Sådan får du Verizon Galaxy Nexus Update - Artikler

Sådan får du Verizon Galaxy Nexus Update

Der er stadig Samsung Galaxy Nexus-ejere derude, der endnu ikke har modtaget Android 4.0.4-opdateringen fra Verizon. De, der ikke har set opdateringen, vil med glæde vide, at der findes en metode til at forsøge at manuelt trække opdateringen fra Verizon.

Opdateringen, som tilsyneladende begyndte at løbe ud i sidste uge (jeg har stadig ikke den), ruller langsomt ud til Galaxy Nexus-ejere. Softwaren indeholder en masse fejlrettelser, som skal hjælpe med at glatte over oplevelsen hos nogle Galaxy Nexus-ejere.

Mange ejere af Verizon's enhed har oplevet fejl siden lanceringen tilbage i december.Læs: Verizon Galaxy Nexus Update: Ventetiden fortsætter
.

Nå, mange mennesker (selv inkluderet) er blevet utålmodige med udrulningens hastighed. Heldigvis er der en måde at forsøge at forsøge at trække opdateringen på.

Opdaget af Phandroid, synes metoden at fungere for mange mennesker. Her er de fulde instruktioner om, hvordan man forsøger at få opdateringen i øjeblikket:

  • Gå til Indstillinger> Apps> Alle
  • SelectGoogle Services Framework.
  • Tryk på Ryd data og derefter Force Stop.
  • Gå til Om indstillinger> Om telefon> Søg efter opdateringer.

For nogle har denne metode fungeret. Andre har måttet prøve dette flere gange for at få opdateringen. Nogle har endda skiftet ordren op.

Personligt har jeg ikke kunnet få denne metode til at fungere overhovedet, men jeg kan bekræfte, at den har arbejdet for nogle mennesker. Jeg vil også sige, at det er værd at prøve, især for dem, der beskæftiger sig med et væld af fejl.

Læs: Den værste del om ventetiden på Verizon Galaxy Nexus Update.

Verizon har ikke sagt, hvor længe rullingen vil vare, så det kan være lidt tid, før alle Galaxy Nexus-ejere ser opdateringen ankommer.