Sådan klarer du dig til iOS 8.2 Jailbreak Right Now - Artikler

Sådan klarer du dig til iOS 8.2 Jailbreak Right Now

IOS 8.2-jailbreak er tæt på os, i hvert fald det er det, vi alle tænker på. Sådan forbereder du dig til iOS 8.2 jailbreak lige nu, så vil du være klar til at opgradere, når den officielt rammer airwaves.

Apple udgav iOS 8.2 tidligere denne måned under sin Apple Watch-hændelse, men den nyeste version af iOS er endnu ikke fængslet. Men det kunne komme senere i denne måned.

Ifølge den berømte jailbreak-udvikler Stefan Esser er det meget muligt, at TaiG-jailbreak-teamet kunne vente til 2015 Mobile Security Summit, inden de frigiver en iOS 8.2-jailbreak.

2015 MSS finder sted den 27. marts, og det kan være den perfekte tid til TaiG-teamet til at frigive sit iOS 8.2-jailbreak, som det siges at det allerede har.

iOS 8.1.3 officielt patched op TaiG iOS 8 jailbreak og det har overført til iOS 8.2.En supportside på Apples hjemmeside viser TaiG Jailbreak Team som kilden til en sikkerhedsproblemer, som Apple patched op i iOS 8.1.3, hvilket betyder, at iOS 8.1.3 er uudslettelig, og som en udvidelse er iOS 8.2 også uudslettelig.En iOS 8,2 jailbreak ser imidlertid ud til at være ret optimistisk hidtil. TaiG jailbreak teamet, som var ansvarlig for iOS 8.1 jailbreak, har allerede en jailbreak tilgængelig for iOS 8.2 beta 1 og 2. Der har dog været nyere betas siden da, og Apple har lukket adgang til den første og anden betas til iOS 8.2 , men selskabet har ikke patched op disse specifikke udnyttelser, hvilket betyder at iOS 8.2 stadig er jailbreakable.

På TaiG-webstedet har de udtalt, at de allerede "har gennemført den ufuldstændige jailbreak-støtte til iOS 8.2", hvilket kan betyde, at TaiG-teamet allerede har nyere udnyttelser, der er nødvendige for at knække iOS 8.2. Selvfølgelig vil TaiG ikke afsløre disse udnyttelser, indtil jailbreak er frigivet, men det giver os håb.

I mellemtiden er her, hvordan du kan forberede dig til iOS 8.2 jailbreak, så du vil være klar, når den udgives.

Sikkerhedskopiering via iTunes

Dette siger sig selv, men det skal stadig siges: Sørg for at helt sikkerhedskopiere din iPhone eller iPad gennem iTunes, før du jailbreak din enhed. Sikkerhedskopiering gemmer alle dine apps og indstillinger, så hvis noget går galt med jailbreaket, kan du gendanne tilbage til, hvor du var før, og prøv at jailbreak igen.Plus, sikkerhedskopiering er afgørende, da det er bedst at jailbreak en enhed, der er blevet nulstillet til fabriksindstillinger. Efter jailbreak kan du så gendanne en iTunes-backup for at få alle dine apps og indstillinger tilbage til normal.

Sikkerhedskopier dine jailbreak tweaks

Desværre kan sikkerhedskopiering af din iPhone eller iPad via iTunes ikke sikkerhedskopiere dine jailbreak-tweaks, så du bliver nødt til at gøre det separat.Heldigvis er der en app, som du kan downloade i Cydia kaldet PkgBackup, som lader dig sikkerhedskopiere dine jailbreak tweaks til Dropbox og derefter gendanne dem, når du jailbreak din enhed.

Men jeg plejer at starte fra bunden alligevel, efter at jeg jailbreak min iPhone eller iPad, simpelthen fordi efter et stykke tid, en hel masse jailbreak tweaks bunke op, at jeg aldrig ender med at bruge. Jailbreaking en nyere version af iOS giver mig mulighed for at starte frisk. Selvfølgelig er det i sidste ende op til dig, hvad du vil gøre.

Opdater ikke OTA

Når du jailbreak iOS 8.2, skal du opdatere til iOS 8.2 først, før du kan jailbreak. Men du vil ikke opdatere over-the-air. I stedet skal du tilslutte enheden til din computer og gøre det via iTunes.Årsagen hertil er, at tidligere jailbreaks ikke har fungeret alt for godt, når de installeres på en enhed, der blev opdateret over luften. På grund af dette er det bedst at opdatere via iTunes, og du vil sandsynligvis komme ud af det uden problemer.

I sidste ende, når en iOS 8.2 jailbreak løser ud, skal du sørge for at stille mindst en time til side for at jailbreak din iPhone eller iPad. M0st af den tid vil være dedikeret til at downloade iOS 8.2 alene, mens den faktiske jailbreaking proces ikke skal tage for lang tid - måske 10 minutter toppe afhængigt af den metode, som dev teamet bruger.