Call of Duty: 2. verdenskrig dræber dedikerede servere, skærer XP i halvdelen - Artikler

Call of Duty: 2. verdenskrig dræber dedikerede servere, skærer XP i halvdelen

To store ændringer kommer til Call of Duty: 2. verdenskrig i dag. Den første vil gøre opgraderingen meget langsommere, og den anden vil betyde irriterende spilafbrydelser for nogle brugere, med potentialet for bedre samlet pålidelighed.

Selvom de oprindeligt blev lanceret med dedikerede servere og et travlt socialt hovedkvarter, er de fleste PS4 og Xbox One-brugere efterladt med at spørge: "Hvorfor er jeg alene i hovedkvarteret?" Det vil ikke ændre sig, da Sledgehammer Games holder for tiden dedikerede servere offline, mens de arbejder for at løse en overflod af Call of Duty: WWII problemer.

I weekenden lærte vi at Call of Duty: WWII 2XP weekend var faktisk en 3XP weekend, fordi spillet var ved et uheld i en 2XP-tilstand siden lanceringen. Klokken 10 Pacific i dag spillet vender tilbage til 1XP, hvilket betyder nivellering vil være meget langsommere end det var siden spillet blev lanceret.Der er ikke mere Call of Duty: WWII dedikerer servere, og XP-indtjeningshastigheden er skåret i halvdelen.

Den seneste Call of Duty: WWII-opdatering leverede rettelser til mange problemer, men det forårsagede nogle flere serverproblemer, og holdet skiftede til P2P-servere. "Vores mål om at vende tilbage til dedikerede servere er vores højeste prioritet," sagde Sledgehammer Games i en opdatering, der blev offentliggjort søndag.

"Denne weekend udbrød vi forskellige testløsninger på begrænsede markeder for fuldt ud at analysere virkelige forhold uden at risikere forstyrrelser. Dette niveau af data og diagnostik hjælper os med at arbejde hurtigere mod en permanent løsning. Vi er begyndt at teste dedikerede servere i dag i USA. Vi vil se denne test nøje, og når vi analyserer resultaterne, ser vi ud til at udvide. "

Søndag aften rullede en patch ud til PS4 og Xbox One, der implementerede en potentiel løsning til spilafbrydelser, at de overvåger. Der er ingen yderligere opdateringer om dette problem. Mens vi spillede på Xbox One søndag aften, så vi flere afbrydelser, der er typiske for et P2P-servermiljø, når en værtmigration mislykkes. Dette resulterer i tabte fremskridt i retning af udfordringer og tabt XP.

Indtil Call of Duty: WWII-servere er helt online igen, vil du være alene i hovedkvarteret, medmindre du inviterer venner. Det betyder, at du ikke kan fuldføre den tidlige sociale udfordring uden at invitere venner til at spille privat. Sledgehammer Games forklarer: "HQ er bedst nydt med et blomstrende, fuldt befolkede samfund, der interagerer sammen. Så hænge derind, mens vi først tager fat på de mest presserende bekymringer først. "

Holdet har en PC Call of Duty: WWII opdatering klar, men de ønsker at løse problemerne som følge af opdateringen på konsoller, før det potentielt uddyber en opdatering med flere problemer til pc-brugere.

Call of Duty: WWII Season Pass: 4 grunde til at købe og 2 til at vente

Køb om Call of Duty: WWII er stadig din tur til spil

Er Call of Duty: WWII dit spil? Hvis du holder fast ved Call of Duty, mens halvdelen af ​​befolkningen hopper til Fortnite Battle Royale og PUBG, er det en god investering.

Dette er stadig gået til støvler på grundversionen af ​​Call of Duty, og endda med Call of Duty: Black Ops 4 på den måde det giver mening at købe Season Pass, hvis du vil spille Call of Duty: WWII for de fleste af 2018 og ind i 2019.

Hvis du tror at du vil købe alle kortene, fordi du elskede de første 8 måneder af Call of Duty: WWII eller fordi du kan lide den retning, spillet går med hver opdatering, bør du købe Season Pass.

For spillere, der planlægger at spille Call of Duty: WWII i et år, giver det ikke mening at vente og købe DLC hver for sig eller endda at springe over en eller to af dem, da det vil begrænse matchmaking som du bliver splittet i en mindre og mindre pool.

Du sparer $ 10 over at købe DLC individuelt, du får en bonus, og du skal muligvis stadig vente lang tid på en aftale.