Google Pixel 2 Problemer: 5 ting at vide - Artikler

Google Pixel 2 Problemer: 5 ting at vide

Google Pixel 2 og Pixel 2 XL er to gode smartphones, men de er ikke perfekte. Med udgivelsesdatoen her og millioner af telefoner fragt til brugere, er problemer begyndt at overflade. Med det for øje ønsker vi at gå igennem de vigtigste ting at vide om Pixel 2 og Pixel 2 XL problemer.

Googles nye telefoner ankom til masser af spænding, og tidlige anmeldelser er yderst positive, i hvert fald til den større Pixel 2 XL. Med et af de bedste kameraer på markedet er de legitime konkurrenter til iPhone 8, iPhone X, Galaxy S8 og andre avancerede Android-smartphones.

Læs: 10 Google Pixel 2-funktioner, du vil elske

Denne rundvisning viser dig, hvordan du forbereder dig til Pixel 2-opdateringer, beskriver potentielle problemer som skærmen og tilbyder ressourcer til at rette dem. Vi diskuterer også nogle af de tidlige Pixel 2-problemer, vi har hørt om hidtil.Til at begynde med er en af ​​de største Android- og Pixel-problemer Bluetooth. I flere måneder har brugerne udtrykt frustration og klaget over forbindelses- og afspilnings problemer. Google bekræftede for nylig, at sikkerhedsopdateringen i oktober fik en del af det. Derefter løser den første opdatering af Google Pixel 2 i november endelig Bluetooth-problemer, der plager Android.

I de kommende uger, sandsynligvis engang i november, vil Android 8.1 Oreo ankomme og reparere Bluetooth én gang for alle. Det er i hvert fald det, vi hører fra Google. Hvilket bringer os til vores første punkt om at håndtere Pixel 2-problemer og opdateringer.

Forbered dig på Pixel 2-opdateringer

Problemer og fejl er uundgåelige, når en telefon først frigives. På noget tidspunkt frigiver Google softwareopdateringer til at løse eventuelle problemer. Og med den første store opdatering til Android 8.0 Oreo, der kommer i november, som Android 8.1, vil eventuelle tidlige Pixel 2-problemer blive taget op.

Med det sagt er det første skridt klar til opdateringer. Sørg for, at din enhed har tilstrækkelig plads til at acceptere og fuldføre opdateringen, sikkerhedskopiere vigtige oplysninger eller vide, hvordan du manuelt installerer Android Oreo.Bare ved at en gang inden for de kommende uger vil den første store opdateringsopdatering til Oreo ankomme. Dette fastsætter Bluetooth, frigør kraften i Googles nye Visual Core-chip til forbedret fotografering og forbedrer Pixel 2 og Pixel 2 XL. Eventuelle tidlige problemer, du oplever, vil sandsynligvis blive løst fra denne opdatering også.

Vi har lavet et gennemgang, der tager dig gennem den forudinstallationsproces, vi typisk bruger, før du installerer Android-opdateringer.

I det mindste vil du sikkerhedskopiere alle dine vigtige filer. Hver opdatering løser problemer, men nogle gange bringer de et par af deres egne. Vær forberedt, og installer Android 8.1 manuelt, hvis det er nødvendigt.

Google Pixel 2 og Pixel 2 XL Problemer

Et stort problem, vi allerede hører om, er Pixel 2 XL-skærmen. Rapporter nævner en farveforskydning og blå nuance i en vinkel, farverne ser udvaskede ud, og nogle rapporterede en kornet tekstur ved lave lysstyrkeindstillinger. Vores link ovenfor forklarer det i detaljer. Dybest set er disse ikke problemer og er intet at bekymre sig om. Google lovede dog en opdatering, der gør det muligt for ejere at tilpasse skærmens farver og hvidbalance.

Som forventet er det næste problem Bluetooth. Vi ses allerede om dette i tidlige anmeldelser til Pixel 2 XL. Som vi sagde ovenfor mener Google, at de endelig har rettet Bluetooth-problemer og vil lappe reparationen til Android 8.1 Oreo. Det betyder, at du måske oplever et problem eller to i de første par uger, men det er alt sammen. Hvis det fortsat er et problem, skal du forvente, at Google træffer yderligere foranstaltninger.Bluetooth problemer er dog kun toppen af ​​isbjerget. Nexus eller originale Pixel-ejere har detaljerede utallige Oreo-problemer, der kan ende med at blive et problem for den nye Pixel 2 også. Disse omfatter mærkelig batteridrænning, UI-lag, fryser, forskellige problemer med lyd, problemer med opkald, tilfældige genstarter, problemer med den nye Picture-in-Picture-funktion, problemer med enhedsgenkendelse, kameraproblemer, problemer med fingeraftryk, oplåsningsproblemer, Enterprise-problemer, og forskellige problemer med apps. For ikke at nævne Exchange-synkronisering med Gmail bliver brudt for mange.

Derefter forventer vi flere klager over apps på grund af det nye formatforhold på Pixel 2 XL på 18: 9. Den lange og mager skærm viser nogle apps med sorte søjler øverst og nederst. Vi har set dette på Galaxy S8 og LG V30, men disse producenter har appskalering eller fuldskærmstilstande. Der er ingen sådan mulighed på Pixel 2 XL. Betydning af apps bruger ikke den fulde skærm, du har betalt for. Vi håber en ny indstilling i Android 8.1 tilbyder en løsning.

Dette er kun begyndelsen. Se efter denne liste for at vokse dramatisk, da flere brugere får Googles nye Pixel 2 eller Pixel 2 XL. Som det gør, opdateres vi med tips til at rette dem.

Sådan Fix Pixel 2 og Pixel 2 XL Problemer

Hvis du løber ind i problemer på din skinnende nye Pixel 2, er der ingen grund til panik. Mange tidlige problemer vil blive rettet i den første store opdatering. Andre du kan rette med en simpel genstart. Alt andet kan du sandsynligvis rette dig i løbet af få minutter.Ting som GPS, WiFi, Bluetooth eller batteriproblemer er normalt nemme at løse. Genkonfigurer enheder, genstart routere, glem og genopkobl til tilsluttede enheder eller se online for fejlfindingstip. For at hjælpe dig med at komme i gang har vi sammensat en liste over fælles problemer med og problemer med Pixel Android Oreo. Mange af Pixel 2-problemerne er Oreo-problemer, så start der.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, skal du gå til Googles Pixel Help-forum, da det er fyldt med nyttige oplysninger, vejledninger og ressourcer. Du kan også prøveXDA-udviklere. Derefter kommer Android 8.1 Oreo opdateringen i begyndelsen af ​​november til at rette fejl, forbedre skærmens farver og tilpasning og muligvis meget mere.

Få hjælp fra Google eller send feedback

Dit næste skridt er faktisk det nemmeste af dem alle. Hver Pixel-enhed, der sælges, leveres med gratis 24/7 live tech support direkte fra Google.

Du kan chatte med en hjælpsom repræsentant lige på din enhed, initiativ et supportopkald i sekunder, og endda gøre hvad der hedder "skærmdeling". På denne måde kan din hjælper se, hvad der er på din skærm, og hvis du er enig og giver samtykke, skal du selv overtage og styre din enhed på afstand for at løse problemerne selv.Du skal blot åbne indstillinger i appbakken eller fra underretningslinjen for underretning. Rul til bunden af ​​indstillingerne og vælg Support og tips at komme i gang. Du kan se populære support spørgsmål, hyppige problemer, vejledninger og en måde at straks kontakte en teknisk support repræsentant.

Rul ned lidt længere, og der er mulighed for at indsende feedback. Rapportér eventuelle problemer til Google, og du ved det aldrig, den næste opdatering kan muligvis løse dit problem.

Hvad er næste?

Hvis ingen af ​​dette hjælper, ved du, at du måske er alene på egen hånd. Googles hurtige, når det kommer til sikkerhedsrettelser og fejlrettelser, men vi kan heller ikke se softwareopdateringer i løbet af få uger.

Når telefonerne kommer i hænderne på millioner af kunder, får vi en bedre ide om, hvad de kan forvente. Herefter skal du tjekke tilbage, da vi deler en fuldstændig sammenfatning af alle de mest almindelige pixel 2-problemer og giver tip til at rette dem.Til sidst, ved at en stor opdatering til Android og din Pixel 2 kommer meget snart. Google kalder dette en "MR" udgivelse, som står for en vedligeholdelsesudgivelse. Det er den første store fejlfinding og ydeevneforbedrende opdatering til Oreo. Dette er Android 8.1 Oreo, og det kommer engang i begyndelsen af ​​november. Dette kan dog blive begrænset til udviklere først, før det bliver udgivet til offentligheden.

Hvis du oplever problemer på den nye Pixel 2 eller Pixel 2 XL, har du muligheder. Gør dig klar til opdateringer, se efter løsninger på fælles Oreo-problemer, få hjælp fra Google, eller hold dig opdateret til en komplet problemguide fra os. Eller bliv tålmodig, og når Android 8.1 Oreo ankommer, forventer fejlrettelser og patches for langvarige problemer.

Mens du er her, kig på de 20 bedste Google Pixel 2 XL-tilfælde fra vores slideshow nedenfor.

20 Bedste Google Pixel 2 XL Tasker

Google Fabric CasesFørst er en officiel sag direkte fra Google. Disse er tilgængelige i sin online butik, og de er lavet næsten udelukkende fra stof. Det lyder underligt, men resultatet er et tilfælde, der er utroligt blødt og behageligt at holde og bruge. Derefter har indersiden en hård polycarbonatskal, der holder telefonen sikker og modstår skade fra dråber.

Google linjer indersiden af ​​disse tilfælde med en blød mikrofiber også, så metallet og glasset forbliver hyggeligt og nyt. Også før du spørger, skal de fleste tilfælde fungere sammen med funktionen Active Edge squeeze til Google Assistant. Så længe sagen ikke er for stor, registrerer den klemmen.

Personligt er stofsager min favorit i løbet af det sidste år, med Incipio (på denne liste) gør en af ​​de bedste. Googles er dyre, men de er lavet ind og ud af Google, ligesom telefonen.

Køb det nu for $ 40