Sådan slettes din Galaxy Note 5 Browser History - Artikler

Sådan slettes din Galaxy Note 5 Browser History

Da vi fortsætter med at bruge vores smartphones mere og mere til alt og alt under det daglige liv, bliver privatlivets fred vigtigere end nogensinde. Samsungs nye Galaxy Note 5 er den nyeste enhed til at ramme hylder, og mange brugere skal vide, hvordan man gør visse ting. Denne hurtige guide vil forklare, hvordan du sletter eller sletter din Galaxy Note 5 browserhistorie fra nysgerrige øjne.

Den nye Note 5 og Galaxy S6 Edge + er meget sikre smartphones med mange funktioner, herunder en fingeraftryksscanner indbygget i home-knappen for forbedret sikkerhed. Det kan dog ikke være nok. Browserhistorik eller formulardata er noget, mange brugere vil slette og slette. Der er mange forskellige grunde, som en bruger måske ønsker at slette deres internetbrowser eller søgehistorik på en smartphone, og vi er sikker på, at du har dine grunde, så her forklarer vi hvordan du gør det på den nye note 5.

Læs: Sådan nulstilles en frossen galakse Note 5

De fleste Android-smartphones har mere end en browser, hvilket betyder, at brugerne skal slette eller slette historikken til den browser, de bruger oftest. Samsungs Note 5 har sin egen browser kaldet "Internet", men som standard vil de fleste brugere blot holde sig til at bruge Google Chrome. Som følge heraf vil vi fokusere på Chrome i dette, hvordan, selvom rydning af Samsungs internetbrowserhistorie er næsten nøjagtig den samme. Læs videre for at lære hvordan.Brugere, der er logget ind på en Google-konto, som vi antager alle, er, når du bruger Android, gemmes og gemmes hvert websted, der vises eller søges. Det er medmindre du har slukket historien helt eller bruger en incognito-faneblad eller en inkognitobrowser, som vi vil nævne igen nedenfor.

Nedenfor forklarer vi, hvordan du sletter browserhistorikken på Samsung Galaxy Note 5. Det er værd at bemærke, at dette ikke rydder Google Search History, da det er noget helt anderledes. Det kan være nødvendigt at rydde historien for en række grunde. Dette kunne være med hensyn til typiske privatlivspolitiske bekymringer, så børn eller andre ikke kan se, hvad der blev købt til en fødselsdag på Amazon, eller af andre grunde, vil vi ikke komme ind. Læs videre for de hurtige instruktioner.

Instruktioner

Som nævnt ovenfor har note 5 to browsere ud af feltet, men her fokuserer vi på Google Chrome, da det er, hvad alle bruger eller skal bruge. De samme trin gælder hovedsageligt for "Internet App", men er mærket lidt anderledes, men placeret på samme sted.

Åbn Google Chrome, og i navigeringslinjen øverst vil brugere se tre prikker, tryk på dette, da dette er indstillingerne. Tryk på de tre prikker, og vælg derefter Historik.Ovenstående er de trin, en bruger skal tage for at komme til browserens historie på Galaxy Note 5. Herfra har vi to valg. En ting jeg kan lide om Google Chrome, er, at brugere kan ramme X på hver visningssession en ad gangen. Det betyder, at du kan rydde et bestemt søge- eller websitebesøg snarere end alt på én gang. Dette gør det så det ser ikke ud til, at en bruger forsøger at skjule deres spor.

Du skal blot trykke på X på hver enkelt og de vil forsvinde og blive helt slettet fra browsers historie for evigt. Men der er en meget bedre metode, der rydder alt på én gang. Nederst trykke på "Ryd browserdata", som vil medbringe et pop op-vindue med nogle få muligheder.Ryd ikke alt her, da dette kan forårsage problemer og mere problemer end godt. De fleste Note 5-ejere vil gerne lade de tre felter kontrolleres, og det er alt sammen. De er Browsing History, Cache og Cookies. Hvis du tjekker Gemte adgangskoder og AutoFyld data end login på webstedet og andre ting, du har gemt at blive husket, slettes. At kunne gå til Amazon.com og have note 5 husk min login info er rart, men hvis du vælger de sidste to felter, bliver de også slettet.

Vælg hvad der fungerer bedst for dig ved at tjekke hver boks, og tryk derefter på "Ryd", og det vil slette alt. Afhængigt af hvor ofte du gør det, vil det tage et par sekunder eller op til et par minutter før færdiggørelsen.

Samsungs "Internet" browser er lidt vanskeligere. Tryk på Mere> Indstillinger> Privatliv> Slet personlige data> og vælg de samme felter som Chrome.

Inkognitomodus

Noget kaldet inkognitomodus forhindrer, at noget af dette er et problem at begynde med, da denne tilstand simpelthen slet ikke gemmer noget, mens brugerne surfer på internettet. På begge browsere skal du trykke på knappen "Mere" eller 3 prikker øverst og åbne en Incognito Browser-faneblad. Under denne session vil browseren ikke huske eller gemme nogen historie, adgangskoder, login eller spore hvad du gør. Dette er den sikreste rute, og noget, mange brugere bør overveje.

Der er et par browsere i Google Play Butik, der gør det som standard og vil aldrig huske nogen brugerdata. Dolphin Zero er en god, og Opera Browser har en browser-wide privatlivstilstand, som også nemt kan aktiveres i indstillinger. Jeg vil holde mig til lagerbrowseren eller Chrome, men alle kan lide noget andet, og der er masser at vælge imellem på Android.

Hold hvad du gør og se på din smartphone privat ved at følge ovenstående trin. Incognito-tilstand er en god måde at gå på, eller bare slette ting som nødvendigt eller nødvendigt, hvis situationen præsenterer sig. Enhver med spørgsmål kan efterlade en kommentar nedenfor.