Fallout 76: Hvilken udgave at købe? - Artikler

Fallout 76: Hvilken udgave at købe?

Fallout 76-udgivelsesdatoen er her, og mange Xbox One-, PS4- og pc-ejere overvejer at købe Bethesdas nyeste spil. I denne vejledning tager vi dig gennem dine muligheder og hjælper dig med at beslutte, hvilken Fallout 76 Edition er det rigtige valg for dig og dit budget.

Fallout 76 er ikke dit typiske Fallout-spil. I stedet for en lang single-player oplevelse er Fallout 76 et online spil, der sætter spillerne i en stor verden med andre spillere.

Fallout 76 har et massivt kort (fire gange størrelsen af ​​Fallout 4), quests, Fallout-stil kamp og base bygning kaldet C.A.M.P. Spillet kan spilles alene, men du kan også gå sammen med en gruppe venner eller fremmede for at krydse vildmarkerne i West Virginia. Hvis det lyder sjovt, kan du tænke på at købe det lige nu eller engang i feriesæsonen.

Fallout 76 er tilgængelig gennem de fleste forhandlere og Bethesda, og dets partnere sælger tre versioner af spillet: Standardversionen, Deluxe-versionen og en dyr Power Armor Edition. Det er 2018's version af Fallout 4's Pip-Boy Edition.

Hvis du beslutter dig for at købe en kopi af Fallout 76, vil du købe den rigtige version. Denne gennemgang vil hjælpe dig med at gøre netop det.

Fallout 76 Standard Edition

Standardudgaven af ​​Fallout 76 er den mest grundlæggende version. Det starter ved $ 60, men du kan muligvis finde en aftale gennem et websted som Amazon eller NewEgg, da vi skubber væk fra spillets udgivelsesdato.

Standardudgaven kommer med det mindste antal bonusartikler, men det er den billigste version af Fallout 76. Her er hvem der skal købe standardversionen af ​​spillet:

  1. Nybegyndere til Fallout serien.
  2. Mennesker, der ikke har masser af tid til at spille spil og ikke er sikre på, hvor meget tid de kan eller vil investere i en online RPG.

Fallout 76 Tricentennial Edition

Detailhandlere sælger også en Fallout 76 Tricentennial Edition, også kendt som Deluxe Edition, og den kommer med nogle ekstra godbidder.

Tricentennial Edition er $ 80, $ 20 mere end standardudgaven, og den kommer med et udvalg af in-game-elementer, der hjælper dig med at komme i gang.

Bundleens bonuselementer omfatter en Tricentennial Power Armor Customization til T-51, T-45, T-60 og X-01 Power Armors, Tricentennial Weapon Customization til 10MM Pistol, Hatchet og Laser Rifle, en Vault Boy Mascot Head , en Uncle Sam Outfit, en Vault Boy Saluting Emote, Tricentennial Workshop Plakater, og en treårig mindesmærke fotoramme.

Du bør kun købe den trediveårige version af spillet, hvis:

  • Du planlægger at investere meget tid i Fallout 76.
  • Du er virkelig i at tilpasse dine tegn.
  • Du er en samler og en enorm Fallout fan.

Fallout 76 Power Armor Edition

Bethesda og dets partnere sælger også en Fallout 76 Power Armor Edition. Power Armor Edition kræver en $ 200 investering uden aftale, men den kommer med meget mere end standard og tredive årlige versioner af spillet.

Ud over en kopi af Fallout 76 indeholder Fallout 76 Power Armor Edition:

  • Fullskala Slidbar T-51 Power Armor Hjelm med West Tek Canvas Taske: Denne bærbare hjelm kopierer troværdigt in-game-modellen og leveres komplet med voice modulator højttaler, fungerende LED hovedlampe og brugerdefineret V.A.T.S. lydfunktion.
  • Glow-in-the-Dark World Terrain Map: Dette fysiske, fuldt farvede 21 "x 21" glød-i-mørke vintagekort viser de seks forskellige regioner i West Virginia komplet med bestrålede landemærker, byer og dyreliv.
  • 24 Collectible Fallout Figurines: Udformet fra 3D-modeller i spillet, giver disse detaljerede miniaturer Fallout 76's Vault Dwellers, Power Armored Soldiers, Creatures og mere til livet.
  • Tricentennial Steelbook: Eksklusivt til Power Armor Edition, er dette dekorerede metal etui den ultimative collectible fejrer Amerikas 300 års frihed.
  • Fallout 76 Tricentennial Edition Bonus In-Game Items: Fejr 300 års frihed med den helt nye Fallout 76 Tricentennial Edition, der minder om åbningen af ​​Vault 76. Være byens tale, når du kommer fra Vault 76 fuldt forberedt og patriotisk stylet i den nye amerikanske grænse!Bundtet er stadig på salg via websteder som Amazon, men du vil gerne handle hurtigt. Bethesda siger, at forsyningen er begrænset, hvilket betyder, at vi sandsynligvis vil se en komplet salg inden årets udgang.

Så hvem skal købe Power Armor Edition? Enkel: Kæmpe fans af Fallout serien, der elsker samleobjekter. Hvis du ikke er en Fallout fanatiker, er det bedre at købe standard eller deluxe version af spillet.

Digital vs fysisk

Du skal også vælge mellem en fysisk kopi eller en digital kopi af spillet.

Hvis du køber spillet med en disk, kan du sælge det til en forhandler som GameStop for kredit mod et andet spil, når du begynder at kede dig med Fallout 76's verden. Du kan også sælge spillet til kontanter på websteder som eBay eller Craigslist, hvis du foretrækker lokal valuta.

Hvis du køber den fysiske udgave, kan du nemt udlåne spillet til en ven, familiemedlem eller kollega, hvis de vil prøve, før de køber, eller hvis du bare vil tage en pause.

Hvis du køber den digitale version af Fallout 76, vil du være i stand til at undgå beskadigelse af en disk og skære ned på rotten omkring dit underholdningscenter.

Hvis du er den type person, der misplacerer diske eller hvis du er en person, der bor med et destruktivt barn, så tænk på at gå med en digital kopi.

Der er også denne bekvemmelighedsfaktor. I stedet for at skulle trække Fallout 76-disken ud af en taske eller et ærme hver gang du vil spille, kan du hoppe lige ind, når din konsol starter op.

Fallout 76 Xbox One X Bundle

Fallout 76 er et Xbox One X forbedret spil, hvilket betyder, at de af jer med et 4K tv måske tænker på at opgradere til Microsofts konsol dette efterår.Microsoft meddelte for nylig en helt ny $ 499 Xbox One X Fallout 76-bundle, der leveres med en 1TB-konsol, en controller og en kopi af spillet.

Du får også en gratis måned Xbox Game Pass og en gratis måned Xbox Live Gold.

3 grunde til at købe Fallout 76 og 7 grunde til at vente

Køb, hvis du elsker Online Games & Fallout


Hvis du kan lide lyden af ​​en online Fallout-stil RPG, vil du måske købe en kopi af Fallout 76.

Fallout 76 er en online overlevelse RPG inspireret af spil som Rust og DayZ.

Det er meget anderledes end de Fallout-spil, du er vant til, men det har stadig quests, et leveling system, V.A.T.S. (selv om det ikke er noget som V.A.T.S. fra tidligere spil) og tonsvis af fjender at dræbe ligesom Bethesdas traditionelle singleplayer-RPG'er.

Det har også base bygning (kaldet C.A.M.P.), noget Bethesda introduceret i Fallout 4 tilbage i 2015. Fallout 76 giver dig mulighed for at opbygge hvor som helst på kortet.

Fallout 76 er mere Fallout Online / Elder Scrolls Online end Fallout 5. Hvis du deler en åben, udviklende Fallout verden med venner, lyder fantastisk, tænk på at købe en kopi af spillet i dag, i morgen eller engang i den nærmeste fremtid.