Sådan tilmelder du dig og installerer offentlig iOS 11 Beta - Artikler

Sådan tilmelder du dig og installerer offentlig iOS 11 Beta

For at downloade den iOS 11 offentlige beta, skal du tilmelde dig til iOS 11 beta-programmet. Det gratis Apple Beta-program giver dig mulighed for at teste prerelease-softwaren på din iPhone og iPad, så du kan prøve alle de nye iOS 11-funktioner inden høst-iOS 11-udgivelsesdatoen.

Vi viser dig, hvordan du tilmelder dig den iOS 11 offentlige beta, gå igennem de grunde, du burde, og bør ikke prøve iOS 11 betaen og fortælle dig, hvornår du kan forvente, at iOS 11 offentlig beta-download på din enhed.

Den offentlige iOS 11 beta er ude, og du kan downloade den til din enhed i dag uden at vente. Det er vigtigt at huske, at dette er en tidlig version af softwaren. Når du tilmelder dig, har du mulighed for at installere iOS 11 beta på din iPhone eller iPad, men du behøver ikke at gøre det med det samme.

Læs: Hvor lang tid tager iOS 11 Beta at installere

Sådan tilmelder du dig til iOS 11 Public Beta

Mens du kan springe over dette trin og downloade iOS 11 beta til din enhed i dag uden at slutte dig til Apple Beta-programmet, er udvikleren beta ofte buggere, og de fleste brugere vil have en bedre tid ved at bruge den offentlige iOS 11 beta. Hvis du brugte iOS 10 beta eller andre Apple Beta, skal du muligvis logge ind, i stedet for at tilmelde dig til betaen.

 1. Gå til Apple Beta Program hjemmeside
 2. Klik på knappen til registrering.
 3. Log ind med dit Apple ID.
 4. Læs og godkend iOS 11 Beta-aftalen.


Din iOS 11 download skærm viser offentligt iOS 11 beta i stedet for udvikleren.

Du er nu en del af iOS Beta-programmet, og når offentliggørelsen af ​​iOS 11 offentlig beta kommer, kan du downloade den. Du kan fortsætte med at læse disse instruktioner for, hvordan du downloader profilen. Hvis du downloader det nu, skal du være klar til offentlig offentliggørelse af iOS 11, men du kan kun downloade den iOS 10.3.3 offentlige beta på dette tidspunkt.

Sådan installeres iOS 11 Public Beta

 • Klik på iOS-fanen.
 • Klik på tilmeld din iOS-enhed.
 • Sikkerhedskopier din iPhone eller iPad og tag disse trin.
 • Gå til beta.apple.com/profile på din iPhone.
 • Installer iOS 11 Beta-profilen.
 • Søg efter en ny iOS-opdatering på din iPhone.
 • Installer iOS 11 public beta som du ville have en anden opdatering.

Du kan tjekke de nye iOS 11-funktioner og hvordan iOS 11 vs iOS 10 sammenligner i diasene nedenfor. Dette vil hjælpe dig med at identificere de nye funktioner, du bør tjekke ud, og hvad der er ændret. Dette er også en god tid til at blive bekendt med iOS 11 beta problemer. Hvis du løber ind i problemer, kan du nedgradere fra iOS 11 beta til iOS 10.

Hvad er nyt i iOS 11.4.1

Hvad er nyt i iOS 11.4.1IOS 11.4-opdateringen tilføjede meddelelser i iCloud og AirPlay 2, men det bragte også problemer sammen med det. IOS 11.4.1-opdateringen holder disse længe forventede funktioner og indeholder rettelser til nogle iOS 11.4-problemer.

Specifikt iOS 11.4.1 opdatering;

 • Løser et problem, der forhindrede nogle brugere i at se den sidste kendte placering af deres AirPods i Find My iPhone.
 • Forbedrer pålideligheden af ​​at synkronisere post, kontakter og noter med Exchange-konti.

Denne opdatering indeholder også andre fejlrettelser og sikkerhedsopgraderinger. Det er muligt, at denne opdatering indeholder en løsning for dårlig batterilevetid iOS 11.4.

Meddelelser i skyen giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere dine iMessage-samtaler til skyen, ligesom du sikkerhedskopierer dine noter, kontakter og fotos. Det betyder, at de er sikkerhedskopieret, hvis der sker noget med din telefon, men det er ikke alt.

Meddelelser i Cloud synkroniserer slettede meddelelser og tråde på tværs af dine iCloud-enheder. Det betyder, at alt vil dukke op på tværs af dine Apple-enheder. Med dette på plads bør du se de samme samtaler overalt hele tiden.

Dette sikkerhedskopierer også billeder og vedhæftede filer i skyen, så du har mere plads på din iPhone eller iPad. Når du får en ny enhed, synkroniseres alle meddelelser med den pågældende enhed, så du ikke mister noget.