Sådan deler du animerede billeder på iPhone - Artikler

Sådan deler du animerede billeder på iPhone

Instagram er fantastisk til at dele billeder, men der er et problem med det: fotografierne bevæger sig ikke. Statiske billeder kan sige meget, men animerede billeder (gifs) er som regel meget sjovere.

Vi har opdaget tre apps, der gør det muligt for brugere at dele bevægelige fotos, tage på iPhone, hver med særskilte funktioner. Ja, der er filtre til rådighed for Instagram-narkomaner.

Alle tre apps er udelukkende tilgængelige på iPhone og ejes ikke af Facebook.

Disse apps er muligvis ikke så kunstneriske eller enkle som Instagram, men de tilbyder et nyt sæt fotoapps til iPhone-brugere, der kan prale med deres Android-wielding-venner.

CinemagramCinemagram er uden tvivl den mest populære af de tre apps. App'en giver mulighed for at oprette et foto, hvor kun en del af billedet bevæger sig. Appen tager først video og beder brugeren om at trimme videoen til en passende længde. Derefter vælger brugeren området for gif, de ønsker at animere ved at "male" det. Brugere kan derefter tilføje Instagram-lignende filtre til billederne og dele dem i appen eller via Twitter, Facebook eller Tumblr.

Cinemagram giver også mulighed for at oprette et gif af en video, der allerede er taget, så brugerne kan skyde deres egen video og bruge appen til at oprette gif senere.

GiftureDesværre kunne dette gif ikke indlejres i denne historie på grund af dets størrelse. Klik for at se den animerede version.

Gifture er den nyeste af de tre apps. I stedet for fotografier Gifture er standard for at gøre brugeren i stand til at tage individuelle billeder, selvom der er en automatisk tilstand, der tager 10 billeder hurtigt. I modsætning til Cinemagram bruger Gifture fuldrammer, så hele billedet vil bevæge sig i stedet for kun et afsnit.

Gifture tilbyder mulighed for at importere tidligere taget billeder, men kan ikke konvertere video til gifs som de to andre apps.

Gifture understøtter også kun individuelle billeder ligesom Instagram. Både stillbilleder og gifs er begrænsninger til en størrelse på 500 × 500 i appen. Gifsene er større, når de gemmes en computer. Billedet ovenfor viser en 717 × 718, når den er gemt fra hjemmesiden. App'en kan sætte filtre på både gifs og stillbilleder, selvom de ikke er grænser. Filtervalget mangler, men i det mindste nogle er ikke direkte kopier af Instagram-filtre.

GifboomDen sidste app, Gifboom er muligvis vores favorit af de tre apps. Som Gifture bruger Gifboom rammer og animerer hele billedet. I modsætning til Gifture begrænser Gifboom ikke billeder og gifs til en enkelt størrelse. Gifterne skal stadig passe på iPhone-skærmen, men brugere kan oprette firkantede, widescreen eller høje billeder.

Gifboom lader også brugere importere video fra deres iPhone, som derefter konverteres til rammer for at oprette gif. Når brugeren vælger rammerne, kan de anvende filtre og grænser separat og endda tilføje tekst på toppen af ​​gif.