen forstørrelsesglasikon i øverste venstre hjørne af skærmen.Indtast det fulde navn på den person, du leder efter, eller indtast Skype-brugernavnet, som den person, du forsøger at kontakte, sendes til dig.Hvis du ikke allerede har personens kontaktoplysninger, skal du klikke eller trykke på Search Directory. Vælg den persons profil fra menuen, og klik eller tryk på Tilføj til kontakter.Sådan placeres et lyd- eller videoopkald til en anden Skype-bruger

Åben Skype. Klik eller tryk på i området Personer på højre side af skærmen.Klik eller tryk på den persons person Skype brugernavn.Skriv en besked i meddelelsesboksen for at sende en tekst. Hvis du vil placere et lyd- eller videoopkald, skal du trykke på eller klikke på video- eller telefonikonerne i nederste venstre hjørne af skærmen.Der har du det. Du har med succes lært, hvordan du Skype. Nu hvor du ved hvad du laver er der et par vigtige ting at huske.

Til at begynde med er det vigtigt at huske, at Skype er tilgængelig på alle mulige enheder. Der er versioner af Skype til iPhone, iPad, Mac, Windows, Windows 7 / Windows Vista, Windows Phone, Android og meget mere. Du kan også bruge disse applikationer til at ringe og besked brugere, der har Skype installeret på deres mobile enheder også.

Den anden ting, du virkelig bør huske, er, at du vil være opmærksom på, hvilke tidszoner andre brugere er i. Eksempelvis ringer en person udenfor - eller endda indenfor - USA, når det er kl. din tid kunne være så sent som midnat på den østlige kyst af USA. Skype viser et ur i hvert chatvindue for at minde dig om, hvilken tid det er for den person, du ringer til.

Hav det sjovt Skyping!