Sådan Fix ASUS Eee Pad Transformer Tastatur Dock Batteri Afløb - Artikler

Sådan Fix ASUS Eee Pad Transformer Tastatur Dock Batteri Afløb

ASUS Eee Pad Transformer med det valgfrie MobileDock Keyboard giver fantastisk batterilevetid: op til 16 timer på en enkelt opladning med de to tilsluttede. Uheldigvis dræbes batteriet på tabletpladen så meget som to procent i timen, når tabletten er i standbytilstand. ASUS svarede på anmodninger om en løsning, der sagde, at de allerede fik rettet det, men brugerne var uvidende.

Her er hvordan du løser problemet med din fuldt opdaterede Transformer, ifølge virksomhedens talsmandens post over på XDA.Først skal du sørge for, at de nyeste versioner af tablet- og tastaturets firmware er installeret. Du kan tjekke ved at gøre følgende:

  1. Gå tilIndstillinger og så Om Tablet.
  2. Se under Bygge nummer hvor du skal se en række tal og bogstaver.
  3. Kig efter nummer 8.2.3.13 eller nyere - den seneste build er 8.4.4.11, men denne mulighed blev tilføjet i 8.2.3.13.
  4. Se under MobileDock Version hvor du skal se et nummer, der slutter med 0209, hvilket er den nyeste version af tastaturets firmware.
  5. Hvis ingen af ​​de to foregående bygge numre er korrekte, skal du rulle til Systemopdatering øverst på siden og se efter opdateringer til softwaren.
  6. Hvis Software Update ikke finder de nye versioner, skal du gå til download siden for Transformer på ASUS og se under Firmware fra siden Andre OS og installere den ved hjælp af de medfølgende instruktioner.


Marker afkrydsningsfeltet ud for MobileDock-batterisparetilstand

Nu er du klar til at tænde batteribesparende funktion. Gå til Indstillinger og skærm. Kig efter varen MobileDock batterisparetilstand og læg et afkrydsningsfelt i boksen. Det er det!

ASUS hævder, at denne indstilling slukker en potentielt nyttig funktion på nogle systemer, så vær opmærksom. Docken skal vække transformatoren fra sovemodus med trykket på en hvilken som helst tast. Med valgmuligheden tjekket fungerer tastaturvågfunktionen ikke længere på nogle ældre MobileDocks. Jeg testede det med min og heldigvis selv med funktionen tjekket, vækker min tableten stadig med en tastes tryk. Hvis din ikke gør det, kan du muligvis få det erstattet af ASUS i henhold til deres notat i XDA Developer's Forum, hvor vi fandt dette nyttige tip. Dette indebærer at sende tastaturet til ASUS under en RMA (Return Manufacturer Authorization).

Hvis batterisparingsfunktionen bryder wake on keyboard-funktionen for dig, kan du stadig vække enheden med tænd / sluk-knappen. Det kan ikke være så praktisk, men det kan være mere bekvemt end at returnere din MobileDock til ASUS.