Sådan deler du en kalender med iPhone - Artikler

Sådan deler du en kalender med iPhone

Deling af en kalender, der synkroniseres med en iPhone, kan være et yderst nyttigt værktøj. Mange brugere har deres vigtigste iPhone kalender gemt på deres iPhone eller andre Apple-enheder, og kan ikke dele det med venner, familie eller kollegaer.

Ved at bruge iCloud kan den konfigureres, så begivenheder altid kan ses af dem, der har brug for at se dem. Dette er en meget bedre løsning end en familie, der forsøger at bruge det samme Apple ID til at holde fart på deres kalender, eller venner lade andre logge ind på deres konto for at se, hvad der er på deres kalender.

Sådan deler du en kalender med iPhone.

Gå til www.icloud.com på en pc eller Mac.



Indtast dit Apple-id og adgangskode.



Når du er logget ind, klik på Kalender.



Kalendere, der synkroniseres over brugerne iPhone, iPad og Mac, vises som ovenfor.

Vælg den kalender, du vil dele, ved at klikke til højre for kalenderen i feltet område, der vises som en cirkel.



Brugeren vil derefter have to muligheder om, hvordan man deler kalenderen. Indstillingen Offentlig kalender gør det muligt for alle at have en skrivebeskyttet adgang til kalenderen, der deles. Privatkalender-indstillingen tillader kun dem, du inviterer til at se eller redigere kalenderen. I de fleste tilfælde vil den private mulighed sandsynligvis være den mest anvendelige, medmindre du opretter en kalender for et sportshold eller deler det med kollegaer.

Vælg Privat kalender.



Indtast den kontakt, du vil dele kalenderen med, og vælg OKAY.

Sørg for, at e-mailadressen til denne kontaktperson er den, som de bruger med deres Apple-id, ellers vil kalenderparten ikke fungere.

Denne proces kan gentages med alle de kontakter, som du gerne vil have adgang til kalenderen.



Når kontakten er tilføjet, er der et par muligheder, du har med hensyn til, hvad de kan gøre med kalenderen. Ved at vælge drop-down boksen kan kontakten Vis og Rediger kalenderen eller Vis kun afhængigt af, hvad brugeren ønsker. For et hold kan det være nyttigt for alle at kunne redigere kalenderen, men for at dele en familie kalender kan visningen kun være den bedste, så begivenhederne ikke ender ved et uheld.

Der er også mulighed for at fjerne personen for enhver kontakt, som brugeren ikke længere ønsker at dele kalenderen med.



Når kalenderen deles med succes, bliver cirklen til venstre for kalenderen grøn.

Sådan accepterer du del på iPhone.



Kontaktpersonen, du beder om at dele kalenderen med, har en invitation i deres kalenderapp som vist ovenfor. Brugeren skal blot trykke Tilmeld dig Kalender at acceptere invitationen.



Når det er gjort, vises den delte kalender under iCloud med brugerens øvrige kalendere.



En meddelelse vil også blive sendt til ejeren af ​​kalenderen, som kontakten er tilsluttet, og for at afvise den skal du blot trykke på OKAY.