FIFA 18 Demo Udgivelsesdato & Detaljer - Artikler

FIFA 18 Demo Udgivelsesdato & Detaljer

En ny lækage fra Xbox Store bekræfter, at FIFA 18-demoen kommer, og den præcise FIFA 18-udgivelsesdato. Dette er hvad du behøver at vide om FIFA 18 demoen, den nuværende lukkede FIFA 18 beta og den anden måde du kan forvente at spille FIFA 18 tidligt.

EA bekræftede en lukket FIFA 18 beta, der er i gang i øjeblikket, men de fleste af os kan ikke spille dette og bliver venter på den FIFA 18-demo, som vi forventer i begyndelsen af ​​september. Vi fortsætter med at høre spillere spørge, "Vil der være en FIFA 18 demo?" Mens vi endnu ikke har en officiel bekræftelse, er det et spil, som EA stadig leverer en demo for hvert år, og der er en notering på Xbox Store.Hvad du behøver at vide om FIFA 18 demo.

FIFA 18-udgivelsesdatoen er 29. september, men hvis du får Ronaldo Edition, er FIFA 18-udgivelsesdatoen den 26. september. Hvis du har adgang til EA eller Oprindelse, er den tidlige FIFA 18-udgivelsesdato den 21. september. Der er mange forskellige datoer for at spille FIFA 18 på, men der er endnu mere.

Der er en FIFA 18 beta, der varede frem til den 20. august, men du havde brug for en særlig invitation, du allerede havde modtaget, hvis du skulle være en del af dette. Næste op er FIFA 18 demo.

FIFA 18 Demo Release DateFIFA 18 demo release dato lækager.

FIFA 18 demo udgivelsesdato er 15. september. Der er ingen bekræftelse endnu direkte fra EA, men i de sidste mange år har vi set en FIFA-demo omkring to uger før udgivelsesdatoen, og nu vises det på Xbox One-butikken. Forvent EA at bekræfte en FIFA 18 demo snart, men du kan se nedenstående liste, der viser den 15. september som udgivelsesdato.

FIFA 18 demo frigivelsestid kan ikke bekræftes inden udgivelsen. Dette kommer typisk i en tweet bare en dag eller deromkring, før FIFA-demoen ankommer. Forvent en FIFA 18-demo på Xbox One, PS4 og PC.

FIFA 18 Game Modes

EA indeholder aldrig den fulde version af spillet i en FIFA 18 demo, det er hvad EA Access og Origin Access er til. I stedet kan du forvente mindst følgende muligheder for at spille;

  • Kick Off - Dyk ind i en forudindstillet kamp mellem to hold i et højdepunkt stadion
  • FIFA 18 Trainer - Test dine færdigheder i Færdigheder Trainer og lær nye FIFA 18 funktioner
  • FIFA 18 Journey - Sidste år var vi nødt til at prøve rejsen, så vi håber at se denne endnu en gang

Ingen FIFA 18 demo fremskridt vil overføre, men det vil give dig en ide om, hvordan de nye FIFA 18 funktioner stack op og lad dig prøve The Travel, hvis du ikke allerede har spillet det.

FIFA 18 Demo Teams

EA indeholder typisk 12 hold til tidlig adgang, så vi forventer at se det samme antal FIFA 18 hold. Holdene skifter fra år til år. Når det er sagt, forventer vi at se Real Madrid C.F. hvilket er holdet Ronaldo spiller for. Når EA annoncerer FIFA 18-demoen, forventer at se et mindst 11 flere hold bekræftet til demoen.

FIFA 17 vs FIFA 16: 7 Grunde til at købe FIFA 17

FIFA 17 Journey Game Mode


Der er nu en historiehistorie i FIFA 17 kaldet My Journey. Du er ansvarlig for en spiller, der forsøger at gøre det i de store ligaer. Du skal styre ham på og uden for banen.

Takket være Frostbite-motoren kan spillet gøre feltet, lederens kontor og din lejlighed som du forsøger at navigere i kompleksiteten af ​​at spille på banen og træffe de rigtige beslutninger ud af det.

Du er Alex Hunter en up and coming spiller i Premier League. Du kan spille på enhver klub i ligaen, men du kan ikke oprette din egen spiller - du skal kontrollere Alex.

Spillet vil ændre sig på baggrund af din præstation på banen og beslutninger, du tager af det. Dette omfatter din karriere, og det vil påvirke, hvordan andre tegn reagerer på dig.

Denne tilstand er ikke i FIFA 16, og er helt ny for 2016 og FIFA 17.