Sådan bruges kontrolcenteret i iOS 11 - Artikler

Sådan bruges kontrolcenteret i iOS 11

Det nye iOS 11 Control Center tilbyder et helt nyt udseende og kan være lidt forvirrende at bruge. Med det nye kontrolcenter i iOS 11 kan du se meget mere information på skærmen, og du kan tilpasse den for at se så lidt eller så meget som du vil.

Der er stadig nogle begrænsninger for, hvad du kan føje til Kontrolcenter, men Apple giver dig nu mulighed for at ændre det, du ser, hvor placeringen af ​​knapper er og endda tilføjer i 3D Touch support for hurtigt at ændre indstillinger og muligheder.

Du kan ikke gå tilbage til det gamle kontrolcenter på iOS 11, men der er en begrænset tid til at nedgradere til iOS 10.3.3, efter at opdateringen ankommer i efterår, hvis du ikke kan tilpasse til denne nye måde sæt genveje i iOS 11.

IOS 11 Control Center er stadig tilgængeligt med en swipe op fra nederste kant af skærmen på startskærmen eller i de fleste apps og giver adgang til WiFi, Musik, Bluetooth, Ikke forstyrr og mange andre kontroller.

Sådan tilpasses iOS 11 Control Center

Sådan tilpasser du iOS 11 Control Center for at se de muligheder du bruger mest, slippe af med irriterende indstillinger og ordne ordren i dine kontrolcentral-kontroller på din iPhone eller iPad.

  1. Åbn Indstillinger App.
  2. Tryk på Kontrolcenter.
  3. Tryk på Tilpas Controls.    Tilpas iOS 11 Control Center.

  4. Tryk på det røde minustegn for at fjerne en kontrol.
  5. Tryk på Green Plus Sign for at tilføje en kontrol.
  6. Tryk og hold på de tre linjer til højre, og træk op eller ned for at ændre rækkefølgen af ​​de kontroller, du har tilføjet til iOS 11 Control Center.

Du kan ændre dette så meget som du vil ringe til noget, der virker til dine behov. Når du har disse opsætninger, vil du opdage, at du kan 3D Tryk på kontrollerne på telefoner, der understøtter det, for at få adgang til flere muligheder under hver af kontrollerne.

Indtryk på de fleste af kontrollerne lancerer flere muligheder inde i Control Center. Dette gør det muligt at tænde og slukke for WiFi, tænde for et personlig hotspot, skifte musik, styre smart home-enheder, indstille timere, lancere kameraet foran og meget mere. Brug lidt tid på at eksperimentere med det, du kan styre fra skærmen iOS 11 Control Center. Du behøver ikke længere at svinge til venstre eller højre for at komme til de muligheder, du vil bruge eller se som du gjorde på iOS 10, hvilket er en stor forbedring.

31 iOS 11 Tips og tricks du måske ikke ved

Se Ældre meddelelser på låseskærmen


Du kan hurtigt se på dine ældre meddelelser og meddelelser fra låseskærmen uden at låse din telefon op for at komme til meddelelsescentret.

Når du er på låseskærmen, skal du blot trække dig op fra midten af ​​skærmen, og du vil se dine meddelelser fra tidligere i dag. Du kan også fjerne disse fra denne skærm.

Hvis du vil svare på nogen eller interagere med en besked, skal du bare sveipe på den. Stryg venstre til højre for at åbne og til højre til venstre for at vælge at se eller rydde individuelle meddelelser.